?Въпроси всякакви?

• 5 504 335
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 840
Тези лентички имат ли точно наименование ? Simple Smile

Скрит текст:

# 21 841
  • София

Скрит текст:
панделка

# 21 842

Скрит текст:
панделка

Хм, Благодаря !!   bouquet

# 21 843
Привет, купих си маркуч за душа,но не мога да го свържа към батерията....търся някакъв нагледен материал/или хубаво описание /...ще съм благодарна ,ако имате идея за подходящ линк тук.... Simple Smile

# 21 844
Привет, купих си маркуч за душа,но не мога да го свържа към батерията....търся някакъв нагледен материал/или хубаво описание /...ще съм благодарна ,ако имате идея за подходящ линк тук.... Simple Smile

За линк не знам, но ако снимаш душа батерията и маркуча може и да дадем идеи кое как да се свърже  Hug

# 21 845
  • Пловдив
Здравейте!
Знае ли някой колко време отнема процедурата за издаване удостоверение за безплатно пътуване с БДЖ за инвалид от социалните?

# 21 846
  • Точно където трябва
Искам да си сложа на едни прозорци щори, но не искам да дупча дограмата и да не са скъпи. В смисъл някакви готови или нещо да си ушия.
За готовите - все се чудя защо ги продават и на кой прозорец биха паснали. Май съм чувала само за бамбукови - има ли други, какви, предпазват ли от слънце? Може ли ако си взема такава да я поизрежа, примерно, ако не ми пасва?
Ако има някакви от плат - пак същите питанки...
Ако може да си ушия, някакви идеи как да го направя - от какъв плат, как да ги закрепя?

# 21 847
  • ту тук, ту там
Преди месец си взехме за квартирата щори блекаут с термо-ефект, т.е. отблъскват слънчевите лъчи и намаляват температурата в стаята, които се залепят на стената или дограмата! Купихме ги от Баумакс, марката е "Гардения". По стандартни размери са, ние успяхме да ги напаснем!
Определено пазят сянка, за термо-ефекта не мога много да преценя, че то не е имало още такива температури това лято! Simple Smile
А, сега видях изискването за цената. Ами на мен ми се струват скъпи, ама знам ли?! Щора с размер за балконска врата и две щори 90/160 ни излязоха 160 лв!

# 21 848
  • в огледалото на живота
Искам да си сложа на едни прозорци щори, но не искам да дупча дограмата и да не са скъпи. В смисъл някакви готови или нещо да си ушия.
За готовите - все се чудя защо ги продават и на кой прозорец биха паснали. Май съм чувала само за бамбукови - има ли други, какви, предпазват ли от слънце? Може ли ако си взема такава да я поизрежа, примерно, ако не ми пасва?
Ако има някакви от плат - пак същите питанки...
Ако може да си ушия, някакви идеи как да го направя - от какъв плат, как да ги закрепя?
За щора не знам как би се задържала на прозорец без да се дупчи,но вариант е да сложиш от самозалепващите планки с разгъваща се метална тръбичка,на която се закача перде.Ето как изглежда:
Скрит текст:

# 21 849
Взех си карта на "Боб" и сега имам 100 безплатни минути към всички мобилни оператори и 100 безплатни към всички фиксирани номера. Въпросът ми е, че искам да звъня към стар бтк номер на село и не знам той дали се води към тези фиксирани номера, т.е ще имам ли безплатни минути към този номер? newsm78

# 21 850
Възможно ли е човек като влиза от един и същ компютър в интернет да му отчита, че го прави през 2 различни IP-та?

И има ли сайт, в който може да се провери от къде точно е IP-то...повечето понякога не показват с точност?

# 21 851
  • Точно където трябва

А, сега видях изискването за цената. Ами на мен ми се струват скъпи, ама знам ли?! Щора с размер за балконска врата и две щори 90/160 ни излязоха 160 лв!
Нещо много по-евтино търся  Simple Smile За два прозореца, средни повече от 50лв. не давам.
За щора не знам как би се задържала на прозорец без да се дупчи,но вариант е да сложиш от самозалепващите планки с разгъваща се метална тръбичка,на която се закача перде.Ето как изглежда:
Скрит текст:

Тези планки може и да свършат работа. Къде да ги търся и как да ги обясня?

# 21 852
Котарака Том само за телефони с тъч-скрийн ли е? Къде да видя различните версии на играта и моделите телефони на които може да се сложи?

# 21 853
Има ли начин да се сдобия с мейл-адрес на здравният министър, или на някой от здравното министерство? Само телефони намерих, за момента не ми вършат работа. Моля за помощ.

# 21 854
  • София
Винаги има дежурен в здравното министерство. Може да питаш него.

Общи условия

Активация на акаунт