?Въпроси всякакви?

• 5 625 748
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 36 375
  • София
Да върна пак на чушките - а на керамичен котлон може ли да се пекат чушки, ще му стане ли нещо?

Слагаш ги върху фолио и нищо няма да му стане Simple Smile

# 36 376
  • ту тук, ту там
Аз ги пека директно върху котлона. Е, после си трябва почистване!

# 36 377
  • софия
Да върна пак на чушките - а на керамичен котлон може ли да се пекат чушки, ще му стане ли нещо?

Не бих ползвала фолио. Може да се залепи на котлона и не се чисти; не се препоръчва да се ползва при приготвяне на храна на висока Т. Отделя вредни вещества, които преминават в храната и се натрупват в организма, защото не може да ги преработи. Най-просто казано.
Пека директно на котлона, но не на най-висока степен - 7-8 от 9.

# 36 378
Има ли тема за бежанците, т.е. новото преселение на народите?

# 36 379
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Има ли тема за бежанците, т.е. новото преселение на народите?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=868510.0;topicrefid=19

# 36 380
  • София

Не бих ползвала фолио. Може да се залепи на котлона и не се чисти; не се препоръчва да се ползва при приготвяне на храна на висока Т. Отделя вредни вещества, които преминават в храната и се натрупват в организма, защото не може да ги преработи. Най-просто казано.
Пека директно на котлона, но не на най-висока степен - 7-8 от 9.

За 5 години не се е залепило Simple Smile. За вредните вещества обаче не се бях замисляла Sad. Използвам го при всяко готвене във фурната, рибата също я завивам във фолио. Също ли да не го правя?  newsm78

# 36 381
  • Berlin
Аз пека чушки и патладжан във фурната.

# 36 382
Има ли някой от Петрич. Бих искала да попитам нещо за пазара?

Благодаря:)

# 36 383
  • софия
.... За вредните вещества обаче не се бях замисляла Sad. Използвам го при всяко готвене във фурната, рибата също я завивам във фолио. Също ли да не го правя?  newsm78
Аз не го правя. Ползвам хартия за печене. Не съм сигурна и тя дали не е съдържа няква гадория, но за фолиото има много изследвания. Peace
Скрит текст:
http://health.bg/18169/tymnata-strana-na-kuhnenskite-sydove
http://gotvach. bg/n5-33192-%D0%92%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE_%D0%BB%D0%B8_e_%D0%B0%D0%BB%D1%83%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE_%D1%84%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE - без спейс преди bg
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441456.msg23211821#msg23211821

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 10:42 от zvanche

# 36 384
  • София
.... За вредните вещества обаче не се бях замисляла Sad. Използвам го при всяко готвене във фурната, рибата също я завивам във фолио. Също ли да не го правя?  newsm78
Аз не го правя. Ползвам хартия за печене. Не съм сигурна и тя дали не е съдържа няква гадория, но за фолиото има много изследвания. Peace

Благодаря много! То и тя е промазана с нещо, но със сигурност е по-безобидна, ще наблегна на нея Simple Smile

# 36 385
Футболиста Перси с кой номер играе?
Търся тениска за 12-годишен с неговото име и номер, някой ако знае от къде да пише. Благодаря!

# 36 386
  • София
Футболиста Перси с кой номер играе?
Търся тениска за 12-годишен с неговото име и номер, някой ако знае от къде да пише. Благодаря!

Мисля, че сега е N 11 в клубния отбор.
В национала е N 9.

# 36 387
Предложете нещо за кървящи венци. Пробвам с различни води за уста също и Сандрин, но не помагат. От доста време е така вече.

# 36 388
  • София
Предложете нещо за кървящи венци. Пробвам с различни води за уста също и Сандрин, но не помагат. От доста време е така вече.
Не съм имала такъв проблем и не мога да кажа лично, но мой познат е доволен от паста за зъби Пародонтакс.

# 36 389
  • ту тук, ту там
А зъболекарят ти какво казва? Обикновено изписват Родожил и много витамин С и В, но не мисля, че е добра идея да го вземаш на своя глава!
Билка имат също добра паста за зъби, червената, не помня как точно се казваше, защото не аз я ползвам.
Bilka Dent Parodont Protect е името.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт