?Въпроси всякакви?

• 5 487 069
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 67 455
  • София
Истерия, неква тъпа  песен дето куцо и сакато я пее включае и миньоните:)

# 67 456
Чалга естествено, май "Шушана" се споменаваше в текста, а е и по-благозвучно от истинското име на песента.
Аз я слушах вече, хард е Grinning

# 67 457
Аз имам питане за извънгаранционното сервизно обслужване.
Преди две седмици дадох във фирмен сервиз една кафе машина, като техният ангажимент е да я погледнат и да кажат все пак каво ѝ е повредено и колко ще струва и едва след моето одобрение да направят ремонта. До момента все още не са я погледнали Rage Какво мога да направя, освен да си прибера неработещата машина и да пия една студена вода? КЗП биха ли ми помогнали с нещо при положение, че вече не е в гаранция?

Аз скоро носих микровълнова Канди в оторизиран сервиз, също извън гаранция беше. Много любезно беше момчето, обясни ми, че за да я отвори и да види какъв е проблема, какво е за смяна, ще ми струва 5 лв. Понеже исках да се ориентирам предварително дали да правим ремонт или да купувам направо нова. След седмица от ремонта се появи проблем, напълно безплатно за нас поръча и смени магнетрона.

В твоя случай първо бих се обадила на централата на сервиза, или бих писала по мейл. Също бъди по-настоятелна - звъни им през ден, всеки ден ако трябва, ходи на място, ако ти е удобно.
Те не са ти отказали всъщност, просто се туткат ли?
не мисля че КЗП ще помогне в този случай.

Също можеш да избереш кой да е сервиз - ще ти свърши същата работа. Аз съм питала покрай Канди-то дали само вн мога да я занеса, отговорът беше - в който сервиз си изберете...

# 67 458
  • София
Скрит текст:
Аз имам питане за извънгаранционното сервизно обслужване.
Преди две седмици дадох във фирмен сервиз една кафе машина, като техният ангажимент е да я погледнат и да кажат все пак каво ѝ е повредено и колко ще струва и едва след моето одобрение да направят ремонта. До момента все още не са я погледнали Rage Какво мога да направя, освен да си прибера неработещата машина и да пия една студена вода? КЗП биха ли ми помогнали с нещо при положение, че вече не е в гаранция?

Аз скоро носих микровълнова Канди в оторизиран сервиз, също извън гаранция беше. Много любезно беше момчето, обясни ми, че за да я отвори и да види какъв е проблема, какво е за смяна, ще ми струва 5 лв. Понеже исках да се ориентирам предварително дали да правим ремонт или да купувам направо нова. След седмица от ремонта се появи проблем, напълно безплатно за нас поръча и смени магнетрона.
В твоя случай първо бих се обадила на централата на сервиза, или бих писала по мейл. Също бъди по-настоятелна - звъни им през ден, всеки ден ако трябва, ходи на място, ако ти е удобно.
Те не са ти отказали всъщност, просто се туткат ли?
не мисля че КЗП ще помогне в този случай.

Също можеш да избереш кой да е сервиз - ще ти свърши същата работа. Аз съм питала покрай Канди-то дали само вн мога да я занеса, отговорът беше - в който сервиз си изберете...

Те ако ми бяха отказали нямаше да им се ядосвам. Туткат се просто. Звънях им и говорих с една нереализирана принцеса, която с такъв тон ми говореше, че просто... думи нямам... а аз не съм ги натискала да бързат, просто питах колко време ще отнеме. Накрая, като висша форма на заплаха ми каза, че ще ми даде шефът си да говоря с него. Сигурно много трябваше да ме стресне този неин шеф.... Според него срокът "да я погледнат" е 10 дни, но и те минаха отдавна, а ни вест ни кост от тях. Явно пак ще звъня на принцесата.
За сервиза на Делонги става дума

# 67 459
  • София
По-добре си потърси друг сервиз или майстор. Тези сервизи, които поддържат гаранционно техниката така са се ояли, че ги мързи да гледат. Получават процент за всяка продадена машина и извън гаранционните са им последна грижа. Сърбала съм им попарата преди години.

# 67 460
Аз явно попаднах на читави хора.
Онна..защо не им се изръсиш на място? И любезно-настоятелно-твърдо не ги попиташ?

