?Въпроси всякакви?

• 5 624 337
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 36 450
  • оттам, откъдето започва България
Вече ти е отговорено от Caroline Coyll .  Simple Smile

# 36 451
И от къде се харесва дадена тема?
Благодаря!   bouquet

харесва се пост, а не тема  Peace
там, където посочваш са сумирани харесванията в темата
Напротив. Тема също може да бъде харесана. Числото до сърчицето показва броя на харесванията.

# 36 452
  • Варна
И каква е идеята на тези харесвания? Харесвала съм постове на съфорумци, но никъде не пише, че този пост е бил харесан и от кого. Тогава какъв е смисъла? newsm78

# 36 453
  • Пловдив
Някой да е връщал стока в Декатлон Thinking Интересувам се конкретно за едни джапанки,мъжки.Навсякъде пише,че гаранцията за Всички продукти е 2 г. След 2мес. те вече са спукани...Интересно ми е какво ще се окаже за тия евтини джапанки...

# 36 454
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И каква е идеята на тези харесвания? Харесвала съм постове на съфорумци, но никъде не пише, че този пост е бил харесан и от кого. Тогава какъв е смисъла? newsm78

показва, че това, което е написано, показано се харесва/одобрява от Х-на брой съфорумци  Hug

аз не мога да харесам тема  Thinking виждам сърчицата, но не са активни, като на постовете.
да се почувствам ли пренебрегната от природата и модераторите?  Whistling

Някой да е връщал стока в Декатлон Thinking Интересувам се конкретно за едни джапанки,мъжки.Навсякъде пише,че гаранцията за Всички продукти е 2 г.Интересно ми е какво ще се окаже за тия евтини джапанки...

увериха ни, че гаранцията на обувките е три години и в този период можем да ги върнем
 Crazy поне нашата практика показва, че те три години няма да издържат посмъртно.  Crazy

не сме връщали  Peace

# 36 455
аз не мога да харесам тема  Thinking виждам сърчицата, но не са активни, като на постовете.
Пробва ли да цъкнеш върху сърчицето? Трябва да стане червено и числото до него да се увеличи с едно.
Така си записвам теми за следене.

# 36 456
Пробва ли да цъкнеш върху сърчицето? Трябва да стане червено и числото до него да се увеличи с едно.
Така си записвам теми за следене.

пак проверих. не става червено  Peace следя си темите с "включете известията"  Peace

# 36 457
Точно с вкючване на известията се следят темите.

# 36 458
Точно с вкючване на известията се следят темите.
През " сърчицето" също става. Когато харесаш някоя тема, тя автоматично се появява в " следени".

# 36 459
Интересно защо пък st. Dobri няма да има активни сърца. На мен са ми не само долу, но и горе в темата. Да не би да е нещо от настройките.

# 36 460
лош, Добри, лош  Blush Blush
май ще слага очила и за компютъра  Blush

има си сърчица и в темата Blush горе в ляво, долу в дясно, но няма кой да гледа  Blush

Blush извинете и благодаря  Hug

# 36 461
  • София-Младост
Някой да е връщал стока в Декатлон Thinking Интересувам се конкретно за едни джапанки,мъжки.Навсякъде пише,че гаранцията за Всички продукти е 2 г. След 2мес. те вече са спукани...Интересно ми е какво ще се окаже за тия евтини джапанки...
Ще ти ги приемат без проблем.

# 36 462
  • София
Като включваш известията те пита дали искаш, а като харесваш не  Confused
Оказа се, че незнайно как съм харесала някаква си тема. Тема само с един чаршаф за първи пост и нито един коментар. "Разхаресах" я и пет минути след това вече не помня дори заглавието.
Определено е станало с неволно натискане на мишката на "точното" място. Но поне ми показа, че ако не искам да загубя тема трябва да я сложа в Следени, а не в Харесани.

# 36 463
Ще ти ги приемат без проблем.
...но трябва да носиш и касовия бон

# 36 464
  • Варна
Моля за малко помощ.  Praynig Интересува ме как се формира таксата, която се плаща за чистене на вход. По-конкретно за Варна става въпрос.  На човек ли се смята, на апартамент ли, на квадратура ли? И по колко лева? Става въпрос за съвсем нов вход с 25  апартамента някъде и 4 офиса/кабинета.

Общи условия

Активация на акаунт