?Въпроси всякакви?

• 5 624 212
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 59 490
За компютърните зъбни снимки има ли значение апарата или е все едно къде ще я направя
Вероятно питаш за панорамна снимка и ако е така няма значение, все едно е. Навсякъде са едни и същи като техника.

Благодаря

# 59 491
Писах и в темата за стоматология, но да питам и тук. Когато си правиш панорамна снимка на зъбите облъчването по-голямо ли е, отколото като снимаш само 1 зъб? newsm78

# 59 492
woman32, определяш си бюджет в който да се вместиш. Свъзрваш се с тях и ги питаш колко сладки и солени хапки/блюда могат да предложат за този бюджет. Трябва да са запознати, че са за детско парти и дали трябва да се съобразят с някои съставки. Те ти правят примерно меню, а ти го коригираш според твоите предпочитания. Може и ти да си съставиш меню, пак от сайта им. А те да ти дадат цена. И така коригирате, докато удовлетворите твоите очаквания.
В деня на събитието ти ги доставят. Плащането е различно, някои искат 50% при сделка и другите при доставка.
Питай нещо по-конкретно, ако те интересува.

# 59 493
woman32, определяш си бюджет в който да се вместиш. Свъзрваш се с тях и ги питаш колко сладки и солени хапки/блюда могат да предложат за този бюджет. Трябва да са запознати, че са за детско парти и дали трябва да се съобразят с някои съставки. Те ти правят примерно меню, а ти го коригираш според твоите предпочитания. Може и ти да си съставиш меню, пак от сайта им. А те да ти дадат цена. И така коригирате, докато удовлетворите твоите очаквания.
В деня на събитието ти ги доставят. Плащането е различно, някои искат 50% при сделка и другите при доставка.
Питай нещо по-конкретно, ако те интересува.

Добре зачни ме насочваш към фирма Вип Кетъринг, хората казаха, че не желаят авансово плащане, защото такава им е политиката при доставка и малки събития.Плащането да стане при доставката.
За мен е важно качеството на храната, а не да бъде тип пастетче и прочие.

# 59 494
Мноооооого вкусно готвят, ама много.  Simple Smile

# 59 495
Мноооооого вкусно готвят, ама много.  Simple Smile

Спечелиха ме с този коментар...все пак това е едно от най-важните неща.
Благодаря ти много !!!!!

# 59 496
  • София
Има ли тема за тъпи никове?

# 59 497
Какъв ник срещна, че търсиш чак тема?
Ха-ха, интересно ми стана. Laughing

# 59 498
  • София
Какъв ник срещна, че търсиш чак тема?
Ха-ха, интересно ми стана. Laughing

Скрит текст:
Вери - малката Етърва М.А.

# 59 499
  • София/Испания
zari65 и Emi Daniel,благодаря ви много,ще питам в банката. bouquet

# 59 500
Здравейте, може ли да ми дадете инфо за онлай банкирането. Искам да си наравя акаунт в интеренет за мое удобство, защото напрмер ще ми спести ходене до банкомаат да проверч баланс, както и таксата за това ( на Уникредит съм). Как се процедира, до офис ли трябва да ида и какво струва за да имам такова онлайн банкиране?

# 59 501
Здравейте, може ли да ми дадете инфо за онлай банкирането. Искам да си наравя акаунт в интеренет за мое удобство, защото напрмер ще ми спести ходене до банкомаат да проверч баланс, както и таксата за това ( на Уникредит съм). Как се процедира, до офис ли трябва да ида и какво струва за да имам такова онлайн банкиране?
Да, трябва да отидете до офис и да заявите услугата. Ще Ви я активират и ще Ви дадат плик с паролата и портебителското име. Таксата най - добре те да Ви я кажат.
Аз съм на Експрес Банк, когато пожелах да си активирам онлайн банкирането, попитах каква е таксата на месец и жената ми отговори 0,30лв. Съгласих се и го направих. Сега, обаче, като си гледам движението по сметката, имам такса BankOnSMS - 1лв  #2gunfire  Смс не съм активирала, откъде ги измислят тия неща не ми е ясно  Crossing Arms

# 59 502
  • София
Аз заявих онлайн банкиране със създаване на картата ми. Обаче взех та си смених паролата, уж да я запомня и да не търся всеки път първоначалните.. и я забравих. Опцията за забравена парола не работеше. А в банката ми искаха 5лв, за да ми изкарат нови (ДСК) .  #2gunfire

# 59 503
  • София
Писах и в темата за стоматология, но да питам и тук. Когато си правиш панорамна снимка на зъбите облъчването по-голямо ли е, отколото като снимаш само 1 зъб? newsm78
Същото е, няма разлика

# 59 504
  • София
Към Уникредит имам активно банкиране по програма Модула. Таксата ми е 2,60 лв./месец.
За пасивното банкиране май няма такса. По-късно мога да проверя една такава сметка и ще пиша дали има.

Общи условия

Активация на акаунт