?Въпроси всякакви?

• 5 479 461
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 365
  • от Луната
При явяване пред ТЕЛК оригинали от документите ли се носят и връщат ли ги после?
Оригиналите се носят ако ги поискат само за справка, но в никакъв случай не се дават на комисията. Направете си копия и тях представете, защото те си ги прибират и остават при тях.
На копията задължително печат от ЛЛ "Вярно с оригинала", защото после има още една комисия от НОИ.
Явно зависи къде е комисията. До сега никога не са ми искали печати от ЛЛ и заверка на копията.
По въпроса с epay и аз нямам такси за плащане на битовите сметки, но плащам с дебитна карта, не кредитна. Не знам даже дали става да се плаща изобщо с кредитна?  newsm78

# 37 366
  • в тристайна гарсониера :)
Относно плащането през e-pay зависи от картата какви са таксите! Аз си прехвърлям необходимата сума в микросметката и така плащам еднократна такса  Simple Smile После от микросметката като се плаща няма такси. В зависимост от нивото ти в платформата има лимит на месец за зареждане на микросметката. Дано ме разбрахте, аз използвам ипей от много години и нямам никакви забележки.

# 37 367
При писане на български,оставя ли се интервал след точка и запетая?

# 37 368
След всеки препинателен знак се слага интервал.

# 37 369
оставя се, след запетайка - също

При писане на български,*оставя ли се интервал след точка и запетая?

# 37 370
При писане на български,оставя ли се интервал след точка и запетая?

Що за въпрос? newsm78

Извинявай, не го пиша злонамерено, но не си ли чела книги, официални документи, субтитри на филми, представителни сайтове? Rolling Eyes

# 37 371
Чела съм , чела,но исках да го имам черно на бяло,че споря Mr. Green
А и темата е "въпроси всякакви", не "начукай канче",или греша?!
Благодаря на отговорилите   bouquet

# 37 372
Не съм искала да начуквам ничие канче. Peace Естествено, че няма как човек да знае всичко. Но такъв въпрос, зададен от възрастен човек (предполагам), някак си... не мога дори да приема на сериозно. Съжалявам, ако звуча дребнаво и педантично, но е така. Rolling Eyes Плюс това, форумът едва ли е общовалиден капацитет по правопис, че да се прибягва до него като решаващ фактор в спор. Peace

# 37 373
  • София
Плюс това, форумът едва ли е общовалиден капацитет по правопис, че да се прибягва до него като решаващ фактор в спор. Peace

Напротив, точно тук има изключително грамотни и образовани хора!

# 37 374
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чела съм , чела,но исках да го имам черно на бяло,че споря Mr. Green
А и темата е "въпроси всякакви", не "начукай канче",или греша?!
Благодаря на отговорилите   bouquet
Основни правила за писане на машинописен текст (в днешно време компютърен  Wink) можеш да видиш тук - http://www.referati.org/osnovni-mashinopisni-pravila/24448/  Peace

# 37 375
Има ли начин да създам профил в АБВ без да ми иска телефонен номер? Пробвах да въведа нули, но го отхвърля.

# 37 376
Има ли начин да създам профил в АБВ без да ми иска телефонен номер? Пробвах да въведа нули, но го отхвърля.
Аз въвеждам 0888 888888  Mr. Green

# 37 377
  • Точно където трябва
Ако трябва да платя някаква такса към съда задължително ли е да е в банката, която се намира там вътре? Или мога в същата банка, но не в клона? Тъп въпрос, би трябвало да може, но все пак...Че таксите там са жестоки.

# 37 378
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Може да платиш от която банка си искаш. Важното е да преведеш точната сума, по точната сметка. За свидетелствата за съдимост на повечето места имат ПОС терминали при самите служители, които ги издават. Peace

# 37 379
Ако трябва да платя някаква такса към съда задължително ли е да е в банката, която се намира там вътре? Или мога в същата банка, но не в клона? Тъп въпрос, би трябвало да може, но все пак...Че таксите там са жестоки.
Може да е от която и да е банка. Трябва да знаеш обаче точния IBAN и какво трябва да е основанието  Peace
Писали сме заедно с профи.

Общи условия

Активация на акаунт