?Въпроси всякакви?

• 5 556 481
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 61 305
За среща на випуска колко официално бихте се облекли? Като за сватба примерно или не толкова официално?
С рокля или риза и панталон?
Не чак толкова официално, колкото за сватба. Но в никакъв случай и ежедневно. Облечи се така, че да се чувстваш удобно.

# 61 306
Пролетно цвете, много благодаря  bouquet
Подготвих пратка през ОЛХ и се получи отстъпката. А мога пратка, която подготвя днес, да я изпратя от офиса утре, нали?

# 61 307
За среща на випуска колко официално бихте се облекли? Като за сватба примерно или не толкова официално?
Мисля, че и идвете облекла са подходщи. Можеш да си сложиш рокля, но да не е много официална, както и някоя красива риза, с едно приреплано панталонче, ще стои чудесно. Въпрос на вкус.

# 61 308
Не чак толкова официално, колкото за сватба. Но в никакъв случай и ежедневно. Облечи се така, че да се чувстваш удобно.

И аз така мисля и съм се насочила към елегантни, но и удобни дрехи.  tonynette , тинити bouquet

# 61 309
  • София-Младост
Пролетно цвете, много благодаря  bouquet
Подготвих пратка през ОЛХ и се получи отстъпката. А мога пратка, която подготвя днес, да я изпратя от офиса утре, нали?
Мисля че можеш, обикновено подготвям товарителницата в деня на изпращане, но ако има нещо да се оправи по нея го правят на място в офиса на Еконт, като не губиш отстъпката.

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 13:35 от Ала-Бала

# 61 310
От известно време използвам активно картата си, която е на Уникредит Булбанк и искам да мога да получавам информация за сметката си, както и да използвам предлаганите услуги онлайн. Знам, че имат мобилно приложение, но аз искам да си направя регистрация в сайта им. Въпросът ми е еднакви ли са услугите, които мога да ползвам през мобилното приложение и онлайн регистрацията в сайта или по-добре е мобилното приложение. И също колко ще ми струва това или е безплатно  и трябва ли да се разкарвам до техен офис или не е нужно? Ще се радвам някой, който ползва такава ъслуга, да сподели.
На сайта им пише, че Булбанк онлайн е безплатно за индивидуални клиенти, а на мен ми удържат месечна такса  Thinking по договор, който съм сключила с тях в техен офис. За Булбанк Мобайл пак там пише, че може да се активира онлайн за притежателите на техни дебитни карти. Мобилното приложение не съм ползвала и не мога да сравня двете.
Най-добре им звънни и питай щом не ти се ходи до офис.
Цитат
Център за контакт с клиенти
0700 1 84 84  на цената на един градски разговор
1 84 84  за местни мобилни оператори
callcentre@unicreditgroup.bg

Много благодаря з аизчерпателната информация.

# 61 311
Ползвам и двете и мобилното приложение и интернет банкирането. Такса няма. Но трябва да се мине през офис, защото там дават един код за мобилното приложение и юзър нейм и парола за банкирането.  И трябва да се знае клиентския номер за мобилното приложение. За банкирането - има активно и пасивно. През активното може да се прави всичко - откриване на нови сметки, преводи и плащания на битови сметки и т.н. Инсталира се сертификат, който е индивидуален за всеки клиент. С пасивното само се следят сметките. От мобилното приложение могат също да се плащат сметки и да се правят преводи.
Благодаря Ви!
Тоест, за да ползвам все пак онлайн версията, трябва д аминавам през офис, за да ми дадат парола и потребителско име, а в самия сайт на Уникредит търсих тарифи на услугите, но за онлайн банкирането и мобилното приложение, не намерих да пише. Но в сайта видях, че уж е безплатно.

# 61 312
Здравейте!
Някой има ли престава колко дни е пътуването с кораб от Индия до България?
За пратка ли питаш? Или за пътнически кораб?
За пратка.

# 61 313
  • Пловдив
Дали има тема за кафе машини Rolling Eyes

# 61 314
# 61 315
  • София
Ползвам и двете и мобилното приложение и интернет банкирането. Такса няма. Но трябва да се мине през офис, защото там дават един код за мобилното приложение и юзър нейм и парола за банкирането.  И трябва да се знае клиентския номер за мобилното приложение. За банкирането - има активно и пасивно. През активното може да се прави всичко - откриване на нови сметки, преводи и плащания на битови сметки и т.н. Инсталира се сертификат, който е индивидуален за всеки клиент. С пасивното само се следят сметките. От мобилното приложение могат също да се плащат сметки и да се правят преводи.
Благодаря Ви!
Тоест, за да ползвам все пак онлайн версията, трябва д аминавам през офис, за да ми дадат парола и потребителско име, а в самия сайт на Уникредит търсих тарифи на услугите, но за онлайн банкирането и мобилното приложение, не намерих да пише. Но в сайта видях, че уж е безплатно.
Да.

# 61 316
Здравейте!
Някой има ли престава колко дни е пътуването с кораб от Индия до България?
За пратка ли питаш? Или за пътнически кораб?
За пратка.
От Китай пътуват около 45 дни. И от Индия трябва да е там някъде.

# 61 317
  • Пловдив
Някой с мнение за тези кафе машини..https://italiashop.bg/machines/coffe-ditalia-machines?product_id=308

# 61 318
За медицинско за работа директно при личната лекарка ли да отида, или преди това трябва да си го закупя от книжарница?  За обикновено медицинско питам.

# 61 319
За медицинско за работа директно при личната лекарка ли да отида, или преди това трябва да си го закупя от книжарница?  За обикновено медицинско питам.
При личния направо.

Общи условия

Активация на акаунт