?Въпроси всякакви?

• 5 504 639
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 350
  • София
MayyaI, принципно с познат фармацевт всичко става, но аулинът е нестероидно противовъзпалително средство т.е. уврежда бъбреци и черен дроб. Просто се чудя на фармацевтите, които си слагат главата в торбата заради познати.

# 22 351
  • София
Моя съпруг скоро беше купувал Аолин за мъдреца си и го питах с или без рецепта е.
"По принцип мрънкат ако го взимаш без рецепта. Но за 1-2 не правят проблем". Фармацевтите не са му познати.

# 22 352
  • София
MayyaI, принципно с познат фармацевт всичко става, но аулинът е нестероидно противовъзпалително средство т.е. уврежда бъбреци и черен дроб. Просто се чудя на фармацевтите, които си слагат главата в торбата заради познати.

Имам различно мислене от твоето. Което, разбира се уважавам. Peace Поствам нещо. което не съм чела. Малко ми е късно. Wink

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%8 … D1%82%D0%B2%D0%B0

А и младата дама няма да го пие нон-стоп. Peace

# 22 353
  • София
Всеки си преценява. Аз също съм пила, но ако съм на мястото на фармацевт, не бил дала без рецепта.

# 22 354
  • Бургас
Всички лекарства малко или много вредят на черния дроб,за съжаление заради здравословни проблеми ги пия с шепата,специално към болкоуспокояващи и температуро понижаващи съм алергична,преживях 2 онколкогични операции без грам обезболяване,а на другите жени слагаха през 2 часа аналгин и трамалгин и за вкъщи им изписваха аулин

# 22 355
  • София
Аз пак да попитам дали знаете някой ,който да се занимава със заверка на  здравни книжки

# 22 356
  • София
С рецепта е аулина, но, както всичко у нас, го дават и без рецепта. Когато мъжът ми си счупи ръката не му бяха изписали нищо обезболяващо. Е, продадоха ни го в аптеката без рецепта, с няколко предупреждения да не пие повече от х хапчета за 12 часа, както и да не си помислям аз да го пия, защото кърмя.

# 22 357
Добър ден, пиша тук с надеждата да намеря компетентно лице, което изготвя хранителен режим по "Зоната". Не знам дали е най - правилният начин за сваляне на излишни килограми, но ми е една от последните надежди, а нещо не мога да се ориентирам как да си изготвя меню по тези блокове.
 Ще съм много благодарна ако някой разбиращ от това се свърже с мен! Благодаря предварително! Лек ден!

# 22 358
Опасно ли е да се спи в прясно боядисана стая с латекс?

# 22 359
Аулин са БЕЗ рецепта, вчера си купих свободно  Peace

# 22 360
  • sf
Опасно ли е да се спи в прясно боядисана стая с латекс?

Едва ли ще е фатално, но никак не е препоръчително, особено за малки деца.

# 22 361
  • София
Добър ден, пиша тук с надеждата да намеря компетентно лице, което изготвя хранителен режим по "Зоната". Не знам дали е най - правилният начин за сваляне на излишни килограми, но ми е една от последните надежди, а нещо не мога да се ориентирам как да си изготвя меню по тези блокове.
 Ще съм много благодарна ако някой разбиращ от това се свърже с мен! Благодаря предварително! Лек ден!
Огнян Симеонов 0899 937 677

# 22 362
Аулин са БЕЗ рецепта, вчера си купих свободно  Peace
За да сложим край на споровете, ето линк към лекарстваните продукти без лекарско предписание към началото на този месец.
http://www.bda.bg/images/stories/documents/med_inf/OTC.pdf

# 22 363
Преди време се продаваха тебешири против хлебарки, сега май няма такива  Rolling Eyes Има ли алтернатива, тоест пак нещо, което се чертае или се оставя, не да се пръска с него?

# 22 364
  • София/Горна Оряховица
Аз си купих преди месец от кварталното "левче".
Само дето ... не видях кой знае какъв ефект  Tired Confused . Поне срещу малките, гадни, кафеви хлебарки  #Cussing out .

Фендона, глобол гел - нищо не помогна  Thinking .

Общи условия

Активация на акаунт