?Въпроси всякакви?

• 5 624 100
  • 96 496
  •   6
Отговори
# 36 525
Благодаря    bouquet

Една верига са, така ли? " Немски център "?

# 36 526
  • София (Възраждане)
Къде мога да занеса добре запазени и подбрани стари връхни дрехи? И още нещо, има ли някъде в България дарак или друго предприятие за преработка на стари тъкани? Това в Червен бряг дали работи?

# 36 527
Благодаря    bouquet

Една верига са, така ли? " Немски център "?

За тези ли става въпрос?
http://nemski-centar.com/magazini-sofia

Мисля, че са една верига. В сайта може да видите къде има магазини  Peace

# 36 528
Ще правя картофена салата с моркови. Колко време трябва да варя морковите за да си останат хрупкави?  Grinning
достатъчно според твоя вкус  Laughing
вадиш , опитваш и ако ти допада  продължаваш с правенето на салатата.  ако не ти харесва продължаваш да ги вариш.

# 36 529
Мерси Бонго, май така ще стане, с опитване  Grinning

# 36 530
  • София
Къде мога да занеса добре запазени и подбрани стари връхни дрехи? И още нещо, има ли някъде в България дарак или друго предприятие за преработка на стари тъкани? Това в Червен бряг дали работи?

H&M имат кампания - срещу 1 торба стари дрехи (без значение запазени или не) издават ваучер за 15% процента отстъпка при покупка. Запазените отиват за благотворителност, а останалите - за рециклиране.

# 36 531
Трябва да купя хубав и евтин черен молив за очи. Предложение?

# 36 532
  • София
H&M имат кампания - срещу 1 торба стари дрехи (без значение запазени или не) издават ваучер за 15% процента отстъпка при покупка. Запазените отиват за благотворителност, а останалите - за рециклиране.
Това не беше ли до края на август? А и мисля, че всичко беше за рециклиране.

# 36 533
Golden Rose

# 36 534
  • София (Възраждане)
Това не беше ли до края на август? А и мисля, че всичко беше за рециклиране.

Жалко би било, ако инициативата не е трайна. Знам за тази възможност и съм се възползвала, дори не е нужно да дават талони за отстъпка.

# 36 535
  • В сърцето на любимия човек

Импала
http://impalaonline.com/IMPALA-moliv-za-ochi

# 36 536
  • София
Още един глас за Импала от мен  Peace

Тук намирам информация, че приемат стари дрехи за благотворителност и рециклиране, може би само предложението за ваучерите не е валидно в момента.

# 36 537
  • София
Жалко би било, ако инициативата не е трайна. Знам за тази възможност и съм се възползвала, дори не е нужно да дават талони за отстъпка.
Имах предвид талоните, иначе контейнер, където да се отнесат дрехи за рециклиране имат отдавна и предполагам, че те ще си останат.

# 36 538
  • София (Възраждане)
Чудесно, благодаря момичета!   bouquet

# 36 539
При изходящо обаждане не чувам сигнал свободно. Телефонът се "обажда" иначе стандартните 30 сек, след което позвъняването прекъсва. Обаче звук няма никакъв. Идеи защо може да е така?
П.П. Излъгах, не звъня 30 сек, а около 10.

Общи условия

Активация на акаунт