?Въпроси всякакви?

• 5 505 118
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 22 320
Оцетът абсорбира миризмите.

# 22 321
Има ли някъде писано/неписано правило за изписването на числа примерно на реферат, статии, нещо, което ще се публикува - примерно 4 хиляди дали се пише 4000 или 4 000 (с интервал), както и за по-големите числа - 10 500 или 10500  Rolling Eyes Аз лично винаги до 4 цифри ги пиша заедно, по-големите числа вече ги отделям, не знам някак си ми е по-прегледно, но се замислих има ли официално правило?
И другото което е, когато се пишат проценти дали се оставя интервал м/у числото и процента. 10% или 10 %. Виждала съм и двата варианта. Или е въпрос на вкус?

# 22 322
Кой е най-любимия на децата герой от Самолети на Дисни?!

Искам да купя играчка на момченце на 5-6 години - спряла съм се на играчка от Самолети.

Търся:
1. Най-любимия герой (че да не купя някой си Намръщен, който децата не харесват)
2. Ако може да е летящ - с дистанционно, или с изстрелвачка (не знам дали децата ги харесват и дали могат сами да изстрелват самолетчето)

Благодаря за помощта предварително!
Мисля, че Дъсти е най-готиният от филмчето, ама не знам децата кой харесват   bouquet Thinking

# 22 323
  • Точно където трябва
Ако един плат е смес от естествени и изкуствени материали ще се спере ли?

# 22 324
  • Sofia
вчера ме надуха климатика в колата и сега ми е схванат врата...какво се пие или маже в подобно състояние?

# 22 325
  • В страната на мечтите
мажи с Алга Сан с алпийски бор - едно зелено такова, много помага
http://allgasan.bg/products/allgasan-gel-lotion/ - това в тубичката

# 22 326
  • Sofia
мерси,като спре дъжда ще отида да си го купя   bouquet

# 22 327
  • София
Днес половин ден ми отне взимането на нова инвалидна винетка.
Първо отидох в общината, от където ме препратиха към Агенция Пътна инфраструктура. Оттам ме препратиха към РПУ, на територията на което е пострадала колата. Там ми взеха 3.5 и почаках общо към 2.5 часа за Уведомление, с което в Агенция Пътна инфраструктура ми издадоха нова винетка в рамките на 30 минути, като също така имах талон на колата, задната и предната част на повредената винетка и лична карта.

# 22 328
намирам това: http://panino.bg/products.php?tree_oper=18%7C20

Масленият боб бил известен и като боб Лима и мадагаскарски боб. Така че ако видиш някъде по табелките в супермаркетите някое от тези имена, това е твоят боб  Peace
Оооооо страхотно, мерси много  bouquet Ще го потърся и с кеф ще си го сготвя  Crazy
А салатеният боб, предполагам не е като масленият...

# 22 329
  • София
Кой е най-любимия на децата герой от Самолети на Дисни?!

Искам да купя играчка на момченце на 5-6 години - спряла съм се на играчка от Самолети.

Търся:
1. Най-любимия герой (че да не купя някой си Намръщен, който децата не харесват)
2. Ако може да е летящ - с дистанционно, или с изстрелвачка (не знам дали децата ги харесват и дали могат сами да изстрелват самолетчето)

Благодаря за помощта предварително!
Мисля, че Дъсти е най-готиният от филмчето, ама не знам децата кой харесват   bouquet Thinking

+ 1 за Дъсти.

# 22 330
  • София
След като хладилника цяла вечер ми е бил отворен, сега миризмата от него е непоносима, както и из къщата.
Нямам време сега да го размразявам и да го почиствам основно.... бихте ли ми казала някоя хитринка, за да се отърва от миризмата вътре в него.

Оцетът абсорбира миризмите.

+1
Опитай с влажна кърпа напоена с оцет да го обтриеш, но не забравяй да го подсушиш много добре. Влагата натоварвала мотора на хладилника.
Или сложи чаша с оцет, макар че това противоречи малко на горното. Peace 

# 22 331
  • София
вчера ме надуха климатика в колата и сега ми е схванат врата...какво се пие или маже в подобно състояние?
С волтарен можеш да до намажеш. И някой да ти разтрие врата. Wink Вътрешно-аспирин или виски. Simple Smile

# 22 332
  • Sofia
  bouquet
изпих едно обезболяващо прахче ОКИ и леко ме отпусна

# 22 333
  • София
  bouquet
аулин е по-силен. Peace Едва ли ще скачаш до аптеката, пий каквото обезболително имаш. Peace 

# 22 334
  bouquet
аулин е по-силен. Peace
Е, сега. За схванат от течение врат чак пък аулин.
Вече й препоръчаха подходящи мазила. Нека да опита с тях.

Общи условия

Активация на акаунт