?Въпроси всякакви?

• 5 486 808
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 34 380
  • Пловдив
А последно да попитам, има ли някакво значение, че жилището все още документално се води на починало лице, или това по никакъв начин няма да ми помогне?
Не би трябвало да има значение.Щом приемаш наследството  ,приемаш  негативи,пасиви,активи и др . :всичко!

# 34 381
Ясно, благодаря ви... А дали е възможно да задвижа въпроса сама на първо време? С другия наследник едва ли ще можем да се стиковаме...

# 34 382
Ясно, благодаря ви... А дали е възможно да задвижа въпроса сама на първо време? С другия наследник едва ли ще можем да се стиковаме...
Свържете се с топл. счет. и питайте всичко.

# 34 383
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако никой не е спрял крановете топлината си е използвана и никой няма да ви я "опрости".
сметката за април е по-висока заради изравнителните сметки.

# 34 384
ами то е ясно - след като почине титуляр на дадена сметка  живите трябва да отидат и да го отпишат. подава се молба, ония идват и изключват/пломбират и така. с подаването на молбата си гарантирате донякъде спокойствието. поне ще имате някакво доказателство пред съд.
съгласете се ,че ако умишлено не го направите и си използвате услугата 5-10-15 год  другите ще са с правото си да си търсят дължимото.  поне така го разбирам

# 34 385
Сладкарница Неделя и сладкарница Skyline имат ли нещо общо? Един собственик или работа в партньорство?

# 34 386
ако никой не е спрял крановете топлината си е използвана и никой няма да ви я "опрости".

Жилището не е било отоплявано през въпросния период, крановете бяха спрени ръчно, но нищо друго не е предприето. Confused

# 34 387
В Кауфланд има ли шафран? При подправките ли да го търся?

# 34 388
  • София
В Пикадили съм виждала и от там съм купувала. Малки пакетчета с по миниатюрен грамаж, но той е достатъчен. Също има и в магазините за подправки.

# 34 389
  • София
Има  Peace при подправките е.

# 34 390

Жилището не е било отоплявано през въпросния период, крановете бяха спрени ръчно, но нищо друго не е предприето. Confused

когато отчетат нулеви показания на уредите ще ви намалят сметката  Peace
само вижте да не е изтекъл срока за корекции

# 34 391

когато отчетат нулеви показания на уредите ще ви намалят сметката  Peace
само вижте да не е изтекъл срока за корекции

Благодаря! Peace За този отоплителен сезон мисля, че ще могат да се направят корекции, но за по-миналия не тая особени надежди... Confused

# 34 392
няма как да коригират приключена миналата година сметка, нали разбирате, че с всяко изменение на вашата сметка се променят сметките и на всички останали потребители.

Hug

# 34 393
само аз ли имам проблеми със сайта imoti.net?

# 34 394
  • София-Младост
само аз ли имам проблеми със сайта imoti.net?
При мен се отваря.

Общи условия

Активация на акаунт