?Въпроси всякакви?

• 5 485 776
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 37 005
С него болката постепенно ще отслабне и изчезне. Лекарството се сменя няколко пъти, поне при мен е било така. При ваденето на нерв не би трябвало да има никаква болка. Споко, зъболекарите са ми най-големия кошмар, но няма начин да ги избегнем.

# 37 006
  • София
Имам въпрос към някой, който разбира от добавките в хранително-вкусовата промишленост. Какво е Калцид, за какво се използва в храните и вреден ли е? Гугъл нищо не можа да ми отговори по въпроса.
Моля да не се бърка с антибиотика Клацид.

Това е хранителна добавка на основата на яйчени черупки.
Няма как да е опасен - това е чист калций, изписват го и на деца. Аз съм го пила за алергия.

# 37 007
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Имам въпрос към някой, който разбира от добавките в хранително-вкусовата промишленост. Какво е Калцид, за какво се използва в храните и вреден ли е? Гугъл нищо не можа да ми отговори по въпроса.

http://www.minerals.cosydo.com/index.php?option=com_content& … 23&Itemid=482

# 37 008
  • Бургас

http://www.minerals.cosydo.com/index.php?option=com_content& … 23&Itemid=482

Това е минерал и се пише с "т". Аз имах предвид за добавката, която се влага в храните. Благодаря на Деси.

# 37 009
С него болката постепенно ще отслабне и изчезне. Лекарството се сменя няколко пъти, поне при мен е било така. При ваденето на нерв не би трябвало да има никаква болка. Споко, зъболекарите са ми най-големия кошмар, но няма начин да ги избегнем.
да болката изчезна веднага след поставяне на лекарството

# 37 010
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
извинявай ирене, подвела съм се от това

Цитат
Медицински продукти, изработени от калцит се състоят от витамини, добавки и лекарства , продадени над контра и предписани от лекарите. Тези продукти , се приема през устата , идват във вид на таблетки , дъвчене и течни форми.

# 37 011
да болката изчезна веднага след поставяне на лекарството

Успех и търпение. Няма да имаш нужда от упойка.

# 37 012
  • Варна
Задължително ли е когаго се сложи арсен в зъба, след това да се вадят нервите?

Не, може да ти извадят нерва и с упойка.

П.П. А нещо съм недоразбрала въпроса.. newsm78
Целта на поставянето на арсен е да се умъртви нерва и след това задължително трябва да се извади, защото се разлага и предизвиква болка.

# 37 013
  • София
А в случая не слагат упойка заради болката и възпалението, в тези случаи предпочитат арсен. Освен това под упойка всичко е изтръпнало, а е хубаво при запълване на каналите да има чувствителност, за да знаят докъде да пълнят.

# 37 014
  • някъде
Може ли някой да ми каже дали в някой закон е записано да не се пишат ЕГН- та на деца в служебните бележки , които се издават от детските градини?

# 37 015
Бременна съм и докато шофирам колана страшно ми стяга на корема. Има ли закон който да ми позволява да шофирам без колан?

# 37 016
  • Варна
Бременна съм и докато шофирам колана страшно ми стяга на корема. Има ли закон който да ми позволява да шофирам без колан?
Цитат
    (2) (Нова - ДВ, бр. 26/82 г.) Могат да не ползват обезопасителни колани бременни жени и други лица, на които физическото състояние не позволява употребата на колан.
http://cade.datamax.bg/away/articles/PPZDP/i2040-3.htm

# 37 017
  • София-Младост
Да, Закон за движение по пътищата , чл. 137а, ал.2  Wink

# 37 018
Търся място за нощувка в района на Студентски град.Някой да е ползвал скоро?

# 37 019
  • някъде
Може ли някой да ми каже дали в някой закон е записано да не се пишат ЕГН- та на деца в служебните бележки , които се издават от детските градини?
Предполагам ЗЗЛД, но пък не виждам как ще се издаде подобна бележка без ЕГН.
Само с дата на раждане примерно.

Общи условия

Активация на акаунт