?Въпроси всякакви?

• 5 623 388
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 36 660
  • София
Скрит текст:
Аз бих направила и снимка, особено ако казва, че го боли и без да докосва цицината.

+1

доколкото разбирам, оплакванията са от болка на мястото на удареното, а не от цицината.

може и нищо да няма, но е добре да се консултирате.
важно е дали е паднал на ръб, от високо, тичайки...

През нощта се е събудил и е тръгнал към спалнята, но в тъмното се е ударил в касата на вратата и после е легнал при нас и е заспал. Ще видя днес дали ще каже, че го боли.

Еее, значи не е чак толкова силен удар т.е. не е тичал напр. Наблюдавай го задължително обаче.  Peace Ако се притесняваш, заведи го на лекар.

# 36 661
  • София
На мен ми се струва, че е съвсем нормално цицината да боли. Мен поне винаги ме болят при допир, децата казват същото.

# 36 662
  • София
На мен ми се струва, че е съвсем нормално цицината да боли. Мен поне винаги ме болят при допир, децата казват същото.

Да. И аз това писах. При нас болеше 2-3 дена. Дори казваше, че го боли и при навеждане (без да я пипа), но при нас ударът беше и по-силен (удар при тичане).

# 36 663
  • София
Атти, хиляди благодарности!!!!!  Hug

Нямам идея за каналната тръба, ако е важно - ще питам.

Добри, мерси, не е лошо да имам подръка закона Simple Smile

# 36 664
Момичета, как да разширя леко нови лачени обувки?

# 36 665
  • оттам, откъдето започва България
Ох, ти си добре. Аз трета седмица чакам колета ми да пристигне в Англия, а все още го няма. А като попитах в пощата за какво съм платила тези 19 лв. те ми вдигат рамене. Нямат никаква информация дали е тръгнал колета, къде е и въобще нищо.  ooooh! Май ще ми е за последно да ги ползвам, ама това са си почти 100 лв. вкарани, а децата чакат и се надяват. Неприятно и изнервящо ми е това безхаберие от страна на Български пощи. А за да подам жалба трябва да изчакам 1 месец. Абе с две думи: Българска работа.
Препоръчан ли го прати? Ако да - имаш номер за проследяване, виж в сайта на Български пощи. Ако не - почвай да си изстудяваш водата, която най-вероятно ще трябва да изпиеш, за съжаление.

3дравейте, вчера в около 14:40 ч. изпратих препоръчана пратка в БГ Пощи на едно момиче от форума.
Тя също ми изпрати на мен, нейната пратка до мен пристигна,но моята до нея още не е.

Нормално ли е това? Проследих си пратката и в сайта на БГ Пощи не пише че е стигнала до местоназначението, а само че е в добро състояние.
Разбирам,че Пощите са държавно предприятие,но все пак това бавене не ми харесва.
Нормално е, спокойно. Утре вероятно вече ще пише, че е пристигнала в пощенския клон.
Получиха колета на 19-тия ден. Такова нещо не е било, но пак съм доволна.

# 36 666

Получиха колета на 19-тия ден. Такова нещо не е било, но пак съм доволна.
Късметлийка! Simple Smile
На мен преди време ми платиха един, но следите му се губеха в Германия.

# 36 667
  • оттам, откъдето започва България
Да, и аз си мисля, че този пък си е направо късмет. Peace

# 36 668
  • София
Еее, Дидка, голям късмет. Радвам се, че не съм била права  Peace

# 36 669
Как се казва заведението на Черната Златка на Смокиня?

# 36 670
Как се казва заведението на Черната Златка на Смокиня?
"Столици"

# 36 671
  • Варна
Един въпрос...може би НАЙ-тъпия задаван тук, но не ми дава мира песента Silent Running  само, че със женски вокал и по-бавен ритъм... ooooh!

# 36 672
Коя институция се занимава с ДДС измами. Къде трябва да пусна сигнал.

# 36 673
  • София-Младост
Коя институция се занимава с ДДС измами. Къде трябва да пусна сигнал.
НАП

# 36 674
  • някъде ... тук ...
Един въпрос...може би НАЙ-тъпия задаван тук, но не ми дава мира песента Silent Running  само, че със женски вокал и по-бавен ритъм... ooooh!
ако търсиш така, дали излиза? нямам звук в момента и не знам коя точно ти трябва.

Общи условия

Активация на акаунт