?Въпроси всякакви?

• 5 503 821
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 620
Опитай с червения и зеления бутон на дистанционното (черв. за "не", зел. за "да")
Благодаря, махна се. Аз се мъчих и с клавиатурата и с мишката. За дистанционното изобщо не се бях сетила.
А на моят не се махна по този начин.Самсунг правят профилактика на сървъра си и би трябвало да изчезне след края на профилактиката.
А ти как точно го махна?
Натисках и зеленото и червеното копче. Не изчезна. Изключих и после включих телевизора и го нямаше.

# 22 621
Закупих тази играчка http://www.marketplacebg.com/product/736/detski-igra-napasni-formite.html
от детски магазин, но у дома установих, че 2 части липсват.
Ако откажат да ми я сменят, мога ли да подам оплакване и към кого?

Благодаря!   bouquet
на добра воля от страна на продавача може и да ти смени покупката. въпросът е да докажеш ,че липсващите части не си ги загубила ти.  Laughing  с касовата бележка и покупката отиваш в магазина. мисля ,че е възможно да се върне дадена покупка (в някакъв срок) без да се дава обяснение за какво искаш да я върнеш , но при условие ,че не е нарушена целостта и. очевидно ,че в този случай не е така.
иначе може да се оплакваш на Комисията за защита на потребителите. има и закон. Четеш и действаш.   bouquet

# 22 622
В България законно ли е да се разведеш с един мъж и да се омъжиш за брат му? Също така дали е законно двама братя да се оженят за две сестри?
Граждански брак може да се направи, но църковен - не.
ако разсъждавам с тъпата си тиква църквата откъде ще знае ,че си се развела с мен и ще се жениш за брат ми  newsm78   ще ти вземе паричките и .. си готова.  Laughing
относно 2 братя и 2 сестри - никаква забрана.
единствено се препоръчва роднини по права и друга линия (обяснено е от Янтра) да нямат деца заради генетиката. иначе не виждам проблем роднините да си живеят заедно е без брак.

# 22 623
Търсим кола под наем за сватба на 17.08.2014г. За гр. Сандански . Трябва ни буквално за не повече от 4-5ч. но намерихме нищо в интернет. Ако някой знае или предлага нека ми пише Simple Smile

# 22 624
  • София
Уточни каква кола,марка модел с водач без и т.н. колко пари сте готови да отделите.

# 22 625
Уточни каква кола,марка модел с водач без и т.н. колко пари сте готови да отделите.

Хм, тук вече много сложен въпрос ми задодохте, нямаме претенции за марка и модел, стига да е по - новичко и да изглежда прилично. А що се отнася за сума до 100лв макс. затова търсим нещо почасово или за ден. В интернет попаднах само на една обява, която беше 150лв за три дни, но просто не ни е нужно и затова се опитваме да намерим кола за ден само.

# 22 626
  • София
Ами незнам за Сандански не мога да помогна.Просто тогава някой познат няма ли да ви услужи и готово.щом нямате претенции,иначе нали се почват лимузини БМВ-та и т.н. затова питах.

# 22 627
Търсим кола под наем за сватба на 17.08.2014г. За гр. Сандански . Трябва ни буквално за не повече от 4-5ч. но намерихме нищо в интернет. Ако някой знае или предлага нека ми пише Simple Smile
тук търси ли ? - http://www.motoroads.com/bulgaria/sandanski-car-hire-bulgaria-car-rental.aspx

# 22 628
тук търси ли ? - http://www.motoroads.com/bulgaria/sandanski-car-hire-bulgaria-car-rental.aspx

Да, но точно тук ми изписа, че най - малко за 5 дни може да се наеме даден автомобил.

# 22 629
ако има тел. защо не се обадиш ?  или пък по е-майл  newsm78

# 22 630
  • plovdiv
Опитай с червения и зеления бутон на дистанционното (черв. за "не", зел. за "да")
Благодаря, махна се. Аз се мъчих и с клавиатурата и с мишката. За дистанционното изобщо не се бях сетила.
А на моят не се махна по този начин.Самсунг правят профилактика на сървъра си и би трябвало да изчезне след края на профилактиката.
А ти как точно го махна?
Натисках и зеленото и червеното копче. Не изчезна. Изключих и после включих телевизора и го нямаше.
И при мен след спиране на тв-то ,за да изляза,одеве ,като се прибрах и пуснах телевизора,вече го нямаше.

# 22 631
  • Уистерия Лейн
Мога ли като съм изпратила нещо с наложен платеж и за сметка на другата страна, при условие ,че съм посочила цена, в последствие да я променя?
По еконт ми е питането.

# 22 632
  • UK
Котки сдъвкаха малко от драцената ми, преди да успея да ги спра, а тя е токсична за котки. Ще им стане ли нещо от съвсем малко сдъвкани листа? Доколкото виждам не са ги изяли, само няколко са леко сдъвкани и облизани...

# 22 633
утре ще разберем  Laughing

# 22 634
  • UK
По добре не, че тъкмо се нанесох при приятеля ми, с когото сме заедно от няма и месец, а той обожава тези котки... Изобщо няма да се замисли да ме изхвърли на улицата, ако ги уморя. Може и бой да ям Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт