?Въпроси всякакви?

• 5 648 344
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 25 995
  • Бургас
http://edenred.bg/pages/show/idpage/5
Някой да ползва тези ваучери Ticket Copiments? Никъде не открих точна информация за всички обекти, в които мога да ги ползвам.  Rolling Eyes
Аз получавам от работата си и ги ползвам предимно в Карфур, Лидл, Технополис и Найк.
Обърни внимание, че срокът на валидност е до края на 2014.

# 25 996
  • Бургас
Има ли тема , в която се коментират предлагани от банките видове ипотека?

# 25 997
  • Сф
Скоро пуснаха тема, но не потръгна много - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=803454.0;topicrefid=4

Иначе в темата за пазара на имоти се коментират от време на време ипотечните.

# 25 998
  • 1st floor
Благодаря, момичета, за отговорите!  Hug Преди съм ползвала други ваучери, които бяха за храна и в големите хранителни вериги не ми даваха да взимам нехр. стоки с тях. На тези нищо не пише, така , че приемам, че стават, нали?  Laughing Щом и в спортни  и пр. магазини са валидни...

# 25 999
Имам керамичен котлон Горение, двойка, от който не съм очарована, но преди поне работеше.
Сега като поработи примерно половин час, и се изключва сам, мига една буква F, чак след като изключа бушоните мога да го пусна отново.
Какъв му е проблема според вас?

# 26 000
Има ли тема за бързите кредити ?Трябват ми впечатления ,за Нет кредит по-точно Sad

# 26 001
  • София
Ще ми се наложи да търся адвокат за дело към банка. Имат ли адвокатите специалности? трябва ли да търся някой, който се занимава точно с такива дела? Това административно право ли се води или нещо друго  newsm78

# 26 002
Ще ми се наложи да търся адвокат за дело към банка. Имат ли адвокатите специалности? трябва ли да търся някой, който се занимава точно с такива дела? Това административно право ли се води или нещо друго  newsm78
    Адвокатите нямат "специалности" по образование, но голяма част се специализират в определена област. Делото ще бъде гражданско и ще ти трябва адвокат, който се занимава с такива дела (в частност в областта на облигационното и търговското право). Добре е да има опит и с водене на дела срещу банки (това си зависи от конкретния казус).

# 26 003
  • София
Хърмаяни, много ти благодаря   bouquet
Изинявай за нахалството, но никак не съм наясно, ако можеш ли да ми препоръчаш/помогнеш в намирането на такъв адвокат  Praynig

# 26 004
     Съжалявам Ида, не познавам колеги от София. Ако никой не ти даде отговор на въпроса тук, пусни тема. Предполагам, че ще се намерят хора, които са ползвали адвокатски услуги и ще ти препоръчат някой. А може и колеги да се включат. И непременно разпитай познати извън форума с лични впечатления.

# 26 005
  • София
Хърмаяни, отново - много благодаря   bouquet

# 26 006
  • София
Оцветих си любимата бяла жилетка в пералнята със синьо.  Cry Току що я вадя. Няма да я препирам, нито третирам с нищо, докато не реша какво да правя. Има ли шанс да я спася? Не е естествена материя.

# 26 007
  • Пловдив
Оцветих си любимата бяла жилетка в пералнята със синьо.  Cry Току що я вадя. Няма да я препирам, нито третирам с нищо, докато не реша какво да правя. Има ли шанс да я спася? Не е естествена материя.

Да не те разочаровам, но почти няма такъв шанс...

# 26 008
  • София
 Cry
Нещо цветоулавящи кърпички, това-онова? Някой чудодеен нов препарат?

# 26 009
  • Пловдив
Цветоулавящите кърпички се слагат за предотвратяване от боядисване, а не след като са се боядисали вече дрехите. Аз така с един мой бял панталон, хем боядисването не беше цялостно, а само на места /боядисването се получи от шал/ - пробвах всичко възможно - Вениш, на Денк Мит един избелващ, вкъщи намери някакъв стик за петна, белина и нищо...самите петна изсветляха просто, но се виждат съвсем ясно... за това ти казах, че едва ли ще се намери нещо, което да свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт