?Въпроси всякакви?

• 5 625 518
  • 96 496
  •   9
Отговори
# 30 465
Не знам да се замразява, но издържа доста време в хладилник

# 30 466
Не знам...Първата ми мисъл беше да го метна в камерата.Аз само съм пържила,ама това е много голямо количество и идея нямам как да го съхраня.Знам,че се посолява,майка така правеше,но беше малко и после го разбиваше с някакви чудеса-лук,хляб,олио...Не знам ако го осоля,колко време ще изкара в хладилника?Някой вещ рибар да има?

# 30 467
Аз от 100г разбивам тарама цял компотен буркан....
Осолен ще издържи повече. Може би паниран да го направиш или да го раздадеш...

# 30 468
  • София
Хайвер може да се съхрани в хладилника до 1 година.

Почистване, узряване и съхраняване на хайвер
При почистването на рибата изваждаме хайвера, измиваме го добре - отцеждаме много добре, след което внимателно отстраняваме ципата.
В бурканче или съд с капаче слагаме сол, отгоре хайвер, пак сол, хайвер и така спазвайки съотношение сол-хайвер 1:1 като уплътняваме добре за да не влиза въздух.
Така съхранен узрява добре след 2-3 седмици до месец, но най-добрия индикатор за готовността му е оранжевия цвят.
Можете да го държите със солта 1 година в хладилника без да се притеснявате.

# 30 469
Може би паниран да го направиш и да го раздадеш...
добра приказка ...  пу № 1  hahaha

# 30 470
Благодапя Hug
Бонго далеко си ми.. Ще се вмирише Laughing

# 30 471
ти почерпи.  и вмирисан става за ядене  Laughing

# 30 472
Някой ще ми припомни ли каква беше историята с полтъргайста Кики?

редактирам:О, не вярвах, че има в нета толкова обилна информация!  Shocked

# 30 473
Някой вадил ли е скоро свидетелство за съдимост в София? Бързо ли става?
В понеделник подадох документи, в четвъртък си го взех.

# 30 474
  • София
Имам 2кг.пресен хайвер.Как да го съхраня?Замразява ли се,що се прави?
В буркан и заливаш с един пръст олио. Държи се в хладилник за много дълго време. Не го замразявай, че нищо няма да излезе от него после.

# 30 475
Благодаря за съветите.Осолих го.Метнах в едно бурканче,залях го с олио и го оставих да зрее...Другото в хладилника,утре ще го панирам и....Бонго,заповядай Simple Smile Ма да знаЙш самолетен билет няма да ти платя..Една чешка бира може да те черпя към хайвера  Laughing

# 30 476
  • софия
Някой вадил ли е скоро свидетелство за съдимост в София? Бързо ли става?
В понеделник подадох документи, в четвъртък си го взех.
Благодаря !

# 30 477
Има ли някаква разлика между ЕИК и Булстат?

# 30 478
  • оттам, откъдето започва България
Регистър БУЛСТАТ е единен национален административен регистър, който се води и поддържа от Агенция по вписванията към министъра на правосъдието.

При вписването на новорегистриран субект в БУЛСТАТ се генерира уникален единен идентификационен код (ЕИК), наречен "код по БУЛСТАТ", който е единственият идентификатор на стопанските субекти в България. Всички правни субекти, вписани в регистър БУЛСТАТ са длъжни да използват и посочват ЕИК по БУЛСТАТ в документите, които издават и използват в документооборота.
Регистрацията на лицата в регистър БУЛСТАТ се извършва по тяхна инициатива в службите по вписванията на Агенцията по вписванията, намиращи се в седалищата на окръжните съдилища. Компетентната служба по вписванията при регистрация на чуждестранни лица се определя по правилата на чл. 9, ал. 7 Закона за регистър Булстат.
Единният идентификационен код (ЕИК) по БУЛСТАТ има за цел да идентифицира еднозначно стопанските и другите субекти, осъществяващи дейност на територията на Република България - така, както Единният граждански номер идентифицира физическите лица. http://www.regfirms.com/page.php?14

# 30 479
Знаете ли какви документи са необходими за смяна на партида в ЕВН?

Общи условия

Активация на акаунт