?Въпроси всякакви?

• 5 623 434
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 26 280
  • София !
Да ви по питам нещо, понеже нещо не мога да се ориентирам много .
От метростанция Св. Климент Охридски до Руската църква, колко горе/долу време е ходене пеша ?
Нещо не мога да се ориентирам .
Мисля, че е кратко разстоянието, но не знам дали не се бъркам  newsm78

# 26 281
Почиствах банята днес, като си мих ръцете започна да ми щипе на един от пръстите и се оказа, че съм имала драскотина и може би е влязъл препарат вътре. Едва ли нещо ще ми стане, защото раничката е мнооого малка, но как я почистя най-добре? Вода, или може би спирт...

# 26 282
  • София
От метростанция Св. Климент Охридски до Руската църква, колко горе/долу време е ходене пеша ?

Близо е покрай парламента,червило светофара и ето ти Руската църква.

# 26 283
  • София

Близо е покрай парламента,червило светофара и ето ти Руската църква.
Не повече от 10-15 мин. пеша.

# 26 284
  • HH

Според Гугъл е 8 мин.

Последна редакция: вт, 04 ное 2014, 07:54 от bubanka

# 26 285
  • София
Е то и за 5 можеш да го вземеш ако са ти по-дълги краката и с притичване и прибежки Laughing

# 26 286
Едва ли нещо ще ми стане, защото раничката е мнооого малка,
като няма да ти стане нищо остави я на спокойствие.
ако не  припкай до Пирогов.  Laughing

# 26 287
Някой ще ми каже ли как да махна тъпите реклами,които ми се показват на края на всяка страница?
pls

# 26 288
Един малко тъп въпрос, ама... Embarassed
Избирам си пералня и в магазина ми обясниха, че могат само да я докарат до входа, но нямат услуга качване. Иначе на ухо ми казаха, че момчетата ще ми я качат и да се разбера с тях за парите. Понеже знам, че ще вероятно момчетата ще ми кажат" колкото дадете", каква сума е нормално да им дам за качването?

# 26 289
Почиствах банята днес, като си мих ръцете започна да ми щипе на един от пръстите и се оказа, че съм имала драскотина и може би е влязъл препарат вътре. Едва ли нещо ще ми стане, защото раничката е мнооого малка, но как я почистя най-добре? Вода, или може би спирт...

Само и чиста вода, после може някакъв хидратантен крем. Нищо ти няма.

Vergia, 10 лева на етаж беше. Може да викнеш приятели, двама са достатъчни.

# 26 290
  • София
Един малко тъп въпрос, ама... Embarassed
Избирам си пералня и в магазина ми обясниха, че могат само да я докарат до входа, но нямат услуга качване. Иначе на ухо ми казаха, че момчетата ще ми я качат и да се разбера с тях за парите. Понеже знам, че ще вероятно момчетата ще ми кажат" колкото дадете", каква сума е нормално да им дам за качването?
Ние последно за матрак платихме по 10 лв. на етаж.

# 26 291
  • Германия
Някой ще ми каже ли как да махна тъпите реклами,които ми се показват на края на всяка страница?
pls
Инсталирай си adblock. Това е безплатен аdd on, който се предлага за Chrome и Mozilla. Потърси го в google. Просто напиши adblock for и името на браузъра, който използваш.

# 26 292
Отваря ли ви се в момента Фейсбук?... при мен не се зарежда  newsm78

# 26 293
  • София
Отваря се безпроблемно.   Peace

# 26 294
  • Пловдив
Ние последно за матрак платихме по 10 лв. на етаж.

Е, да бе, но това е пералня, реално погледнато влиза в асансьора. Дефакто трябва от входа да я качат в асансьора и след това от асансьора да речем до коридора. Мисля, че 20лв. за двамата си е абсолютно ок  Peace

Общи условия

Активация на акаунт