?Въпроси всякакви?

• 5 556 600
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 82 365
Че за какво ? Simple Smile

# 82 366
  • София
За разясненията, изобщо не бях наясно с тези неща. Simple Smile

# 82 367
Няма нужда ...от благодарности, имах предвид. Нищо работа Simple Smile

# 82 368
  • София
Трябва да купя подарък за рожден ден на 9-годишно момиченце. Рожденичката иска "от онези плюшените животинки с големите блестящи очи". А сега де! Помагайте, моля!
Има много видове и марки. Най-бюджетните съм ги гледала в Джъмбо. Точно големи и блестящи са им очите.

# 82 369
  • София
Благодаря! Ще поразгледам значи в някой магазин. Аз си мислех, че е някаква конкретна марка този добитък Simple Smile

# 82 370
  • UK
Оригиналните са на TY.

# 82 371
  • София
Как се чисти/дезинфекцира използвана сушилня? За пералня ясно, ама за сушилня се чудя и се мая. Или въобще да я изхвърля Rolling Eyes

# 82 372
  • Deutschland/HE
Как се чисти/дезинфекцира използвана сушилня? За пералня ясно, ама за сушилня се чудя и се мая. Или въобще да я изхвърля Rolling Eyes

не съм чувала за препарат за сушилня, но тя работи с горещ въздух и бих взела стари дрхи, пуснала в пералнята и поле да се изсушат на най-високите градуси (не знам какви са и програмите на сушилнята). Не знам защо да се изхвърля здрав уред.

# 82 373
  • София
Как ще я изхвърляш, и какви чак толкова бактерии  може да има в една сушилня? Пусни я на високи градуси да върти и толкова.

# 82 374
Някой ще ме посъветва ли за дамски тример? Всъщност каква е разликата дали е мъжки или женски, май само рекламен трик. Не искам да е тип писалка.
Ако някой помогне с конкретна марка и модел(по -бюджетен) ще е супер.

# 82 375
  • София
Как ще я изхвърляш, и какви чак толкова бактерии  може да има в една сушилня? Пусни я на високи градуси да върти и толкова.

Празна ли или с някакви дрехи?

# 82 376
Пералните празни се пускат....с препарат за почистване или просто с прах за бяло пране. Тук дали няма да е същото?
В темата за сушилните дали няма да са по-наясно....от нас Simple Smile

# 82 377
  • София-Младост
От сайта на една марка:
Правилното почистване на сушилнята е най-добрият начин да я поддържате в изправно състояние. Някои части на сушилнята трябва да се почистват. За почистване на корпуса е най-добре да използвате мека кърпа с малко сапунен разтвор. Не е необходимо да купувате специални почистващи препарати за сушилни. Не забравяйте да почиствате праха, който се натрупва в задната част на уреда. Препоръчваме ви да почиствате филтъра за прах вътре в сушилнята след всяко ползване.

Можете да забърсвате барабана вътре в сушилнята с влажна кърпа и базиран на оцет разтвор за почистване.

# 82 378
Това ясно....но само със забърсване не се почистват невидимите части и чаркове, което не са достъпни с ръка. Зад барабана например....

# 82 379
ЖДНБ, от 5 години имам сушилня, но чистя само филтрите с прахоляка, не знаех, че трябва и други почиствания да и се правят newsm78

Общи условия

Активация на акаунт