?Въпроси всякакви?

• 5 648 991
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 65 250
Преди години, когато си купихме първия телевизор с плосък екран се оказва, два месеца след закупуването, че трябва да се носи в сервиз. Даде фира просто. Е да, ама за да отиде в сервиз, от Зора искаха оригиналния кашон, защото ги ремонтирали във фирмен сервиз на марката в София. С триста зора намерихме голям кашон, който да уплътним и да пътува телевизора. Оказа се, че не подлежи на ремонт, ще ни го заменят с нов и врътката, която направихме е кашона от новия телевизор, сложихме на разваления и се реши проблема, но със съдействието на момчетата в магазина. От тогава, на всяка нова покупка кашона старателно се прибира и чака, до изтичане на гаранцията.

# 65 251
  • Burgas, Bulgaria
Трябва ми куриер до Резово и не ми излиза никой .
Някой  да е по-наясно с тази екзотична дестинация Simple Smile ?

# 65 252
tonynette - Потребител много ясно, еснафската гордост да не се изложим, прави българите такива балъци и провокира да се правим на тарикати, понеже има кой да преметнем, помислете го

# 65 253
  • София
Виждам, че районът се обслужва от Спиди, Еконт и Транспрес. Като Спиди и Транспрес посочват дните понеделник, сряда и петък.

# 65 254
Рапидо доставят до Приморско, така че питайте дали не ходят и до Резово.

# 65 255
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря Ви , аз защо нищо не видях ? Много съм ..   завеяна!

# 65 256
взимаш от комшията или братовчеда кутия от телефон само марката да е същата, слушалки и зарядно каквито намериш,  вадиш от нета офисите на теленор в София и ти гарантирам, че до 3-4 посетет офис ще са ти приели рекламацията и ще ти дадат нов. Успех.
И как ще се получи това?
Нали на кутията трябва да отговаря същия имей код какъвто има и на самия телефон отвътре.
Не подвеждайте моля  Simple Smile

не подвеждам, а казвам че от няколко магазина все някъде няма да сверяват кодове от кутии, както и че тези кодове често са лепенки с марка и модел, които всеки може да отлепи, анализирай това

Сверяват и още как. С ММ си взехме заедно еднакви телефони, но различни цветове - за късмет, пазя само неговата кутия - ами тя цялата е в серийни номера, ИМЕИ код, баркодове, описание на продукта, вкл.и цвят. И аз не бих станала за резил, ще пробвам с неговата кутия, но ще им кажа изрично, че не е от моя телефон. Слушалките ги пазя, но протектор и калъфче, с което си вървеше телефона - не. Те и двете се захабиха и счупиха и си купих нови, не са оригиналните.
Аз също не мисля, че трябва да пазя кутията на каквото и да било. Има изискване единствено да се транспортира в среда, която защитава продукта - например ако предаваш фурна на куриер за да я изпратиш на ремонт, трябва да е облепена и обезопасена от щети при транспортирането. Но не задължително в оригиналните найлончета...
hrisi madzarova, има разлика между законова и търговска гаранция. Търговецът може да каже каквото си иска, но то е невалидно, ако противоречи на закона.

# 65 257
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Малко "тъп" въпрос, но за колко време може да се "вземе" разстоянието от Орлов мост до театър София пеша.
Благодаря предварително!

# 65 258
  • I want it all and I want it now.
Малко "тъп" въпрос, но за колко време може да се "вземе" разстоянието от Орлов мост до театър София пеша.
Благодаря предварително!
15-20 минути пеша.

# 65 259
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Благодаря предварително!
15-20 минути пеша.

Благодаря!  bouquet

# 65 260
Има ли тема за смутита? Thinking

# 65 261
  • Точно където трябва
Искам да си закрия банкова сметка. Какви документи ще ми искат, да съм подготвена. И имам някаква сума, която ще искам да прехвърля в друга сметка. Официален документ ли ще ми искат за сметката или може просто да я напиша.

# 65 262
  • София-Младост
Искам да си закрия банкова сметка. Какви документи ще ми искат, да съм подготвена. И имам някаква сума, която ще искам да прехвърля в друга сметка. Официален документ ли ще ми искат за сметката или може просто да я напиша.

Лична каррта е достатъчно. Тази друга сметка, ако е в друга банка няма как точно да стане...ще си получите парите на каса, а след това си ги внесете в другата сметка. Предполагам и със сметка в същата банка е подобно, но поне има някакъв вариант за прехвърляне...което може да се води банков превод, придружен със съответните комисионни.

# 65 263

Зависи от банката и политиката и.В пощенска става веднага,само попълваш разни документи и ти удържат некви левчета.В уникредит искат три дена предварително да подадеш молба с причина.Това от моя опит,за други банки не знам.И двете сметки бяха разплащателни и само ЛК и нерви за чакане ти трябват Simple Smile

# 65 264
  • София
Закривала съм сметки в няколко банки. Става само срещу ЛК. Никога не съм писала обяснение. Парите ти ги изплащат на каса, но ако в клона няма такава, ги превеждат по дадена от теб сметка, като удържат съответната сума за банков превод.

Общи условия

Активация на акаунт