?Въпроси всякакви?

• 5 623 379
  • 96 496
  •   5
Отговори
# 36 675
  • Варна
Един въпрос...може би НАЙ-тъпия задаван тук, но не ми дава мира песента Silent Running  само, че със женски вокал и по-бавен ритъм... ooooh!
ако търсиш така, дали излиза? нямам звук в момента и не знам коя точно ти трябва.

...не...случайно я чух в един от епизодите на Биг брадър....ще го намеря и ще пусна шазама... Crazy  Много благодаря за опита  bouquet

# 36 676
Някой да е купувал последния брой на сп. Журнал? Вътре има една притурка на Бакер и игра с часовници и маса с камина. Искам да го питам нещо  Peace

# 36 677
Явно имам кокоши трън на петата и ме боли като стъпвам. Как да го изкарам Sad

# 36 678
  • through the wormhole
Явно имам кокоши трън на петата и ме боли като стъпвам. Как да го изкарам Sad

В аптеките продават лепенки за кокоши трънчета.

# 36 679
Млечицето от смокиново листо ще те отърве, ако се мажеш редовно.
Преди години имах много голямо огнище на стъпалото, за около месец мазане с това млечице, всичко изчезна и никога не се появи отново!

# 36 680
  • Пловдив
Трябва да преместим пералня от един апартамент в друг, но не помня къде съм сложила транспортните болтове.  Blush
Могат ли да се ползват такива от друга марка и модел? Rolling Eyes

# 36 681
Млечицето от смокиново листо ще те отърве, ако се мажеш редовно.
Преди години имах много голямо огнище на стъпалото, за около месец мазане с това млечице, всичко изчезна и никога не се появи отново!
Това и аз съм го пробвала, и действа! Wink

# 36 682
Тук едва ли има смокиня, съжалявам, че докато бях на морето точно пред тррасата имаше и не се възползвах. Преди години съм лекувала брадавица с нея и наистина помага

# 36 683
Тук едва ли има смокиня, съжалявам, че докато бях на морето точно пред тррасата имаше и не се възползвах. Преди години съм лекувала брадавица с нея и наистина помага
В някоя северна страна ли живееш?

# 36 684
Диск Д ми показва , че е пълен но как да разбера кои неща да изтрия без да навредя на компютъра по някакъв начин ?

# 36 685
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

в аптеките има капки, миришат лошо, но "изгарят" кокошите тръни и брадавиците.

нашето беше на д-р шол, не го намирам в нета  Peace

# 36 686
  • Berlin
Как се казва заведението на Черната Златка на Смокиня?
"Столици"
Сериозно ли?  Laughing

# 36 687
http://cdn00.vidyomani.com/c/1/1/2/acxrccmc7k93/index.html

Как се казва първата песен от този клип?  Praynig

# 36 688
# 36 689

Общи условия

Активация на акаунт