?Въпроси всякакви?

• 5 505 178
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 305
  • София, България
Ако може някой да ми обясни един виц, може и на ЛС  Crazy Blush
Вица в скрития текст:
Скрит текст:
На международен панаир руски специалист обяснява предимствата на волгата:
- Вижте каква красива и луксозна кола!
- А колко гори?
Руснакът го поглежда и продължава:
- Изключително меко вози! Можете да пътувате 1,000 км и нищо да не усетите!
- А колко гори?
Руснакът си знае своето:
- Елегантен външен вид…
- А колко гори?
- А вие защо биете негрите?
Скрит текст:
Волгата е изключително неикономична кола, затова руснакът избягва всячески този въпрос - не е нещо, което ще демонстрира предимствата на автомобила. Обаче онзи (американец трябва да е) настоява с въпроса и руснакът решава - като ще се заяждаме с неудобни въпроси, така да бъде.
 Mr. Green

Дам във вица е пропуснато, че обяснява на американец.

# 22 306
Имам проблем с рекламите, които ми излизат докато ровя из интернет. Отваря ми постоянно и нови страници - adcash. Търсих решение, излезе ми че трябва да премахна тъй наречените pop up известия или каквото са там  Laughing, следвах всички инструкции, но няма ефект. Тъй като  имам само елементарни познания с компютрите, моля някой да ме посъветва как да спра досадните реклами при всяко отваряне или презареждане на нова страница.

# 22 307
В последните няколко месеца върлува доста досаден, а и небезобиден, вирус, който запълва страниците с реклами, изскачат безброй прозорци с реклами и т.н.
Това не са стандартни реклами от сайтове.
Обърнете се към специалист, който да провери компютъра Ви за вируси и да отстрани проблема.

# 22 308
  • София
В последните няколко месеца върлува доста досаден, а и небезобиден, вирус, който запълва страниците с реклами, изскачат безброй прозорци с реклами и т.н.
Това не са стандартни реклами от сайтове.
Обърнете се към специалист, който да провери компютъра Ви за вируси и да отстрани проблема.
Мерси, мамма. Аз лично ще обърна внимание, защото съм си "страхливка" Embarassed

# 22 309
Вярно ли е, че на нос Калиакра има входн такса 10лв на човек? Shocked

# 22 310
  • някъде ... тук ...
В тази статия от 11.07.2014 пише, че е 3лв. Да не би за беседа да е 10лв Thinking

# 22 311
В тази статия от 11.07.2014 пише, че е 3лв. Да не би за беседа да е 10лв Thinking
Може, не знам. Ей сега ми го казаха това за 10-те лева и се шашнах. 3 лв е по-нормално.

# 22 312
За беседа е.
Музей при нос Калиакра

Работно време:
1 април – 31 октомври:
9 ч. – 19 ч.
без почивен ден, през останалото време на година музеят не работи.

Входни такси:
възрастни – 3 лв.
деца – 1,50 лв.
беседа (само на български език) – 10 лв.

http://bulgariatravel.org/bg/object/319/Kavarna

# 22 313
Благодаря  Simple Smile

# 22 314
Продава ли се маслен боб, но не в консерва, а в пакети, както е обикновения? newsm78

# 22 315
  • Пловдив
намирам това: http://panino.bg/products.php?tree_oper=18%7C20

Масленият боб бил известен и като боб Лима и мадагаскарски боб. Така че ако видиш някъде по табелките в супермаркетите някое от тези имена, това е твоят боб  Peace

# 22 316
Кой е най-любимия на децата герой от Самолети на Дисни?!

Искам да купя играчка на момченце на 5-6 години - спряла съм се на играчка от Самолети.

Търся:
1. Най-любимия герой (че да не купя някой си Намръщен, който децата не харесват)
2. Ако може да е летящ - с дистанционно, или с изстрелвачка (не знам дали децата ги харесват и дали могат сами да изстрелват самолетчето)

Благодаря за помощта предварително!

# 22 317
След като хладилника цяла вечер ми е бил отворен, сега миризмата от него е непоносима, както и из къщата.
Нямам време сега да го размразявам и да го почиствам основно.... бихте ли ми казала някоя хитринка, за да се отърва от миризмата вътре в него.

# 22 318
Чувала съм за чинийка със сода бикарбонат, но съм опитвала.

# 22 319
  • В сърцето на любимия човек
След като хладилника цяла вечер ми е бил отворен, сега миризмата от него е непоносима, както и из къщата.
Нямам време сега да го размразявам и да го почиствам основно.... бихте ли ми казала някоя хитринка, за да се отърва от миризмата вътре в него.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229747.0

Ето тук има тема  за премахване на миризмата от хладилника Simple Smile

ПП: тук също има полезни решения:
http://ladyzone.bg/article/za-doma/da-unishchozhim-loshite-miriz … v-hladilnika.html

Общи условия

Активация на акаунт