?Въпроси всякакви?

• 5 504 155
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 500
  • Германия
Какви настройки се правиха, че полетата тук в сайта да ми излизат на цял екран, а не на половин?
Моzilla:
Скрит текст:
инсталираш add block plus
https://adblockplus.org/bg/firefox
след това
https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/elemhidehelper/
и след като отвориш някоя тема за да видиш Х-а
кликаш на иконата на адблока (горе в дясно червен стоп)
появява се едно падащо меню и в него има
"Изберете елемент за скриване"
след като го избереш посочваш хикса така, че само той да е избран и кликаш отгоре
после потвърждаваш
същото го правиш и с дясната колона

а за да разпънеш колоната със съдържанието инсталираш
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/stylish/?src=exte … al-userstyleshome
и се появява горе в лентата едно S
клик на него -> write new style for www.bg-mamma.com
и в него запълвате ето с това. активирате.

Цитат
@namespace url(http://www.w3.org/1999/xhtml);

@-moz-document domain("www.bg-mamma.com") {

*::-moz-selection {
    background: none repeat scroll 0% 0% #B3D4FC;
    text-shadow: none;
}
.clearfix:after {
    clear: both;
}
.clearfix:before, .clearfix:after {
    content: " ";
    display: table;
}
element {
}
.clearfix {
}
.content {
    margin-right: 0px;
    position: relative;
}

}

Chrome:
Скрит текст:
някой може ли да пробва със хром следното

инсталирате ето това приложение Stylebot
https://chrome.google.com/webstore/detail/stylebot/oiaejidbmkiec … jeifoejpgmdaleoha

в дясно трябва да се появи едно css
върни се в сайата на бг-мама
кликни върху css и избери
"install style from social"

би следвало да ти се появи
един ред със стил който съм направил
инсталирате и би следвало да сте със широки редове и без странична колона

Аз съм с Хром и при мен се получи.

# 22 501
Имам два имейл адреса в abv.bg. От единия влизам без проблем, но когато се опитвам да вляза през втория, ми изписва това съобщение
Скрит текст:

През него си водя основната кореспонденция и сега се притеснявам. Някой имал ли е такъв проблем, какво може да означава?

# 22 502
  • София
*Stela, това ми се случва от време на време и на мен (не само при влизане, ами и ако натисна някое от менютата също). Понякога, ако пробвам пак - няма проблем, понякога се налага да изчакам и да пробвам след известно време. Ако ти е спешно, можеш да пробваш просто през друг браузър или нещо такова.

# 22 503
*Stela, това ми се случва от време на време и на мен (не само при влизане, ами и ако натисна някое от менютата също). Понякога, ако пробвам пак - няма проблем, понякога се налага да изчакам и да пробвам след известно време. Ако ти е спешно, можеш да пробваш просто през друг браузър или нещо такова.

И през друг браузър пробвах, и през телефона си - не става. Не ми се е случвало до сега и се притесних. Ще изчакам, дано да е някакъв временен бъг

# 22 504
Моля ви, кажете някакво изпитано от вас средство или препарат за пръскане по тялото против комари.

# 22 505
Ползваме ето този

Само един проблем има - сваля лака на ноктите, така че внимавай като го нанасяш.

Иначе е безотказен!

# 22 506
Трябваше да конкретизирам, че става въпрос за малко дете-2г.Знам, че в аптеките има доста препарати и лепенки, но искам нещо ефикасно, защото я бяха нахапали и през клинчето гадовете. #Cussing out

# 22 507
  • София
Трябваше да конкретизирам, че става въпрос за малко дете-2г.Знам, че в аптеките има доста препарати и лепенки, но искам нещо ефикасно, защото я бяха нахапали и през клинчето гадовете. #Cussing out

Тези съм ползвала и съм доволна. Лепи се в/у тока на обувката или някъде там. Силен аромат на лимон.

# 22 508

Бочко имат серия за деца.  Peace За дъщеря ми съм купила спрей и отделно гривна на друга фирма. При нас проблемът е ухапването от бълхи. За съжаление в градинките винаги ще се намери някоя, а дъщеря ми е алергична и определено не знам какво да използвам срещу тях.

# 22 509
  • Mediterraneo
Ползваме ето този

Само един проблем има - сваля лака на ноктите, така че внимавай като го нанасяш.

Иначе е безотказен!

Остави лака, почти ми разяде каишките на едни сандали! Оттогава се отказах от всякакви мазила и пръскала против комари, пръскам само при голяма наложителност!

# 22 510
  • някъде ... тук ...
Наскоро четох тук във форума, че маслото от цитронела вършело идеална работа.
Все се каня да сменя аутана с него. Сега ме подсетихте да видя къде се продава.

# 22 511
Хм, това ми говори, че е доста силен инсектицид, щом разяжда.А лепенките съм ги ползвала, когато беше бебе, спомням си, че бях лепнала на количката до малката, а на челото и вече имаше комар, явно харесват лимоновия аромат. Mr. Green Благодаря за отговорите!

# 22 512
  • Sofia
Наскоро четох тук във форума, че маслото от цитронела вършело идеална работа.
Все се каня да сменя аутана с него. Сега ме подсетихте да видя къде се продава.
наистина действа Peaceима го по аптеките
купила съм и такива свещи

# 22 513
  • някъде ... тук ...
Благодаря!

# 22 514
Искам да си купя качествено насипно кафе - да ме ориентирате от къде?

Общи условия

Активация на акаунт