# 67 461
  • София
То така ще стане накрая явно.
Аз вчера вече си купих нова кафе машина, защото ми писна сутрин да не мога едно кафе да изпия преди да изляза.
Направо се чувствам като в приказката "Бързата работа - срам за майстора"

# 67 462
вече си след гаранция. сама си избираш сервиза, сама си се оправяш.

# 67 463
Може ли да препоръчате добър интернет и ТВ доставчик в квартал Кръстова вада? Любимците ми НЕТ 1, виждам, че нямат покритие там и отпадат Sad Другия доставчик, чиито условия и цени харесвам е Оптиком, но май и са без покритие там. Трябва ми нещо до 25 лв на месец максимум... Виваком евентуално е вариант, но условията им са така написани, че не разбирам имат ли сносен пакет за този бюджет

# 67 464
В голяма чуденка съм. Днес смених кабела на тостер за топли сандвичи от този видhttps://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D1 … c=A0qhgLwBrf-yNM:Пробвах, работи. Исках са го включа в съседен контакт, не работи. Пробвах с нощна лампа и двата контакта работят. Ей, ще се побъркам. Някаква идея какво се случва?

# 67 465
  • София-Младост
В голяма чуденка съм. Днес смених кабела на тостер за топли сандвичи от този видhttps://www.google.bg/search?q=%D1%82%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D1 … c=A0qhgLwBrf-yNM:Пробвах, работи. Исках са го включа в съседен контакт, не работи. Пробвах с нощна лампа и двата контакта работят. Ей, ще се побъркам. Някаква идея какво се случва?
А включи ли го отново в първия контакт...може нещо да се е разместило м/у включването в първия и втория контакт.

# 67 466
  • София
Аз съм много доволна от Виваком, не пада интернетът, но си заслужава само ако в квартала има покритие оптичния, на чиния - не. Плащам 23 лв на месец - ТВ L+ - 160 канала и FiberNet 50. Ползвам интернет през рутер, нямам настолен компютър, така че дори и да взема по-висок план интернет, скоростта няма да се подобри.

Проблем с интернета имам веднъж на половин година, но тогава са неоткривами. За три години един път нямаше четири дни и ни дадоха бисквитка, което пак е вариант.

П.п. Сега погледнах и тази оферта я има още.

# 67 467
В Уникредит таксите са така - 1 лв ако се ползва редовно сметката (има редовни постъпления) и 2 лв, ако не се ползва често. Няма да я закрият служебно при изтичане на картата, просто ще ви издадат нова карта. И таксите ще си вървят.

Имаш ли информация за други банки, или само за Уникредит, понеже работиш там или си клиент?
Аз днес направих запитване, очаквам отговор, макар да знам какъв ще е. Нямат интерес да ми отговорят нещо друго.
Клиент съм. Не знам за другите банки.

Ето какъв отговор получих:
Преиздаването на дебитните карти става автоматично 30 дни преди изтичане на срока на валидност на старата карта, като новата пластика се изпраща в обслужващия филиал след 22-ро число на месеца, в който изтича. Преиздадена и непотърсена в срок до 3 (три) месеца нова карта се унищожава от Банката. Съгласно т.5.2. от Общите условия за банкови сметки и за предоставяне на платежни услуги и инструменти - „В случай че сметката е останала с нулево салдо след изтичане на посочения в т. 5.1. срок, както и ако към нея няма издадена дебитна карта, Банката има право едностранно да прекрати Договора за банкова сметка и да закрие сметката, без да дължи допълнително уведомление на Влогодателя за това.“

Смятам да изпразня картата в следващите дни.
Благодаря за мненията! bouquet

# 67 468
А включи ли го отново в първия контакт...може нещо да се е разместило м/у включването в първия и втория контакт.
Това упражнение го направих 5-6 пъти.

# 67 469
Нужен ми е съвет. Снощи сътворих голяма "беля". Опръсках стената в кухнята с олио. Много ме е яд, тъкмо обновихме всичко и сега това... Стените са боядисани с водоразтворим латекс. Пробвах да залича едно петънце с малко смес от хлебна сода и вода, но не става, най-много да повредя боята, ако бях продължила. Чувала съм, че мазното се премахва със спирт или бензин, но не искам да рискувам. Някой с подобен опит?Confused

Общи условия

Активация на акаунт