?Въпроси всякакви?

• 5 506 435
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 095
Здравейте, не знам дали съм за тази тема, но тези който отговарят на моето питане са отдавна забравени Sad
Много ме мъчи една песен, ужасно популярна, мисля че е на Тони Димитрова или на Тоника.
Пее се нещо от сорта: "Ти искаш да си влюбен...и плаче ти се, а не можеш...и страдаш по отминалите дни..."
Много ще съм Ви благодарна, ако някой ме светне, как се казва песента :*

# 22 096
# 22 097
Дааааа благодаря много, много, много...цял ден се ядосвам, че не мога да се сетя коя е   bouquet

# 22 098
  • UK
Преди около седмица и половина ми изписаха притивозачатъчни и от няколко дни забелязвам пъпки по тялото и няколко по лицето, които предполагам са от тях. Нормално ли е да има подобна реакция ии трябва да говоря пак с лекар?

# 22 099
  • София
Къде в София мога да намеря 12 броя цветни химикалки в кутия с капак? Цената е 3.50лв. в книжарница, но аз никъде не ги намирам!!!

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 20:43 от Amiamo

# 22 100
  • I want it all and I want it now.

Трябва да говориш пак с лекаря.  Peace
Не би трябвало да имаш такава реакция.

# 22 101
  • UK
Мерси. Simple Smile

# 22 102
Защо някои зъболекари първо слагат лекарство, чакат 4-5 дни и тогава правят пломби? А други директно пломбират?

# 22 103
Извинете за въпроса!?  .. ноо, чували ли сте за водоустойчиви дамски превръзки?

# 22 104
  • sf
Май ако е малък кариес може направо пломба.  Thinking

По стечение на обстоятелствата в момента карам една стара кола на баща ми. Днес падна огледалото за задно виждане  Rolling Eyes дали ще мога да го залепя и с какво? Ще ми се да не се налага да си признавам  Joy

Каква е идеята на тези водоустойчиви дамски превръзки  Thinking

# 22 105
  • UK
Защото някои умъртвяват зъба за да изкарат нерва и почистят, а други слагат упойка и го правят на жив зъб. И двата начина си имат плюсове и минуси - умъртвяването отнема време и все пак има болка, но пък ако нещо се обърка, именно болката ще го покаже. С упойка, ако зъболекаря направи грешка, няма как да разбере докато не е твърде късно. Умъртвените зъби пък потъмняват с времето, докато живите си запазват цвета.

# 22 106
  • I want it all and I want it now.
По добре си признай.
Трябва да се почисти стъклото идеално.
Купуваш "силикон" за лепене на автомобилни стъкла .
Не става с обикновено .

Другият вариант е да отидеш при  автостъклар . По лесно и бързо е.

# 22 107
Играя на О думи 2, когато имам време.
Прави ми впечатление, при класирането, че на някои от играчите, човечето пред името е жълто или имат купа (отзад след името). Предполагам, че са придобити, но не мога да разбера кога се получават.
Никъде в нета не намирам информация.
Някой да има представа?

# 22 108
В "Зала на славата" има списъци с хората с най-високи постижения.
Първите 10 от общата класация за натрупан опит са с купи.
Първите 10 от класацията за рейтинг са с коронки.

Със "златни" (жълти) аватарчета са Pro потребителите (закупили pro версията) и ползващи се с допълнителни екстри на пълната версия.

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 19:14 от Mamma

# 22 109
  • Stuck in a moment
Здравейте, някои може ли да ми каже от къде мога да купя мини детско вентилаторче с променящи се светлини? Ето за такива става дума:
http://www.aliexpress.com/store/product/Led-Flashing-Fan-Novelty … 0_1770380515.html

Миналата година купихме от Джъмбо, виждали ли сте дали има още въобще в някой български магазин?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт