?Въпроси всякакви?

• 5 486 912
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 67 470
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
В Уникредит таксите са така - 1 лв ако се ползва редовно сметката (има редовни постъпления) и 2 лв, ако не се ползва често. Няма да я закрият служебно при изтичане на картата, просто ще ви издадат нова карта. И таксите ще си вървят.

Имаш ли информация за други банки, или само за Уникредит, понеже работиш там или си клиент?
Аз днес направих запитване, очаквам отговор, макар да знам какъв ще е. Нямат интерес да ми отговорят нещо друго.
Клиент съм. Не знам за другите банки.

Ето какъв отговор получих:
Преиздаването на дебитните карти става автоматично 30 дни преди изтичане на срока на валидност на старата карта, като новата пластика се изпраща в обслужващия филиал след 22-ро число на месеца, в който изтича. Преиздадена и непотърсена в срок до 3 (три) месеца нова карта се унищожава от Банката. Съгласно т.5.2. от Общите условия за банкови сметки и за предоставяне на платежни услуги и инструменти - „В случай че сметката е останала с нулево салдо след изтичане на посочения в т. 5.1. срок, както и ако към нея няма издадена дебитна карта, Банката има право едностранно да прекрати Договора за банкова сметка и да закрие сметката, без да дължи допълнително уведомление на Влогодателя за това.“

Смятам да изпразня картата в следващите дни.
Благодаря за мненията! bouquet

Не знам коя е банката ти, но е записано: "Банката има право едностранно да прекрати Договора", а не: "се задължава".

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 02:04 от bubanka

# 67 471
Хормоните на щитовидната жлеза се изследват и по здравна каса. Направление може да си вземете и от личния лекар. ТАТ и МАТ са платени, обаче.

# 67 472
С какво да третирам бял мъх/плесен,избил по шперплата на гардероб,опрян на външна стена?Преди няколко дена го видях,утре ще го мъча,но имам различни препоръки.Саво или разтвор с белина?Съвети?

# 67 473
Еднакви са...все е белина. Само дето савато е по-скъпо.Wink

# 67 474
С какво да третирам бял мъх/плесен,избил по шперплата на гардероб,опрян на външна стена?Преди няколко дена го видях,утре ще го мъча,но имам различни препоръки.Саво или разтвор с белина?Съвети?
Аз бих ползвала Саво. Има и един български препарат Анти мухъл на фирма Химирикс, който никак не е лош. И не е толкова скъп, като Саво.

# 67 475
Аз съм ги взела и двете,белината е аче,но четох че тези комбинираните препарати не премахвали изцяло спорите и пак се появявал,а с белината се махал от раз.Но не знам какъв разтвор да направя,да не припадна от миризмата.С ръкавици ще е и после с памучен парцал ще забърша,но се колебая кое да пробвам,не искам да се разрастне по стената или летните дрехи вътре.

# 67 476
Как да поканя хора, които не са мои приятели, да харесат страницата ми във фейсбук?

# 67 477
За мухала...имай предвид,че поне 3 дена в стаята няма да се стои от миризмата. Дори с проветряването...

# 67 478
Как да поканя хора, които не са мои приятели, да харесат страницата ми във фейсбук?

Май нямаше как. Пусни спонсорирана публикация и ще можеш да зададеш кръг от хора, на които да се появява {определен град, интереси и др.}, така ще могат и други хора да разберат за страницата ти и евентуално да я харесат.

# 67 479
Къде могат да ми отрежат стандартна сим карта в размер на нано такава и знаете ли колко ще ми струва. Понеже съм на мтел, там дали предлагат такава услуга или трябва нова карта от тях да купя?

# 67 480
В офисите на М тел ми отрязаха картата безплатно.  В повечето магазини за телефони също ще ти отрежат картата, цената варира 2-5 лева.

# 67 481
  • София
Аз съм на Виваком. Направо ми дадоха нова карта от чупещите се, безплатно.

# 67 482
  • София
Нужен ми е съвет. Снощи сътворих голяма "беля". Опръсках стената в кухнята с олио. Много ме е яд, тъкмо обновихме всичко и сега това... Стените са боядисани с водоразтворим латекс. Пробвах да залича едно петънце с малко смес от хлебна сода и вода, но не става, най-много да повредя боята, ако бях продължила. Чувала съм, че мазното се премахва със спирт или бензин, но не искам да рискувам. Някой с подобен опит?Confused
Нищо не можеш да направиш, мазнината попива и лекетата си остават, освен да се пребоядиса отново. Недей повече да миеш, излишно е и още по-грозно ще става. Ако беше  друг вид латекс можеше да се измие , но с този  - не. Точно затова тази година боядисах с латекс, на който може да се измиват петната, случайните  пръски от мазнина, вкл. и пръски от череши, плодове  но... скъпичко беше.

# 67 483
  • София
И аз си омазах прясно боядисаната стена с пръски мазнина. Опитах с обезмаслител, но само се замазаха. Минах отгоре с още латекс. Сега пържа на по-далечния от стената котлон.

# 67 484
Аз съм много доволна от Виваком, не пада интернетът, но си заслужава само ако в квартала има покритие оптичния, на чиния - не. Плащам 23 лв на месец - ТВ L+ - 160 канала и FiberNet 50. Ползвам интернет през рутер, нямам настолен компютър, така че дори и да взема по-висок план интернет, скоростта няма да се подобри.

Проблем с интернета имам веднъж на половин година, но тогава са неоткривами. За три години един път нямаше четири дни и ни дадоха бисквитка, което пак е вариант.

П.п. Сега погледнах и тази оферта я има още.

Niya, много ти благодаря. Сега видях, че имат оптичен интернет за квартала, мерси, че спомена, че е важно да не е сателитен Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт