?Въпроси всякакви?

• 5 553 746
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 63 675
Препоръчайте ми сайт за бебешки дрешки. И ако може съвет - децата ще се родят края на Август,началото на Септември,за зимните дрешки какъв размер ще е добре да взема?  Мерси предварително!:innocent:

# 63 676
  • Варна
за 6 месечни, че и за 9.

# 63 677
  • София
За зимни дрешки - размер 6 месеца може би ще е ОК.

За сайтове не знам, в Лидл пускат често хубави дрешки.

# 63 678
Благодаря!
Гледах в ХМ,но няма много голям избор. Pensive

# 63 679
Виж в Некст, бърза доставка и имат страхотни неща.

# 63 680
  • Mediterraneo
И La redoute и Vertbaudet

# 63 681
Благодаря вии!

# 63 682
Да знаете ето тези картини с какво се захващат за стената https://www.iwidecor.com/view_order.php?OrderID=2870? Лепят ли се или  newsm78
Не ми се отваря картината,но предполагам става въпрос за пано

https://www.iwidecor.com/product/613/0502-kartina-pano-ot-4-chas … iva-orhideya.html

Наскоро си поръчахме от същият сайт. Да,лепят се. Има си в комплекта всичко. Аз си мислех,че ще е хлабаво,но не,много е здраво.

# 63 683
Препоръчайте ми сайт за бебешки дрешки. И ако може съвет - децата ще се родят края на Август,началото на Септември,за зимните дрешки какъв размер ще е добре да взема?  Мерси предварително!:innocent:

Mothercare.co.uk с доставка до адрес на превозвач в UK и direct.asda.com/george - има доставка и до България, трябва да сметнеш до къде ще е по-изгодно.

# 63 684
Помогнете ми, какво да подаря за кръщене на бебе на 1 годинка? Близко ми е детенцето, искам нещо интересно да дам за подарък, а не пари.

# 63 685
Помогнете ми, какво да подаря за кръщене на бебе на 1 годинка? Близко ми е детенцето, искам нещо интересно да дам за подарък, а не пари.
Ако не е проходило още, има едни такива неща за бутане - уокъри им викат, тип проходилка, но не е вредна като паяците.
Дрешки за мен са били винаги най-полезния подарък, особено бодита.
Има едни торти от памперси, могат да са в интересни форми и да се пъхнат всякакви дрешки, козметика, принадлежности... Не е сложно и сама да направиш.
Удобен кош за играчки, ако нямат.
Златни мънички обици, ако е момиче, все някой ден ще й пробият ушите.
Ако се сетя друго, ще допълня Simple Smile

# 63 686
Имам стационарен служебен телефон на Мтел. Утре ще пътувам и не мога да го изнасям извън населеното място, където е регистриран. Мога ли да си пренасоча обажданията? Има такава опция, но дали ще се таксува допълнително?
Или на кой номер да се обадя да попитам?

Обадих се на *88 и получих инфо. Безплатно било.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 21:50 от Miss M

# 63 687
Офелия, огромни благодарности за изчерпателния отговор! Момиченце е, да. Всеки ми казва да взема дрешки, при това много по-големи, за да ги носи повече време. Все ми се струва по-удачно да купя дреха, ако е за рожден ден...може и да не съм права. Златните обици също са вариант, да. Мислех и за някакви книжки, тип образователни, с различни звуци и картинки...Много се затруднявам. Ако се сетиш за още някой вариант и съвет, моля те да споделиш:)

# 63 688
Здравейте, търсим канени сме за кумове на сватба и младоженците ни помолиха да намерим пианистка, която да свири джаз на събитието. Имате ли идея откъде може да се търси?

Писах Ви на лични.

# 63 689
RayaRot - не взимай мноого по-големи, защото е трудно да предвидиш с какви темпове расте детето и в кой сезон ще й стават дрешките - да не стане така, че зимен екип да й е точен по размер следващото лято Simple Smile аз имах няколко такива дрешки подарък, останаха си нови и неносени. 
Хрумна ми, че след една годинка вече може да спи на възглавничка, която пък може да се персонализира с името на детето, пожелание, и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт