?Въпроси всякакви?

• 5 554 785
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 82 245
  • София
Идеи какво да взема за хапване (пийване) за гостуване в младо семейство за почерпка, освен вино и бонбони?!

Торта?
По-скоро нещо за ядене. Нещо полуготово може би.
ПП: Кауфланд ми е наблизо

# 82 246
То и тортата е за ядене...Grinning

Мезета, сирена, кашкавали, направи едно хубаво плато и си  готов.

# 82 247
Но днес май нищо не работи от магазините
Една хубава дървена дъска, отгоре наредени мезенца....или комплект чаши към виното Wink Комплект тирбушони
Такива неща търси

# 82 248
Работят, Билла са от 11 часа днес, брошурата е пред мен, предполагам, че и другите работят, те горките хора почивка нямат....

# 82 249
О, не знаех, Лидл не работят. Ами браво на била, макар че за служителите никак не е ок това. Предполагам никой не е приритал за храна и напитки баш на 1 януари...

# 82 250
  • София
Как мога да забраня във Вайбър да ме включват в групи без мое съгласие?

# 82 251
Кауфланд почива днес със сигурност.

# 82 252
  • Сф

Като сваляш стикерите ли? Ръчно трябва да се махнеш от групата

# 82 253
Майка ми е дала 500 лв. назаем на нейна "приятелка " от друг град преди година ,но без никаква квитанция или бележка за дадените пари ,като си е мислила че тази приятелка ще и ги върне .Но времето тече ,никой нищо не връща ,майка ми няколко пъти и звъняла и онази все обещавала ,а накрая и спряла да си вдига телефона.Въпросът ми е -след като няма доказателства за дадените пари ,по какъв начин майка ми може да си върне парите? Thinking

# 82 254
По никакъв. И аз чакам една сума, но....явно ще трябва да разчитаме само на самосъзнание или съвест

# 82 255
А дали не може да се направи разпечатка на телефонния им разговор от Теленор и на тази база вече да се ходи при адвокат или става вече дълга и широка ?

# 82 256
  • Burgas, Bulgaria
Моя тиквеник е трябвало вчера да пусне фактура , но не е . Сега само пуфти , че е голям глупак  Stuck Out Tongue Winking Eye
Има ли как да се оправи работата ще ми подскаже ли някой , плиййз

# 82 257
  • София

Като сваляш стикерите ли? Ръчно трябва да се махнеш от групата

Не. За друго става дума. Просто някои от моите контакти ме добавят в групи, в които те членуват. Правят го без да ме питат. С едната жена контактувам служебно, с другата по-скоро случайно и изведнъж съм добавена в група и започва едно получаване на съобщения от група с непознати, което много ме дразни. Напускам групите веднага, обаче ако е възможно бих искала да забраня вкючане без да съм дала съгласие.

# 82 258
  • here and now
Моя тиквеник е трябвало вчера да пусне фактура , но не е . Сега само пуфти , че е голям глупак  Stuck Out Tongue Winking Eye
Има ли как да се оправи работата ще ми подскаже ли някой , плиййз

Пускате я по  банка.

# 82 259
А дали не може да се направи разпечатка на телефонния им разговор от Теленор и на тази база вече да се ходи при адвокат или става вече дълга и широка ?

Пиеш една студена вода и това е или продължавате да търсите жената, която е взела парите.
Като отидеш при адвокат, стартираш от една сума за консултацията и  какво очакваш да се случи, да махне с вълшебна пръчка и парите да се върнат - няма да се случи.
А разпечатката няма да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт