?Въпроси всякакви?

• 5 475 210
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 980
Имате ли проблем с отварянето на Фейсбук..много бавно ми зарежда..и забива  newsm78

# 37 981
Здравейте ,коя програма мога да си сваля за четене на книги през телефон ?
Аз съм много доволна от тази:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flyersoft.moonreader&hl=en
Преди това свалих и изтрих 3 други много хвалени, докато не открих тази.

# 37 982
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Samsung S3 ми е телефона и ползвам Алдико:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aldiko.android&hl=en. Нямам проблем с него Simple Smile

Имате ли проблем с отварянето на Фейсбук..много бавно ми зарежда..и забива  newsm78
При мен няма проблем с Бука.

# 37 983
Благодаря ви  Hug

# 37 984
  • София-Младост
FB Reader ползвам

# 37 985
Имам въпрос много ще се радвам някой да помогне.Бременна съм в 8 месец и ми се счупи зъб.В последствие се оказа,че е пулпит ,а моята зъболекарка не иска да рискува да го прави,каза,че ако ме заболи тогава ще го мислим.За мой лош късмет започна да ме наболява и то сериозно.Мога ли да го правя ? Опасен ли е арсенът и др лекарства ?
За упойка изобщо не става дума .

# 37 986
FB Reader ползвам
Благодаря  bouquet/b]

# 37 987
  • Пловдив
Трябва ми спешно някакво стихче в рими, в което ключовите думи да са "рибена чорба", "черпаци" и "настроение". Вече час стоя и нищо не измислям, тотално ми е блокирал речникът в рими. Дано някой успее да помогне Simple Smile

Готвачът Паци върти черпаци,
днес е в настроение   ,а  резулата    : за угощение ще има рибена чорба  за  всяка гладна около него душа:)

# 37 988
  • София
Имам въпрос много ще се радвам някой да помогне.Бременна съм в 8 месец и ми се счупи зъб.В последствие се оказа,че е пулпит ,а моята зъболекарка не иска да рискува да го прави,каза,че ако ме заболи тогава ще го мислим.За мой лош късмет започна да ме наболява и то сериозно.Мога ли да го правя ? Опасен ли е арсенът и др лекарства ?
За упойка изобщо не става дума .

Упойката е локална, нищо няма да ти стане. Като цяло я избягват в първия триместър, но и тогава няма опасност. Арсенът също е безопасен. Нито едното от двете не прониква в кръвта, изобщо не се притеснявай и действай, защото пулпитът може да ти докара огромна беля.

# 37 989
Трябва ми спешно някакво стихче в рими, в което ключовите думи да са "рибена чорба", "черпаци" и "настроение". Вече час стоя и нищо не измислям, тотално ми е блокирал речникът в рими. Дано някой успее да помогне Simple Smile

Готвачът днес е в настроение
И твори с въодушевление.
Със черпака във ръка
Готви рибена чорба.
Ароматна и неустоима
Тя на всички е любима.
Грабвайте лъжици с нас
Ще изчезне тя завчас.

Simple Smile Малко (доста всъщност) в стил първи клас, ама толкова на прима виста.

# 37 990
 Отпаднаха ли банковите такси при плащания към бюджета?

# 37 991
не, на повечето места е 1 лв, но ако е платежно за друга банка е 2-3 лв

# 37 992
  • София
не, на повечето места е 1 лв, но ако е платежно за друга банка е 2-3 лв

Плащанията към бюджета винаги са в друга банка, защото IBAN е в БНБ.

# 37 993
Играя онлайн игра, но не мога да влизам от компютъра. Понякога не зарежда изобщо страницата, а ако я зареди е бавен и нищо не става. От тела и лаптопа е без проблем. Защо така, как да го оправя?

# 37 994
Моля за съвет.От къде може да се поръчват лекарства от чужбина, в моя случай САЩ?

Повдигам.

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 19:45 от Mама на ....?

Общи условия

Активация на акаунт