?Въпроси всякакви?

• 5 555 542
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 54 450
  • София
Имам много свещи с обгорял фитил .Искам да ги разтопя и отлея във форми,но какво да ползвам за фитил,..какъв материал е фитила,памучно или изкуствено влакно?
Памук - можеш да ползваш някакво тънко въженце или прежда. Палваш го, ако се топи и става на топче е изкуственяк, ако се овъглява - памук.

# 54 451
Скрит текст:
От къде и как видя хронологията на абонат във вайбър newsm78
Каква хронология искаш да видиш? Можеш да видиш само снимката им, ако имат такава и кога за последно са били онлайн, ако не са забранили тази информация да бъде достъпна!
Вероятно има предвид друго. Ако вземе напр. твоя тел., как може да проследи хронологията на чатовете ти?! Аз така разбирам въпроса или греша?
Неее...искам да видя какво съм писала от моя си телефон на даден човек...т.е. дали ми е видял съобщението,а не ми е отговорил.Обаче,ако е изтрито няма как...
Ако е изтрито, няма как. Зависи и как е изтрито, защото и там има опции. Да е изтрито за всички или само за теб.
Иначе, ако не си го изтрила, отдолу пише, че е прочетено.
В смисъл как да е изтрито за всички? Нали съобщенията са видими само за двамата, които си пишат? Ако аз изтрия моята хронология няма да я виждам аз, но другия човек ще я вижда при него.

# 54 452
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
От къде и как видя хронологията на абонат във вайбър newsm78
Каква хронология искаш да видиш? Можеш да видиш само снимката им, ако имат такава и кога за последно са били онлайн, ако не са забранили тази информация да бъде достъпна!
Вероятно има предвид друго. Ако вземе напр. твоя тел., как може да проследи хронологията на чатовете ти?! Аз така разбирам въпроса или греша?
Неее...искам да видя какво съм писала от моя си телефон на даден човек...т.е. дали ми е видял съобщението,а не ми е отговорил.Обаче,ако е изтрито няма как...
Ако е изтрито, няма как. Зависи и как е изтрито, защото и там има опции. Да е изтрито за всички или само за теб.
Иначе, ако не си го изтрила, отдолу пише, че е прочетено.
В смисъл как да е изтрито за всички? Нали съобщенията са видими само за двамата, които си пишат? Ако аз изтрия моята хронология няма да я виждам аз, но другия човек ще я вижда при него.
Опциите са:
изтрий за всички (участници в чата). Може да сте само двама, може да сте група и т.н.
изтрий за мен: ти вече не го виждаш, но за другите участници в чата си остава като хронология.

# 54 453
  • Под звездите
Честита Нова 2017 г. Нека да е здрава, щастлива и по-добра за българите.

Преди малко по нова пееше някаква май Нелина пишеше ( не помня  Grinning), но в началото на песента имаше ритъм на известна песен небългарска, някой има ли шанс да си спомни коя беше тази песен ако я е чул?
Ритъма, който са взаимствали  Grinning не е от чалга песен има го и като лек фон отвреме на време, и песента която търся се пее на английски.

# 54 454
Спешно ми трябва автосервиз в Габрово, който да работи днес или най-късно утре. :/

# 54 455
Някоя голяма хранителна верига да работи днес?

# 54 456
  • София
Някоя голяма хранителна верига да работи днес?

Фантастико със сигурност работят.

# 54 457
Ох, благодаря ти Simple Smile Човек не може да си направи една пица на 1ви януари Grinning

# 54 458
И Била работи днес.

# 54 459
Try "all of them".

# 54 460
  • София
T-маркет също работят.

# 54 461
Честита Нова година,живи и здрави,и много щастие желая на всички.
Знаете ли колко струва горе-долу самолетен билет двупосочен до Лондон?Знам,че не може да се каже с точност,тъй като всяка авиолиния си има тарифа,но мен ме интересува ориентировачно  цената,не с точност.Благодаря.

# 54 462
Потърси онлайн за твоите дати. Освен от авиокопанията, зависи и от периода, в който ще летиш. Колкото по-рано резервирш, толкова по-ниска ще е цената на билета. Ако се забавиш с ден, може да е скочила с 50 евро.

# 54 463
  • София
Честита Нова година,живи и здрави,и много щастие желая на всички.
Знаете ли колко струва горе-долу самолетен билет двупосочен до Лондон?Знам,че не може да се каже с точност,тъй като всяка авиолиния си има тарифа,но мен ме интересува ориентировачно  цената,не с точност.Благодаря.
https://www.esky.bg/
Нанеси дестинацията + примерни дати и ще ти покаже за всички авиокомпании.
После може да резервираш от страницата на съответната авиокомпания.

п.с. Зависи и до кое л-ще в Лондон ще летиш.

# 54 464
  • Sofia
Кой е първият учебен ден след ваканцията? 4-ти учебен ден ли е или не (София)?
Кой е първият работен ден?

Общи условия

Активация на акаунт