?Въпроси всякакви?

• 5 622 406
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 68 115
  • София
Къде мога да намеря читави топли детски грейки - долнище и горнище отделно. В Декатлон са ми .... тънки, не са пухкави отвътре, или поне някакъв плат да бяха. Реален магазин ме интересува. Багодаря.
В Лидл наскоро пускаха. Можеш да погледнеш в магазините им. Обикновено дрехите не се изчерпват само за седмицата, в която са обявени, а има още останали

# 68 116
  • София
Някой има ли идея керамичните чаши на Кока-кола, тези които са на промоция в момента срещу точки - защо не могат да се слагат в микровълнова фурна?

# 68 117
Нито в съдомиялна. Такова е качеството.

# 68 118
  • София
За съдомиялната е ясно - картинката не е достатъчно качествена за да издъжи в миялната, но за микровълновата ми е чудно, т.к. имам други керамични чаши с картинка, вкл. евтини, които нямат проблем в мировелето?

# 68 119
За съдомиялната е ясно - картинката не е достатъчно качествена за да издъжи в миялната, но за микровълновата ми е чудно, т.к. имам други керамични чаши с картинка, вкл. евтини, които нямат проблем в мировелето?
Тъй като за Коледа сътворих едни чаши, рисувани с лак за нокти (декоративни). По всички блогове, от които черпих идеи изрично пишеше, че чаша декорирана с лак за нокти не може да се слага в микров., защото лака е лесно-запалим. По тази логика, може да е използвана боя, която също е така лесно-запалима за чашите на Кола.

# 68 120
Днес в един магазин за телефони видях iPhone SE за 650 лева.Искам да попитам,това оригинален телефон ли е,защото цената ми се струва твърде ниска??!магазина не е на никой от мобилните оператори,просто си продават апарати и аксесоари...Купували ли сте си телефон от такива магазини?

# 68 121
  • Уистерия Лейн
От кого се взима болничен за дете и как се издава ?

# 68 122
  • Mediterraneo

От ЛЛ на детето или от педиатъра, който решава, че детето има нужда от гледане, или от болнично заведение, ако е имало хоспитализация. Издава се като си занесеш ЛАК, там се вписва.

# 68 123
От педиатъра. Трябва да се носи ЛАК

# 68 124
  • Уистерия Лейн
Благодаря ви душички Kissing Heart

# 68 125
  • София
Днес в един магазин за телефони видях iPhone SE за 650 лева.Искам да попитам,това оригинален телефон ли е,защото цената ми се струва твърде ниска??!магазина не е на никой от мобилните оператори,просто си продават апарати и аксесоари...Купували ли сте си телефон от такива магазини?
До колкото зная са напълно оригинални, но с по-малка памет.

# 68 126
  • София
Предвид почти всекидневните аварии на топлофикация, искам да попитам имаме ли право на някакво обезщетение?

# 68 127
  • Буркина Фасо
Предвид почти всекидневните аварии на топлофикация, искам да попитам имаме ли право на някакво обезщетение?
имаш. прочети си правата и техните задължение при авария.
вероятно има някакъв срок за отстраняване на авария. ако се надхвърли този срок имаш право на обещетение  за времето на просрочване.

# 68 128
  • София
Срокът го знам - 48 часа е, спазва се, поне нямам спомен да не се е спазвал. Ама то е два дена има вода, два дена няма. А за хората, които ползват и парно, не знам просто...

# 68 129
  • Буркина Фасо
в най-общи линии от този , който е установил заболяването на детето или който е правил операция (примерно). има различни варианти.
аз лично съм взимал  от педиатър, от моя личен и от болницата (Пирогов).

Общи условия

Активация на акаунт