?Въпроси всякакви?

• 5 625 395
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 30 480
Знаете ли какви документи са необходими за смяна на партида в ЕВН?

зависи каква е причината за смяна на партидата, копие от нотариален акт, ако е новопридобито жилище или копие от договора за наем и документ за самоличност, на място попълваш бланка.

# 30 481
Знаете ли какви документи са необходими за смяна на партида в ЕВН?

зависи каква е причината за смяна на партидата, копие от нотариален акт, ако е новопридобито жилище или копие от договора за наем и документ за самоличност, на място попълваш бланка.

Наемател на помещение съм и искам фактурата за тока да ми минава като разход.

# 30 482
  • София
Как ( къде ) се получават сумите, които Топлофикация връща от изравнителните сметки?

# 30 483
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Как ( къде ) се получават сумите, които Топлофикация връща от изравнителните сметки?

при нас предлагат да ги намалят от бъдещи плащания или да се получат на каса  Peace

# 30 484
И при нас е така, могат да се вземат на каса, но едва след като излезнат по партида, не като получим разпечатката с изравнителната сметка за сезона или да се приспадната  от бъдещите сметки.

# 30 485
  • София
st. Dobri , МАМА NA jORI ,  благодаря!    bouquet
Те са от миналата година, така че би трябвало да са излезли по партида .

# 30 486
st. Dobri , МАМА NA jORI ,  благодаря!    bouquet
Те са от миналата година, така че би трябвало да са излезли по партида .

Излезнали са със сигурност, но, ако сумата не е била голяма е възможно вече да са изразходвани от следващи сметки. Проверете на касите или по интернет.

# 30 487
Да попитам. Има ли някой който е успял да си направи нова регистрация в сайта на Софийска вода?
Има спиране на сайта, първоначално беше от 9 до 12.03, всеки ден го удължават. Сега излиза, че ще е отворен на 16, но все още не е.

# 30 488
  • София
Да попитам. Има ли някой който е успял да си направи нова регистрация в сайта на Софийска вода?
Има спиране на сайта, първоначално беше от 9 до 12.03, всеки ден го удължават. Сега излиза, че ще е отворен на 16, но все още не е.
Преди малко пробвах и аз ( днес ми е ден за сметки Simple Smile )  , не работи още !

# 30 489
Преди малко пробвах и аз ( днес ми е ден за сметки Simple Smile )  , не работи още !
Сега пък пише, че до 18 няма да е наличен. Еми ще чакам, нямам друг избор.

# 30 490
  • София
Някой ще ми припомни ли каква беше историята с полтъргайста Кики?

редактирам:О, не вярвах, че има в нета толкова обилна информация!  Shocked
И аз се разрових след твоя въпрос. Помня, че беше много нашумял.
И нас с майка ми ни бяха канили на гости при един такъв полтъргайст Simple Smile Не Кики, а един друг  Laughing

# 30 491
  • ту тук, ту там
Момичета, съществува ли още декоративна козметика "Seventeen" и ако да къде да намеря?

# 30 492
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, съществува ли още декоративна козметика "Seventeen" и ако да къде да намеря?

гуги показа това
http://safo-bg.info/11_seventeen

https://bg-bg.facebook.com/seventeenbg

http://bsicosmetic.com/dekorativna-kozmetika/seventeen

# 30 493
Регистър БУЛСТАТ е единен национален административен регистър, който се води и поддържа от Агенция по вписванията
Благодаря! Simple Smile

# 30 494
  • ту тук, ту там

Исках по-скоро физически магазин, за един молив никак не ми се разправя с онлайн поръчки! Но ти благодаря, може да ги попитам на ФБ-страницата им! Поне видях, че поддържат желания от мен артикул в асортимента си!   Peace

Общи условия

Активация на акаунт