?Въпроси всякакви?

• 5 503 947
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 605
  • Пловдив
Допълних предишния пост и се коригирах.
Без църковен, за граждански брак говорим. Група атеисти.

# 22 606
Има ли тема за Приморско - интересувам се от Аква парка, а нищо не намирам.

# 22 607
  • Испания
СК урежда като факт и сватовството без да споменава за някакви специфични права и задължения на тези лица. Сватовството е симбиоза между брак и съребрена линия и няма никакво семейно-правно значение. Допустимо е две сестри да се омъжат за двама братя.

www.bglegis.com/semeino%20lekcii%20iii%20varia...

# 22 608
  • UK
Могат ли да се носят лакове за нокти в ръчен багаж в самолет?

# 22 609
  • Испания
Могат ли да се носят лакове за нокти в ръчен багаж в самолет?

Да. Виж списъка "Остри предмети":

http://samoletenbilet.eu/%D0%B1%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B6-%D0%BF%D … 0%BB%D0%B5%D1%82/

Но може различните авиолинии да имат различни рестрикции.  Peace

# 22 610
  • UK
Благодаря Simple Smile Става въпрос за УизЕър, ще пътувам само с ръчен багаж и се чудех мога ли да си взема 2-3 лака от България на връщане Simple Smile

# 22 611
  • Испания
Благодаря Simple Smile Става въпрос за УизЕър, ще пътувам само с ръчен багаж и се чудех мога ли да си взема 2-3 лака от България на връщане Simple Smile

За да си напълно сигурна, попитай в компанията.

При пътуване със самолет се спазват международни правила за сигурност, които определят разрешените и забранени за превоз в самолета вещи. Някои предмети могат да бъдат превозвани само в регистрирания (чекиран) багаж и не могат да бъдат взети на борда в салонния ръчния багаж. В зависимост от авиопревозвача и дестинацията до която летите, правилата за транспортиране на различни предмети могат да са различни. След като вече сте закупили своя самолетен билет, Ви съветваме няколко дни преди Вашият полет да се запознаете с изискванията на авиопревозвача, с който ще пътувате относно разрешените и забранени предмети при пътуване със самолет .

# 22 612
Преди няколко дни в горния ляв ъгъл на телевизора ми Самсунг се появи този надпис. С мишката не мога да натисна нито да нито не. Някой да се е справял с такъв проблем?
Скрит текст:

# 22 613
  • В страната на мечтите
Опитай с червения и зеления бутон на дистанционното (черв. за "не", зел. за "да")

# 22 614
Закупих тази играчка http://www.marketplacebg.com/product/736/detski-igra-napasni-formite.html
от детски магазин, но у дома установих, че 2 части липсват.
Ако откажат да ми я сменят, мога ли да подам оплакване и към кого?

Благодаря!   bouquet

# 22 615
Опитай с червения и зеления бутон на дистанционното (черв. за "не", зел. за "да")
Благодаря, махна се. Аз се мъчих и с клавиатурата и с мишката. За дистанционното изобщо не се бях сетила.

# 22 616
  • plovdiv
Благодаря, махна се. Аз се мъчих и с клавиатурата и с мишката. За дистанционното изобщо не се бях сетила.
А на моят не се махна по този начин.Самсунг правят профилактика на сървъра си и би трябвало да изчезне след края на профилактиката.
А ти как точно го махна?

# 22 617
  • София
Скрит текст:
В България законно ли е да се разведеш с един мъж и да се омъжиш за брат му?
Също така дали е законно двама братя да се оженят за две сестри?

Да, може. Ние имаме познати, които са женени на кръст: брат и сестра за брат и сестра.  Wink

Братът се жени за девойка, а сестра му харесва брата на булката и се женят година по-късно.
Дано обясних разбираемо.  Rolling Eyes

# 22 618
Търся песен, в която се пее основно „Montana, Montana, we going to Montana“
 Laughing Laughing Laughing

# 22 619
  • София
Търся песен, в която се пее основно „Montana, Montana, we going to Montana“
 Laughing Laughing Laughing

Попитай тук.

Общи условия

Активация на акаунт