?Въпроси всякакви?

• 5 555 170
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 54 555
  • София
Сродните думи не са ли с еднакъв корен, както е в точка Б?
Естествено. В подточка В са синоними.

# 54 556
Едитнах Laughing

# 54 557
  • София
ЧНГ!

Звъня на един номер и чувам, че са ограничени входящите обаждания, това какво трябва да значи, че има неплатени сметки или, че човека сам си ги е ограничил ?!

# 54 558
Най-вероятно са неплатени сметки.

# 54 559
  • софия
Има ли от къде да се купят кукички за старите корнизи? Не знам дали ги помните/знаете - едни метални с кръгчета, които се пъхат в пръчката.

# 54 560
  • Стара Загора
Има ли от къде да се купят кукички за старите корнизи? Не знам дали ги помните/знаете - едни метални с кръгчета, които се пъхат в пръчката.

Метални едва ли ще намериш, но има пластмасови за тези корнизи. Просто трябва да уточниш, че ти трябват такива.

# 54 561
  • В един копнеж!
Сещате ли се за едни рамкосани снимки в Хоуммакс, Бриколаж...Обикновено в черно, сиво и бяло, с цветен елемент-червена телефонна англ.кабина, нюйоркско такси? Simple Smile Подсетете ме как да ги търся в интернет, из други.онлайн магазини?

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 16:45 от ИВлин

# 54 562
Ако старите са тези ,за които се сещам,то всъщност щипките за новите (за таван ) ще паснат. Наскоро купих от магазин за пердета ,също и от левче,но "главичките" са големи и не се "движат" по релсата. Twisted Evil

# 54 563
Сещате ли се за едни рамкосани снимки в Хоуммакс, Бриколаж...Обикновено в черно, сиво и бяло, с цветен елемент-червена телефонна англ.кабина, нюйоркско такси? Simple Smile Подсетете ме как да ги търся в интернет, из други.онлайн магазини?

https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%82+%D … KHQy_AZkQ_AUIBigB

# 54 564
искам да си преведа здравните вноски по банков път и разбрах, че НАП работят вече с Инвестбанк. Някой знае ли колко парички е таксата за превода, да отбележа, че аз не съм техен клиент, а на друга банка?
Това, мисля зависи от коя банка ще ги превеждаш.
За много години на всички!
Аз съм на Уникредит, но нямам парички в картата, така че ще ида в клон на Инвестбанк и ще преведа, колкото трябва. В такъв случай колко е превода, ако не е от карта, някой знае ли?
Извадете си ПИК, ако нямате. Плащанията могат да стават и през сайта им по ел. път, ако ползвате примерно epay, или получавате един цифрен код, с който може да се плати задължението в касите на easypay, без такси.
Благодаря. Полезна информация е това. А това издаване на ПИК как става? В НАП ли се ходи и какво трябва да нося?

# 54 565
  • София
ПИК се вади в НАП, като се попълва една бланка. Отива се при съответния служител и той разпечатва един лист, на който е ПИК-а. А здравните могат да се плащат и с пощенски запис срещу приблизително 1,20.

# 54 566
ПИК ми изкараха в НОИ - и там е вариант, ако ви е по-удобно. Simple Smile

# 54 567
  • В един копнеж!

https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%82+%D … KHQy_AZkQ_AUIBigB
Без думи, но от сърце.  bouquet Благодаря!

# 54 568
Те не са ли различни? Аз с ПИК от НОИ не мога да се логна в системата на НАП.

# 54 569
Различни са.

Общи условия

Активация на акаунт