?Въпроси всякакви?

• 5 503 744
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 22 515
  • София
Искам да си купя качествено насипно кафе - да ме ориентирате от къде?

Насипното кафе навсякъде е еднакво. Въпросът е колко прясно изпечено е и от кой сорт и регион.  Peace

# 22 516
  • София/Испания
Ако си купите кафе в пакетче,откъде сте сигурни ,че е прясно печено.Важно е да е прясно смляно.Аз преди си купувах насипно кафе,правиха ми една смес и бях много доволна. Grinning

# 22 517
  • София
Може да не е прясно печено, но е пакетирано и си запазва аромата. Тук става въпрос за насипно кафе.  Peace

# 22 518
Прави сте - при насипното кафе няма гаранция за произход и дата на произход.

Идеята ми беше, че искам да купя хубаво кафе на зърна, за да го меля у дома. Малко разнообразие, а и... изведнъж Нова Бразилия рязко си вдигнаха цените.

# 22 519
  • София
Прави сте - при насипното кафе няма гаранция за произход и дата на произход.

Идеята ми беше, че искам да купя хубаво кафе на зърна, за да го меля у дома. Малко разнообразие, а и... изведнъж Нова Бразилия рязко си вдигнаха цените.

Нова Бразилия е пакетирана Индонезия (робуста). Трябва да си намериш такава, която не е прегоряла и мазна. За аромат може да смесиш с Кения (арабика).

# 22 520
Vanja77 , благодаря - ще потърся из магазините.

Сега ... друг въпрос ме занимава -

Скрит текст:
Ходи ми се на басейн, на аква спининг, но идеята да вляза в басейн, в който не съм никак сигурна за чистотата JK complex, ме кара да търся възможности за предпазване. Съществува ли нещо, хапче или нещо друго, което се слага преди влизането в басейн и предпазва от вагинални гъбички и други гадости?!

# 22 521
  • Mediterraneo
Не мисля, че има такова хапче  Thinking

# 22 522
Vanja77 , благодаря - ще потърся из магазините.

Скрит текст:
Ходи ми се на басейн, на аква спининг, но идеята да вляза в басейн, в който не съм никак сигурна за чистотата JK complex, ме кара да търся възможности за предпазване. Съществува ли нещо, хапче или нещо друго, което се слага преди влизането в басейн и предпазва от вагинални гъбички и други гадости?!
Питай в аптека. Мисля, че имаше нещо профилактично (преди или след). Може и промивки да е било.

# 22 523
  • София
....................

Скрит текст:
Чувала съм, че се слага тампон, както при цикъл. Не мога  да дам окончателно мнение, защото никога не съм ползвала басейни. Избягвам ги, защото съм страхлива.

# 22 524
Здравейте, търся да купя мъжко кожено яке pepe jeans django. , размер XL.Може ли някой, който живее в чужбина да ми каже дали го има в продажба, че в България го няма? Благодаря Ви предварително, че искам да направя подарък на съпруга ми!

# 22 525
  • София
....................

Скрит текст:
Чувала съм, че се слага тампон, както при цикъл. Не мога  да дам окончателно мнение, защото никога не съм ползвала басейни. Избягвам ги, защото съм страхлива.

И аз така съм чувала, но според мен това една ли ще свърши работа. Лично аз избягвам басейни. Иначе питай с аптеката, може да ти предложат нещо.

# 22 526
  • Бургас
Имат ли право учителите, като общински служители, почивка по НОИ, къде мога да науча повече информация?

# 22 527
Имат ли право учителите, като общински служители, почивка по НОИ, къде мога да науча повече информация?

http://www.nssi.bg/benefits/rehabilitation/963-uslpro

# 22 528
  • София
Сега се загледах по профила си. Защо, по дяволите, отстрани на ника ми се мъдри снизходителното "новак"?  Rolling Eyes
Упс... май започнах да загрявам. В този подфорум съм "почетен член".  Mr. Green Още не мога да свикна с новия форум.

# 22 529
Здравейте, имам карта в ДСК. Имам активирано интернет банкиране, но много рядко влизам. Преди около месец и половина рових да видя какво точно пише и имаше една графа "Блокирани суми" и имах начислена някаква сума от 76 лв. Не можах да намеря информация какви са тези блокирани суми  и писах мейл, ако могат да ми дадат инфо, но така и не получих отговор. Днес проверих пак, но вече нямаше никаква сума - пишеше 0 лв. Има ли някой, който знае какво значат тия "блокирани суми"?
(Вашите средства > падащото меню на Разплащателна сметка и там пише Блокирани суми)

Общи условия

Активация на акаунт