?Въпроси всякакви?

• 5 623 632
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 36 540
Как е по-добре да спра карта на мтел-да подам молба и след 30 дена да не функционира или да я направя прима?

# 36 541
Ако днес платя таксата в банка за подновяване на лична карта, утре мога да отида  в районното за подаване на заявление, нали?!
Датата на плащане няма значение?!
Дск  имат най - малка такса обслужване за тази услуга, нали?!

# 36 542
  • под тепетата
Аз подавах скоро за подновяване на паспорт. В районното си имаха терминал и не се взима такса.

# 36 543
Защо водещите се гледат? Толкова изкуствено го правят  hahaha

# 36 544
Благодар ви!  bouquet

# 36 545
  • Варна
Жалко би било, ако инициативата не е трайна. Знам за тази възможност и съм се възползвала, дори не е нужно да дават талони за отстъпка.
Имах предвид талоните, иначе контейнер, където да се отнесат дрехи за рециклиране имат отдавна и предполагам, че те ще си останат.

В събота бях в НМ във Варна и ми направиха впечатление кутиите за стари дрехи. Попитах до кога е кампанията и момчето на касата каза, че е целогодишна. Честно казано доста се учудих, защото честичко се случва да наминавам през този магазин, а не бях виждала кутиите от миналата година по това време сякаш... Но младежът твърдеше, че винаги са си били там и вероятно просто съм спряла да им обръщам внимание Rolling Eyes

# 36 546
  • оттам, откъдето започва България
Ако днес платя таксата в банка за подновяване на лична карта, утре мога да отида  в районното за подаване на заявление, нали?!
Датата на плащане няма значение?!
Дск  имат най - малка такса обслужване за тази услуга, нали?!
Най-малка е таксата в пощите. Там също имат готови бланки за полицията, нап, община, попълваш си и плащаш стотинки, а не както в банките.

# 36 547
Мога ли някъде да намеря списък с имената на екскурзоводите на "Бохемия"?

# 36 548
Как е в момента времето в Бургас? Студена ли е водата? Дали в събота ще става за плаж? Rolling Eyes

# 36 549
Как е в момента времето в Бургас? Студена ли е водата? Дали в събота ще става за плаж? Rolling Eyes
Мрачно, но топло. Водата все още е приятна за плаж

# 36 550
  • through the wormhole
За повредена шофьорска книжка плаща ли се глоба при преиздаване?

Благодаря предварително!

Blush

При изходящо обаждане не чувам сигнал свободно. Телефонът се "обажда" иначе стандартните 30 сек, след което позвъняването прекъсва. Обаче звук няма никакъв. Идеи защо може да е така?
П.П. Излъгах, не звъня 30 сек, а около 10.

И на мен ми се е случвало нещо подобно. Оказа се, че човекът, на когото звъня е провеждал разговор в момента. Мисля, че зависи от неговите настройки дали да ти прекъсне веднага, или да ти изрецитират съобщение, че абонатът в момента разговаря.

Как е по-добре да спра карта на мтел-да подам молба и след 30 дена да не функционира или да я направя прима?

Ако няма да запазваш номера по-добре да го спреш. Скоро спрях два номера без проблем. Само малко ме агитираха, но не им мина номерът.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 13:59 от BlackHole

# 36 551
Различно, знам хора които са ги глобили има и такива, които не са

# 36 552
За повредена шофьорска книжка плаща ли се глоба при преиздаване?

Благодаря предварително!
По принцип- да.

Цитат
(2) Наказва се с глоба от 30 до 200 лв. лице, което:

1. е български гражданин и не обяви пред компетентните български органи придобиването на документи за самоличност, издадени от друга държава, в определения за това срок;

2. изгуби, повреди или унищожи български личен документ;

3. не е декларирало в тридневен срок изгубване, кражба, повреждане или унищожаване на български личен документ;

4. е декларирало български личен документ за повреден, унищожен, изгубен или откраднат и е установено, че продължава да го използва;

5. обяви неверни данни при подаване на заявление за издаване на български личен документ, ако не подлежи на по-тежко наказание по друг закон;

6. използва нередовни български лични документи;

7. попречи на упълномощените органи да извършат проверка за установяване на самоличността му.

# 36 553
Как се пие чай от мечо грозде /на пакетчета/ и по колко на ден - за възрастен човек ?

# 36 554
  • София-Младост
Как се пие чай от мечо грозде /на пакетчета/ и по колко на ден - за възрастен човек ?
На кутията не пише ли?
Едно пакетче от чая се залива с 200 - 250 мл кипяща вода, запарва се в продължение на 3-5 минути. Достатъчно е за приготвяне на 1 - 2 чаши чай.

Общи условия

Активация на акаунт