?Въпроси всякакви?

• 5 646 120
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 28 980
  • Някъде там...
Здравейте,
Някой може ли да препоръча магазин за ски екипи и оборудване в Банско?

# 28 981
Някой да ме посъветва как да пресадя декоративен смърч в по -голяма саксия - каква почвена смеска да купя или да взема пръст от гора.  Какъв дренаж да направя.
 Преди Коледа го купих от Лидл и засега си е добре ,но смятам че е му е нужна по -голям съд.
  Дали с преместването мога да го убия - искам да си го запазя .
 Благодаря.

# 28 982
Някой от Вас да е поръчвал от bilki.bg? Надеждни ли са?

# 28 983
  • София
Съседът ми даде да ползвам една дървена масичка, но явно е била доста употребявана и има някакво гадно, мръсно лепкаво покритие, което много трудно се маха. Някакви идеи как да я почистя?  Rolling Eyes

# 28 984
Най лесно с шкурка Peaceи после може да и сложиш или боя или да я запечатиш с лак.

# 28 985
Искам да попитам имате ли опит с този он-лайн магазин за гуми -Gumi7.com? Направих поръчка на 12.01., срокът за доставка е ДО 10 работни дни, вече минаха, гуми няма, времето ме притиска... звъня на телефоните в сайта им и никой не вдига. Да чакам ли гуми изобщо?! Sad

# 28 986
  • София
Съседът ми даде да ползвам една дървена масичка, но явно е била доста употребявана и има някакво гадно, мръсно лепкаво покритие, което много трудно се маха. Някакви идеи как да я почистя?  Rolling Eyes
Меглио, ако не ти се инвестира труд и усилия да я реновираш.

# 28 987
  • Пловдив
Мога ли да продам имат,придобит чрез дарение само с данъчна оценка newsm78 Съмнително ми е нещо...без нищо друго?Ни кадастър,ни нещо друго?

# 28 988
Моля Ви, дайте някой магазин в София (по възможност около Младост) за осветителни тела. За предпочитане голям магазин с повече избор ако може  Praynig

# 28 989
Мога ли да продам имат,придобит чрез дарение само с данъчна оценка newsm78 Съмнително ми е нещо...без нищо друго?Ни кадастър,ни нещо друго?
Документите зависят от конкретния случай. Например има ли земя се изисква скица. Акта за дарение, разбира се и той...

# 28 990
  • София-Младост
Здравейте,
Някой може ли да препоръча магазин за ски екипи и оборудване в Банско?
Магазина на вторият етаж в мола в Банско, до ескалатора.

# 28 991
  • В един копнеж!

Да, аз-поръчвала и доволна. Работят експедитивно.

# 28 992

Да, аз-поръчвала и доволна. Работят експедитивно.

Благодаря! Значи поръчвам.  Peace

# 28 993
Здравейте! Някой има ли идея какъв е номер 881551? Предполагам, че е мтел-ски и е свързан с някаква игра, но дали е така.....?

# 28 994
  • София
Здравейте! Някой има ли идея какъв е номер 881551? Предполагам, че е мтел-ски и е свързан с някаква игра, но дали е така.....?
Мммммда.. нещо ме зарибяваха около Нова година с някаква игра и огромни печалби...отсвирих го веднага.

Общи условия

Активация на акаунт