?Въпроси всякакви?

• 5 503 595
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 455
  • София, България
Как да си спра известията в пощата от бг мама. По напред имаше отговор, направих това което бяха казали, но не се получи. Писна ми на ден да трия по 100 писма  #2gunfire

Ето как са моите настройки и не получавам известия.

Скрит текст:

# 22 456
Понеже ми направи впечатление, а не знам къде да попитам, ще  питам тук.
 Къде е Вилико? newsm78

# 22 457
Как да си спра известията в пощата от бг мама. По напред имаше отговор, направих това което бяха казали, но не се получи. Писна ми на ден да трия по 100 писма  #2gunfire

Ето как са моите настройки и не получавам известия.

Скрит текст:

Моите са същите, а постоянно получавам известия  newsm78

# 22 458
За колко време се охлажда хладилника след първото включване? Във фризера вече има лед, а хладилника още не е изстинал  Rolling Eyes

Ама и аз сто пъти го отворих де  Embarassed

# 22 459
  • София, България
Пиши на модераторите тогава. Може би е някакъв бъг Wink

# 22 460
 LaughingВъпросът ми е, има ли ограничения в НОИ
получавах си пенсията в една банка ,наложи се да се прехвърля през юли в друга банка
не ме устройва и мисля да си я получавам от пощата.Не съм си изкарала карта за получаване на пенсията ,получих я на гишето на ръка
 Embarassedте така може ли пак да отида в НОИ и да извърша замисленото
не разполагам с време ,дано да сте ме разбрали
благодаря ви

# 22 461
  • sf

Моите са същите, а постоянно получавам известия  newsm78
Сигурна ли си,че долу е отметнато НИЩО ? Защото и аз мислех,че са ми ок, ама докато не отметна НИЩО и все получавах

# 22 462
  • Пловдив
mariana900, може да получаваш известия и ако на темите долу до отговор си цъкнала сърчицето  Peace ако е от това, просто като отвориш темата горе до отговор натискаш спри известията. И така ще си получаваш само тук без да ти се трупат на имейла.

# 22 463
Отварям Инстаграм на лаптопа, но не мога да видя поканите, които ми пращат приятели. На телефона нямам този проблем  Tired Tired

# 22 464
Има теми който следя и съм отметнала да получавам известия, но тук във форума. Относно това в настройките сигурна съм че долу е на "нищо" и никъде не съм натискала сърцето. Явно някъде бъркам, но нямам идея къде, ще си трия явно пощата всеки ден  Mr. Green

# 22 465
  • HH
Отварям Инстаграм на лаптопа, но не мога да видя поканите, които ми пращат приятели. На телефона нямам този проблем  Tired Tired

Пробвай с тази http://iconosquare.com/viewer.php

За какви точно покани говориш? Там им "следене" , лайкване и коментари. Rolling Eyes

# 22 466
  • Точно където трябва
Help!Спукаха ми се керамичните котлони...каза нещо "пук" и се появи черта и на двата...мога ли да продължа да ги използвам...все пак немога да изтичам до магазина за нов котлон?...
Можеш. И вкъщи са така.
Колко време?Да не ми даде нещо на късо?Малко ме е шубе,не,че не си изпържих рибата...
И какво е предизвикало това пукане? Защо са се спукали?  newsm78
Сложих тиган и изчаках да се нагрее и не веднага,а след малко се пукна,нямам обяснение,така процедирам винаги преди пържене.Почти на 10 години е,може би си е изпял песента...
Нямам идея защо, аз сложих да варя едно мляко по едно време чух "пук" и не видях отк къде идва звука. После се оказа, че се е спукал. Почти година е така и все не намирам време да разгледам за друг.

# 22 467
Какви настройки се правиха, че полетата тук в сайта да ми излизат на цял екран, а не на половин?

# 22 468
И аз онзи ден варих мляко, не бях от години, същата работа чу се един трясък, дори тенджерата подскочила, аз не видях, ама нищо му няма, работи

# 22 469
Здравейте, някой може ли да ми помогне в избора на месомелачка (на нас ни трябва най - вече за домати) но електрическа. Спряхме се на zelmer mm 1200.83 , макар че цената е малко висока, можете ли да ме посъветвате заслужава ли си парите или нещо по - евтино, от което сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт