?Въпроси всякакви?

• 5 555 542
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 54 405
До сега се карах с търговеца . Той твърди,че тъй като уреда е разопакован и сглобен не може да се върне .  Може ли извадка от закона  Praynig

Тоя е много интересен, че иначе как ще разбереш в ред ли е или не уреда? Слагаш му го в оригиналната опаковка и го връщаш.
Чолито, виж линка в постинга на  teta75, последния пункт. Peace

# 54 406
  • София
Щом като уредът е неизправен, трябва да можеш да се позовеш на гаранцията.

# 54 407
  • Rock & Roll feeling ...
Кашона беше "закопчан" с едни железца и за да се разопакова е нужно да се наруши цялостта му,така че имам проблем с оригиналната опаковка . Той каза,че по гаранция могат да поемат ремонта,ако наистина има проблем. Иначе по закон нямам право да я върна. Като го попитах как мисли той,че ще я пробвам, той отговори,че не го интересува,той няма какво да прави с уреда и губи пари.

# 54 408
  • София
До сега се карах с търговеца . Той твърди,че тъй като уреда е разопакован и сглобен не може да се върне .  Може ли извадка от закона  Praynig
http://lex.bg/laws/ldoc/2135513678 чл. 55-57
https://pravatami.bg/107
http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%8 … D0%B0%D0%B9%D0%BD

Щом като уредът е неизправен, трябва да можеш да се позовеш на гаранцията.
На гаранция ще се позовеш ако искаш все пак да получиш уреда. ДО колкото разбирам, Чолито не смята да си купува още един такъв

# 54 409
Какъв е този уред и най-вече - кой е този търговец?
Какво пише в общите условия на сайта?
При всички случаи обаче, дори да не може да върнеш (което ме съмнява), ще трябва да го ремонтира.

# 54 410
Дирекно - чл. 50 от Закона за защита на потребителите.
Спомени конкретната разпоредба с комуникацията си с продавача.

А за мазната коса през зимата - сух шампоан.  Peace

# 54 411
  • Rock & Roll feeling ...
lululi , за пътека става въпрос.

Благодаря ви  bouquet bouquet  Почавам да чета .

# 54 412
Откъде е закупен уреда?

# 54 413
  • Пловдив
От къде и как видя хронологията на абонат във вайбър newsm78

# 54 414
Знаете ли дали пързалката на езерото Ариана ще работи утре?

# 54 415
Защо в Lafka нямат ПОС терминал? Всички големи фирми имат това устройство, а тея бутки, дето ги има из цяла България и дето искат да вземат на всеки парите, определят да се плаща само кеш,  Изтърваха ме:) Питах наляво-надясно, никой не знае защо е така, та..питам и вас:)

# 54 416
Каква хронология искаш да видиш? Можеш да видиш само снимката им, ако имат такава и кога за последно са били онлайн, ако не са забранили тази информация да бъде достъпна!

# 54 417
  • София
Каква хронология искаш да видиш? Можеш да видиш само снимката им, ако имат такава и кога за последно са били онлайн, ако не са забранили тази информация да бъде достъпна!
Вероятно има предвид друго. Ако вземе напр. твоя тел., как може да проследи хронологията на чатовете ти?! Аз така разбирам въпроса или греша?

# 54 418
Един вид иска да ровичка в чужд телефон?

# 54 419
  • София
Един вид иска да ровичка в чужд телефон?
Laughing
Не, не знам. Да не обвинявам потребителката без причина. Дадох само пример.
Може да иска да проследи хронологията на собствените си чатове и да не знае как. Peace

Общи условия

Активация на акаунт