?Въпроси всякакви?

• 5 623 399
  • 96 496
  •   6
Отговори
# 36 570
  • оттам, откъдето започва България
Ох, ти си добре. Аз трета седмица чакам колета ми да пристигне в Англия, а все още го няма. А като попитах в пощата за какво съм платила тези 19 лв. те ми вдигат рамене. Нямат никаква информация дали е тръгнал колета, къде е и въобще нищо.  ooooh! Май ще ми е за последно да ги ползвам, ама това са си почти 100 лв. вкарани, а децата чакат и се надяват. Неприятно и изнервящо ми е това безхаберие от страна на Български пощи. А за да подам жалба трябва да изчакам 1 месец. Абе с две думи: Българска работа.

# 36 571
  • София
Ох, ти си добре. Аз трета седмица чакам колета ми да пристигне в Англия, а все още го няма. А като попитах в пощата за какво съм платила тези 19 лв. те ми вдигат рамене. Нямат никаква информация дали е тръгнал колета, къде е и въобще нищо.  ooooh! Май ще ми е за последно да ги ползвам, ама това са си почти 100 лв. вкарани, а децата чакат и се надяват. Неприятно и изнервящо ми е това безхаберие от страна на Български пощи. А за да подам жалба трябва да изчакам 1 месец. Абе с две думи: Българска работа.
Препоръчан ли го прати? Ако да - имаш номер за проследяване, виж в сайта на Български пощи. Ако не - почвай да си изстудяваш водата, която най-вероятно ще трябва да изпиеш, за съжаление.

3дравейте, вчера в около 14:40 ч. изпратих препоръчана пратка в БГ Пощи на едно момиче от форума.
Тя също ми изпрати на мен, нейната пратка до мен пристигна,но моята до нея още не е.

Нормално ли е това? Проследих си пратката и в сайта на БГ Пощи не пише че е стигнала до местоназначението, а само че е в добро състояние.
Разбирам,че Пощите са държавно предприятие,но все пак това бавене не ми харесва.
Нормално е, спокойно. Утре вероятно вече ще пише, че е пристигнала в пощенския клон.

# 36 572
Здравейте. Да знаете дали в оптиките могат да ми сменят( или дали въобще продават) тези силиконовине неща, които крепят очилата  от двете страни на носа. Ама как го обясних.. Embarassed Падна ми едното, заедно с болтчето и не мога да открия самото болтче, та не знам дали мога да ги подменя...

# 36 573
Здравейте. Да знаете дали в оптиките могат да ми сменят( или дали въобще продават) тези силиконовине неща, които крепят очилата  от двете страни на носа. Ама как го обясних.. Embarassed Падна ми едното, заедно с болтчето и не мога да открия самото болтче, та не знам дали мога да ги подменя...
Болтче открих при часовникарите (ателие).

# 36 574
Слагат нови в оптиките. Не се притеснявай за болтчето, не им е нужно.

# 36 575
Здравейте,момичета Извинявам се че пиша на  женски сайт но се надявам да ми помогнете Simple Smile
Преди 1-2 месеца ми се появиха някакви Пъпки по ръцете обаче повечето пъти ми излизат през нощта и даже по някой път немога да заспивам,тези пъпки имат някаква течност по връхчетата и ги пуквам щот много ме сърби и немога да издържа.. през деня не излизат както съм забелязъл и вече ми излязоха и по краката към дупето Sad и вече имам ранички мажа се със крем здраве но едва ли да помогне.. дай теми съвет или някаква рецепта за този ад... и съм на 16 години благодаря предварително Simple Smile

# 36 576
  • София (Възраждане)
На дерматолог(кожен лекар) трябва да отидеш, не да търсиш лек във форума. Не се страхувай, поискай направление от личния лекар и посети специалист. 

# 36 577
Благодаря За информацията

# 36 578
Къде в София се вади Свидетелство за съдимост?

# 36 579
  • София
Къде в София се вади Свидетелство за съдимост?
Софийски районен съд - бул. "Драган Цанков" № 6, ет. 1, стая 108
Цитат
Електронното свидетелство за съдимост можете да заявите на специализирания сайт на Министерството на правосъдието: https://cs.mjs.bg/
Аз вадих преди много години. Ориентир - пазар "Римската стена".

# 36 580
аз това го видях в нета, но знам че Софийски градски съд преместиха доста от службите си в бившата сграда на ГУСВ  и затова питам .

# 36 581
Вече всички свидетелства се вадят в нотариата на попа

# 36 582
  • София-Младост
Вече всички свидетелства се вадят в нотариата на попа
Бъркаш.
http://srs.justice.bg/srs/219-%D0%A1%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1% … D0%BE%D1%81%D1%82

# 36 583
Благодаря.
Това е мястото от април тази година.

# 36 584
3дравейте, вчера в около 14:40 ч. изпратих препоръчана пратка в БГ Пощи на едно момиче от форума. Тя също ми изпрати на мен, нейната пратка до мен пристигна,но моята до нея още не е. Нормално ли е това? Проследих си пратката и в сайта на БГ Пощи не пише че е стигнала до местоназначението, а само че е в добро състояние. Разбирам,че Пощите са държавно предприятие,но все пак това бавене не ми харесва.
От днес за утре няма как да стане с пощата, колкото и препоръчана да е.
Ох, ти си добре. Аз трета седмица чакам колета ми да пристигне в Англия, а все още го няма. А като попитах в пощата за какво съм платила тези 19 лв те ми вдигат рамене. Нямат никаква информация дали е тръгнал колета, къде е и въобще нищо! Май ще ми е за последно да ги ползвам, ама това са си почти 100 лв вкарани, а децата чакат и се надяват. Неприятно и изнервящо ми е това безхаберие от страна на Български пощи. А за да подам жалба трябва да изчакам 1 месец. Абе с две думи: Българска работа.
Благодаря ви,момичета.
Проследих отново пратката пристигнала е вече където трябва,дано всичко да е наред.

Дидка, само ако пратката е изпратена като препоръчана, има гаранция че ще пристигне.
Иначе е много рисковано /я пристигнала, я не/.
Аз когато изпращам нещо в пощата до нас, и без да им казвам, ми я оформят като препоръчана по подразбиране. Защото те знаят най добре...
Пожелавам ти твоята пратка да пристигне благополучно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт