?Въпроси всякакви?

• 337 229
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 16 560
lys , все пак погледни тарифата преди да се качиш в таксито. На сестра ми онзи ден един мнооого учтив шофьор /на същата фирма/ направо и качил куфара в колата....и се оказало, че тарифата му е 1.70 на км....С малка разправия свалил куфара Mr. Green

# 16 561
Кога ще пуснат водата във Варна.. мисля, че почти целия град няма.. тема има ли за това? Каква ли е причината?

Днес в детската градина се чудеха всички как дори един чай не могат да направят на децата...

# 16 562
Имам проблем със страниците, които отворя. Когато си пусна да слушам музика от "You tube", ако паралелно с него съм отворила друг сайт и местя курсора, песента ми спира за момент и пак тръгва... и така всеки път.  Tired На какво може да се дължи?

# 16 563
  • Deutschland/HE
Кога ще пуснат водата във Варна.. мисля, че почти целия град няма.. тема има ли за това? Каква ли е причината?

Днес в детската градина се чудеха всички как дори един чай не могат да направят на децата...

http://news.varna24.bg/357720.html - според това утре /09.06/ сутринта. А още не е започнала лятото.

# 16 564

http://news.varna24.bg/357720.html - според това утре /09.06/ сутринта. А още не е започнала лятото.

еее, че лошо...  Confused

# 16 565
Някой знае ли в новия закон за отпуските какво се случва с отпуската по време на майчинство/от преди 4 години/ ? Четох уж, но за новите отпуски пише а за старите , че отпадат, но тези от майчинството са по друг параграф newsm78

# 16 566
Ако в една сграда не се поддържа добра хигиена (мръсни тоалетни, хлебарки, мръсни коридори) може ли да се сигнализира някъде,за да се направи проверка, съответно да се хигиенизира?

# 16 567
Къде да се обадя, за да приберет една глутница кучета?
Екоравновесие. Ама, трябва да са "доказано агресивни", т.е. да изчакаш да понахапят няколко човека, те да си извадят медицинско и тогава ще ги приберат. Peace
Сериозно ли? Значи няма оттърване от тази глутница, през ноща не може да се спи от тях. И верно ги хранят разни работници от съседният сервиз Whistling
После защо хората се саморазпрявяли, или само измисляли решения.....

# 16 568
  • софия
Къде да се обадя, за да приберет една глутница кучета?
Екоравновесие. Ама, трябва да са "доказано агресивни", т.е. да изчакаш да понахапят няколко човека, те да си извадят медицинско и тогава ще ги приберат. Peace
Сериозно ли? Значи няма оттърване от тази глутница, през ноща не може да се спи от тях. И верно ги хранят разни работници от съседният сервиз Whistling
После защо хората се саморазпрявяли, или само измисляли решения.....
Напълно. Говоря от опит от преди 2 години. Един пуми се беше опитал да захапе майка ми и я беше сръфал за палтото. Тъпунгерите идвали, говорили с хората (разбирай кварталните помилюбци), те казали, че кучета "да, събират се и лаят по колите, ама не знаели да са агресивни". Явно, жената си го беше "измислила", а детето беше стресирано сума ти време след това, защото са били двете. Не го махнаха  и онзи помияр се мота около блока още сума ти време.  От известно време не го виждам, но си имаме други.
Но, покрай последните събития може и да са си променили стила на работа, въпреки че като гледах репортажи по тв, едва ли. Обади се и се пробвай.

# 16 569
Може ли да се прехвърли кола без платен данък

п.п. разбрах, че не може.

Последна редакция: пт, 08 юни 2012, 10:20 от loca

# 16 570
Някой знае ли в новия закон за отпуските какво се случва с отпуската по време на майчинство/от преди 4 години/ ? Четох уж, но за новите отпуски пише а за старите , че отпадат, но тези от майчинството са по друг параграф newsm78

има една тема - "счетоводител в нужда се познава". Аз ставам и нямам време да ти я намеря, но намери я и питай там  Peace

# 16 571
  • в огледалото на живота
Ако в една сграда не се поддържа добра хигиена (мръсни тоалетни, хлебарки, мръсни коридори) може ли да се сигнализира някъде,за да се направи проверка, съответно да се хигиенизира?
Зависи какво е мястото.
Ако е  заведение или подобно където се предлага храна в ХЕИ.
Ако е предприятие,офис и подобно в РЗИ/регионална здравна инспекция/

# 16 572
  • софия
Зависи какво е мястото.
Ако е с заведение или подобно където се предлага храна в ХЕИ.
Ако е предприятие,офис и подобно в РЗИ/регионална здравна инспекция/

ХЕИ няма отдавна. Само РЗИ е. Peace

# 16 573
  • в огледалото на живота
Така ли,незнаех...явно съм пропуснала този момент.
Благодаря звънче.

# 16 574
Какъв размер дрешки носят дечицата на годинка и половина? Знам, че е относително, но става дума за съвсем стандартна госпожица - нито е много пълна, нито много висока.

Общи условия

Активация на акаунт