?Въпроси всякакви?

• 337 294
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 16 545
Здравейте!
Искам да попитам дали е позволено да се влиза с детска количка в магазини "Метро"?
Благодаря   bouquet

# 16 546
  • софия
Благодаря,мис  bouquet
Тези гадинки ме разкарват до митница за пратка за 24 долара. Сигурно си мислят,че кой знае какво са 'хванали' Mr. Green

# 16 547
Мога ли да си поръчам такси на ОК от летището в София? От автомат става ли? Няма да съм с карта за няколко часа /за гсм/.

# 16 548
Мога ли да си поръчам такси на ОК от летището в София? От автомат става ли? Няма да съм с карта за няколко часа /за гсм/.
На летището в София (терминал 2, но предполагам и на 1), вътре има гише на ОК. Ако искаш такси, можеш да кажеш директно там и ти казват коя кола ще те вземе - дават ти служебния номер и чакаш отвън. Другият вариант е - излизаш и си вземаш от стоянката на ОК.
Тъпо е, но от летището по телефона не можеш да си поръчаш ОК. Казват ти, че си имат там гише и трябва да се обърнеш към гишето. Пробвала съм, затова знам  bowuu

# 16 549
glare, Благодаря    bouquet   

# 16 550
lys, само още нещо - на терминал 2 гишето им се пада в салон пристигащи, посока десния изход, точно преди въртящата се врата, няма как да го пропуснеш.

# 16 551
Точно терминал 2 ме интересуваше - много ти благодаря отново! Simple Smile

# 16 552
# 16 553
Постепенно се сещам, сорри за което!  Embarassed

Ще ми направят ли проблем ако платя таксито с евро?

# 16 554
Хмм, по-добре е да си смениш парички. Много е вероятно да ти направят проблем или да ти измислят някоя невероятна цена. Но има обменни бюра, има банкомати, ако пристигаш през деня, никакъв проблем не ти е да смениш/изтеглиш. На летището има и банкови клонове, по-добре там да си смениш.
Банковите клонове са извън "секюрити" зоната, по мои спомени имаше ОББ...

# 16 555
Здравейте!
Искам да попитам дали е позволено да се влиза с детска количка в магазини "Метро"?
Благодаря   bouquet

Мисля, че вече е разрешено във всички магазини на Метро.

# 16 556
Хмм, по-добре е да си смениш парички. Много е вероятно да ти направят проблем или да ти измислят някоя невероятна цена. Но има обменни бюра, има банкомати, ако пристигаш през деня, никакъв проблем не ти е да смениш/изтеглиш. На летището има и банкови клонове, по-добре там да си смениш.
Банковите клонове са извън "секюрити" зоната, по мои спомени имаше ОББ...

Има ОББ със сигурност, обменяла съм там.

# 16 557
Къде да се обадя, за да приберет една глутница кучета?

# 16 558
  • UK
Относно кучетата - приеха ли или само се обсъждаше някакъв закон за тези, които хранят улични кучета? 

# 16 559
  • софия
Къде да се обадя, за да приберет една глутница кучета?
Екоравновесие. Ама, трябва да са "доказано агресивни", т.е. да изчакаш да понахапят няколко човека, те да си извадят медицинско и тогава ще ги приберат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт