?Въпроси всякакви?

• 5 554 422
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 63 630
Вие ги познавате най-добре какъв тип хора са. Дали са градски тип, дали обичат концерти, театри, книги...
Но фотокнига със снимки на децата, внуците и правнуците можете спокойно да им направите
Почивката може да бъде съчетана с деца или внуци. Зависи какъв тип хора са. Ако се държат още и са с готин акъл, ще им е приятно с млади на почивка.

При напускане  на  работа по взаимно съгласие и се запиша на борсата ( имам право на обезщетение, макар и минимално), тогава плащат ли ми се здравните осигуровки ?!

# 63 631
При напускане  на  работа по взаимно съгласие и се запиша на борсата ( имам право на обезщетение, макар и минимално), тогава плащат ли ми се здравните осигуровки ?!
Плащат се, докато се водиш на борсата.

# 63 632
Да, щом получаваш обезщетение има и осигуровки.

# 63 633
  • ту тук, ту там
Колко трябва да е температурата в хладилника?

Извинявам се, май намерих отговора!
След размразяването нашият май не успява да охлади добре, не пада под 10С. А фризерът работи нормално. Техникът е с изключен телефон. Някой има ли идея дали е сложна повреда и дали ще си заслужава ремонтът изобщо?

# 63 634

Около 6-7 градуса, зимата 2, 3.

# 63 635
  • Burgas, Bulgaria
Тикве...до месец след изписването се водиш още техен пациент, да.
Оф ,разревах се , сериозно ли ?

Дали ме разбра правилно, защо пък да плачеш?

Има се предвид, че ако след изписването имаш нужда от преглед, е редно да отидеш пак там - водиш се още техен пациент и са длъжни да те прегледат, консултират и т.н. Например при ЛЛ в този период не може да отидеш, тъй както казах си пациент на отделението... Но това е добре, може и всеки ден да ходиш да ти пускат изследвания, да те преглед, ако нещо в състоянието ти те притеснява...и те няма да те върнат. Това е...Спокойно

Да разбрах те , но те са изроди в това отделение . Доктора неврохирург е вулгарен и нагъл и жесток и  ....
Каза ,че ще спра да фъфля ама  понеже съм отървала операцията не съм му интересна . Можело и 3месеца да съм така ...

# 63 636
Това е ужасно. Съжалявам да го чуя, не , че съм изненадана де...

На частно може предполагам и на друго място да се отиде без проблем.

# 63 637
  • Plovdiv
Спешно ми трябват координати на гинекологична ЛКК в Пловдив!

# 63 638
Спешно ми трябват координати на гинекологична ЛКК в Пловдив!

Може да попиташ в РЗИ-Пловдив.

http://riokozpd.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8

# 63 639
  • София

След размразяването нашият май не успява да охлади добре, не пада под 10С. А фризерът работи нормално. Техникът е с изключен телефон. Някой има ли идея дали е сложна повреда и дали ще си заслужава ремонтът изобщо?
Целогодишно го държим на 4 градуса. А с два компресора ли е?

# 63 640
Има ли тема за инцидента от тази сутрин във Варна и случващото се в Каменар?
тема тук няма да видиш.
https://www.varna24.bg/novini/varna/Ciganin-recidivist-iznasilil … -ukriva-se-740087

# 63 641
  • София
Някой може ли да препоръча лаборатория за зъбни снимки в Красно село, Борово, в този район?

# 63 642
Аз съм си правила такива снимки в Медикс - Лабораторията се намира в жк. “Хиподрума” на ул. “Найден Геров” № 2, в Детската Консултативна Поликлиника.
http://www.medixbg.com/labcity/1.html

# 63 643
  • ту тук, ту там
Скрит текст:

Целогодишно го държим на 4 градуса.
А с два компресора ли е?
О, изобщо не знам. Той е един супер стар Канди, който купихме на старо за една лятна квартира, с идеята да изкараме едно лято. А вече трето лято караме с него. Сега обаче до края на лятото остават близо два месеца и се чудя какво да правя, дали да търся техник изобщо!

# 63 644
  • София
Скрит текст:

Целогодишно го държим на 4 градуса.
А с два компресора ли е?
О, изобщо не знам. Той е един супер стар Канди, който купихме на старо за една лятна квартира, с идеята да изкараме едно лято. А вече трето лято караме с него. Сега обаче до края на лятото остават близо два месеца и се чудя какво да правя, дали да търся техник изобщо!
Питам, защото ако е с един няма логика едното само да не работи. Да не би да сте ръчкали копчето за температурата. Друга възможност е да е изпуснал фреон, но тогава след време и фризера ще сдаде багажа.

Общи условия

Активация на акаунт