?Въпроси всякакви?

• 5 555 083
  • 96 496
  •   6
Отговори
# 54 480
Позволявам си да го капя малко по- дълго от позволените 5-7 дена, тъй като го ползвам само вечер, но в острата фаза наистина е задължително човек да си седи в къщи. знам, че понякога е невъзможно, но това е най- доброто изпитано средство.

# 54 481
Така е...на топло е най-добре.

# 54 482
И аз съм хремава. Слагам се ксилометазолин преди спане, че иначе няма отпушване, денем си дишам с отворена уста.
Лошото е, че от вече поредна хрема, поредни капки губя обоняние, вкус /апетит си имам де/.
Предни години като че ли не съм го забелязвала това нещо за храната.

# 54 483
искам да си преведа здравните вноски по банков път и разбрах, че НАП работят вече с Инвестбанк. Някой знае ли колко парички е таксата за превода, да отбележа, че аз не съм техен клиент, а на друга банка?
Това, мисля зависи от коя банка ще ги превеждаш.
За много години на всички!
Аз съм на Уникредит, но нямам парички в картата, така че ще ида в клон на Инвестбанк и ще преведа, колкото трябва. В такъв случай колко е превода, ако не е от карта, някой знае ли?

# 54 484
  • София
искам да си преведа здравните вноски по банков път и разбрах, че НАП работят вече с Инвестбанк. Някой знае ли колко парички е таксата за превода, да отбележа, че аз не съм техен клиент, а на друга банка?
Аз съм на Уникредит, но нямам парички в картата, така че ще ида в клон на Инвестбанк и ще преведа, колкото трябва. В такъв случай колко е превода, ако не е от карта, някой знае ли?

Аз превеждам от Сибанк - 4 лв., значи някъде в този диапазон ще е

# 54 485
Мен при хрема само ксилометазолин ме спасява иначе просто не мога да заспя. Странното е, че Отривинът ми действа по-зле от старият Ксилометазолин и ми се разранява лигавицата  Tired.

# 54 486
  • plovdiv
В сайта на АПИ няма цена на дневна винетка за леки автомобили.Няма да има такива или още не им е определена цена?
http://www.api.bg/index.php/bg/vinetni-stikeri

# 54 487
  • София-Младост
Извадете си ПИК, ако нямате. Плащанията могат да стават и през сайта им по ел. път, ако ползвате примерно epay, или получавате един цифрен код, с който може да се плати задължението в касите на easypay, без такси.

# 54 488
  • София-Младост
В сайта на АПИ няма цена на дневна винетка за леки автомобили.Няма да има такива или още не им е определена цена?
Предложението мина само на първо четене...още не е обнародвано нищо.

# 54 489
  • София
A годишната за 2016 до края на януари ли важи? Четох някакво решение от ноември 2016, вече да важали до края на съответната година, но не ми стана ясно от кога влиза в сила. И аз чакам да видя дневната колко ще е.

# 54 490
  • София-Младост
A годишната за 2016 до края на януари ли важи? Четох някакво решение от ноември 2016, вече да важали до края на съответната година, но не ми стана ясно от кога влиза в сила. И аз чакам да видя дневната колко ще е.
Към момента:
Годишната винетка е с валидност от 1 януари на текущата година, за която е издадена, до 31 януари следващата година.

# 54 491
  • София
Благодарско Grinning

# 54 492
При внезапно спиране на антидепресанти, последно взети миналия понеделник, как следва да стане повторното им започване? Отново по първоначалната схема с плавно въвеждане или както е било преди паузата? Може ли това прекъсване на предизвика лек световъртеж и леко внезапно изтръпване на устните, което отшумява за секунди?

# 54 493
За такива неща се ходи на лекар!

# 54 494
Къде да го търсим днес психиатъра?  Simple Smile Те такива неща, ако покрай празницк не се случат кога? Чудех се просто дали няма подобен случай, от който може да се копира наготово. Т.е надявах се да има нещо като шаблонен отговор

Общи условия

Активация на акаунт