?Въпроси всякакви?

• 5 475 122
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 37 905
пред печатницата  на даденият вестник е най-рано  Laughing

# 37 906
  • София
По-добре си купете конвекторен радиатор. Има не лоши на поносима цена. В къщи сме с Noirot от години и сме много доволни.

Ние преди години в квартирата се отоплявахме на радиатор, добра идея е. Но поне нашият беше маслен и загряваше бавно ... идеята ни е да се постопли малко докато стане време за ставане за около 1-2ч. а радиатора /поне нашият/ загряваше само 30мин. без да се усеща топлина, освен ако не си лепнат за него Simple Smile Знам, че това са духалки ... но мислех, като са малко по - големи от стандартните да са и по - мощни, не ни притеснява толкова каква консумация на ток изразходва, защото няма да е включено постоянно. Наясно съм и че за това, което искаме може би най - добрият вариант ще е климатик, но в момента толкова голяма инвестиция само на лизинг може да си позволим, затова и се загледахме по този тип духалки.

Ние сме на парно, но от 3 години в преходните сезони позлваме ето това печле, керамично е, не изсушава въздуха, топло равномерно и е за смешни пари!
https://zora.bg/finlux/fhk-1225/7947

# 37 907
  • sf
пред печатницата  на даденият вестник е най-рано  Laughing
хахах а дали ще ме помислят да луда?? Simple Smile

# 37 908
  • София
Мога ли да намеря някъде утрешен вестник, преди утре? Всмисъл, колко най-рано ги разнасят по бензиностанциите, напр?
Задължително ли е да е на хартия?
в. Сега    

# 37 909
Счупен преден зъб. 50 лв. за пломба и щифт, 140 лв. за коронка- добре ли е като цена?

Аз пия Цистон за цистит- повлиява ми на втория ден. 3.10 като цена, на билкова основа.

# 37 910
В кварталното денонощно магазинче карат вестниците между 2 и 4 вечерта.

# 37 911
Счупен преден зъб. 50 лв. за пломба и щифт, 140 лв. за коронка- добре ли е като цена?
Даже е евтино

# 37 912
Тази гривна подходяща ли е за мъж? Изглежда ми унисекс, но не съм ги виждала на живо.

# 37 913
Прилича ми на дамска.

# 37 914
  • Sofia
и според мен е дамска,имам познати дами с такива,слагат им  дрънкулки...били с някаква символика

# 37 915
Тази гривна подходяща ли е за мъж? Изглежда ми унисекс, но не съм ги виждала на живо.

Гривните на Pandora са уникални.
Купих такава за 18-тия рожден ден на дъщеря ми, след като изкарах повече от час в магазина, избирайки точните талисмани към гривната (по един от всеки член на семейството).
Специално сребърните може би не са толкова подходящи за мъж (освен оксидираната, може би), но имат и кожени.
Например тази.

А талисманите са толкова много и толкова различни, че със сигурност може да се подберат подходящи за точния човек. Именно това е уникалното на тези гривни - всяка гривна е различна и може да се комбинират конкретни избрани талисмани, подходящи за дадения човек. А и може да се допълват и сменят. Гривната може да побере до 16 талисмана.

# 37 916
Точно за кожените се замислих, но основно го правя за талисманите, искам да е нещо уникално и да е с неща свързани с него и само това ми се появи като идея. bouquet

# 37 917
Успех с избора на талисмани! Толкова са много и толкова хубави има. Въпреки че си бях набелязала определени талисмани през сайта им, като отидох на място в магазина се замаях и... исках да купя почти всичките Grinning

Исках да взема талисман с конкретно послание или значение от всеки член от семейството (предполагам всеки във форума може да се сети гущерчето от кого е Wink ). Една част от предварително харесаните и набелязани взех, други замених, но съм страшно доволна от крайния ефект. Дъщеря ми бе много впечатлена и щастлива, направи си и профил в страницата им с wishlist, в който добавя желаните от нея други талисмани.

# 37 918
Точно за кожените се замислих, но основно го правя за талисманите, искам да е нещо уникално и да е с неща свързани с него и само това ми се появи като идея. bouquet
Една идея по-мъжки са гривните, които са на сектори и се сглобяват. Различните сектори пак отговарят на различни неща. Нямат разнообразието на Пандора обаче. Не мога да дам линк през телефона, но виж "Nomination Italy" в гугъл. Има ги на приземния етаж на CCS.

# 37 919
Избили са ми два херпеса на устата  Sad за първи път на дърти години. Това нещо боли ужасно, дайте идея за облекчаване. Купих някакви лепенки и Фенивир от аптеката, слагах лед, не и не, будих се сто пъти тази нощ от болка.

Общи условия

Активация на акаунт