?Въпроси всякакви?

• 5 554 354
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 63 660
  • в огледалото на живота
Въпрос:имат ли право в офисите на куриерите да ти искат ЕГН-то при получаване на  пратка с наложен платеж?Конкретно за Еконт се интересувам.

Тази сутрин получих известието /очаквах книги/ и на гишето след като платих ми връчиха бланката за подпис с имената ,но и ЕГН да впиша.
Естествено отказах,а на въпроса ми защо е нужно ми казаха,че е фирмена политика влязла в сила от няколко дни.
Взех си пакета,но живо се интересувам дали е актуално наистина  Thinking
п.п:регистрация в системата  имам,заедно с телефонен номер.
това не е практика от няколко дни,приемам и получавам пратки от два години и нагоре,винаги съм си писала егн-то
Хм,странно...Повече от 5г.съм с регистрация в Еконт,но никога не са ми искали данните от ЛК да ги вписвам/освен при превод или получаване на пари/

Благодаря все пак!

# 63 661
  • Телиш/Плевен
И на мен от Еконт са ми искали ЕГН само при паричен превод. В последните няколко дни все имам пратки, днес също имах, само имена и подпис ми искаха (както винаги).

# 63 662
Спешно ми трябват координати на гинекологична ЛКК в Пловдив!

В ДКЦ 5 в Тракия със сигурност. До колкото знам има и в ДКЦ то на ВМИ на Васил Априлов, както и във всички АГ отделения към болниците.

# 63 663
Има ли промяна в маршрута на автобус 11 в София. Ако се кача в Овча купел, мога ли да стигна до Подуене без да се прекачвам?

# 63 664
  • Варна
Никога не са ми искали ЕГН в еконт за получаване на пратка с наложен платеж. Какво точно ги интересува, при положение, че я плащам?

# 63 665
  • ВАРНА
Изчезна ми навигацията за форума.Икони,камбанки,стрелки....нищо.Друг с подобен проблем?От телефон пиша,ако има зависимост.

# 63 666
Да знаете ето тези картини с какво се захващат за стената https://www.iwidecor.com/view_order.php?OrderID=2870? Лепят ли се или  newsm78

# 63 667
Ако блокирам даден тел.номер от Самсунга ,а после прехвърля картата в "проста "Нокия,дали номера ще си стои блокиран и там или отново ще ми звъни? Thinking

# 63 668
  • Варна
Изчезна ми навигацията за форума.Икони,камбанки,стрелки....нищо.Друг с подобен проблем?От телефон пиша,ако има зависимост.

В темата за промените много потребители се оплакват от същото.

# 63 669
Ако блокирам даден тел.номер от Самсунга ,а после прехвърля картата в "проста "Нокия,дали номера ще си стои блокиран и там или отново ще ми звъни? Thinking
Отново ще може да ти звъни.

# 63 670
Дайте някаква отрова срещу някакви черни инсекти явно из канализацията/водопровода. Пръскам с някакво "Kill time" (пиперонил бутоксид + тетраметрин + D-фенотрин) всеки ден Laughing

# 63 671
  • София
Здравейте, търсим канени сме за кумове на сватба и младоженците ни помолиха да намерим пианистка, която да свири джаз на събитието. Имате ли идея откъде може да се търси?

# 63 672
Здравейте, търсим канени сме за кумове на сватба и младоженците ни помолиха да намерим пианистка, която да свири джаз на събитието. Имате ли идея откъде може да се търси?

Попитай тук: http://marinakirova.com/

Ако тя не може със сигурност ще ти препоръча някого. Поне така се надявам.

# 63 673
 bouquet

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 13:31 от Пролетно цвете

# 63 674
  • София

Попитай тук: http://marinakirova.com/

Ако тя не може със сигурност ще ти препоръча някого. Поне така се надявам.
Благодаря! Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт