?Въпроси всякакви?

• 336 805
  • 25 161
  •   2
Отговори
# 16 575
  • София-Младост
Какъв размер дрешки носят дечицата на годинка и половина? Знам, че е относително, но става дума за съвсем стандартна госпожица - нито е много пълна, нито много висока.
Те повечето размери са или спрямо годините или спрямо ръста. Така че размер 2-3 годинки примерно, или височина  86-94 см.

# 16 576
От къде идва израза "кумова срама"?
Кой е кума и от какво го е срам?

# 16 577
  • Казанлък of all places
Срам пред кума (Кумът е важна фигура и трябва да се отсрамиш по някакъв начин пред него с жест, подарък и т.н.) Според речника: Разг. Колкото за приличие, от срам пред хората.

# 16 578
Мога ли да пратя малка пратка (в страната) по БГ пощи като я опаковам с мой материал, а не с техните жълти пликове? Задължително ли е да купя такава?

# 16 579
Мога ли да пратя малка пратка (в страната) по БГ пощи като я опаковам с мой материал, а не с техните жълти пликове? Задължително ли е да купя такава?

разбира се че може  Peace

# 16 580
  • Варна
Не е задължително ,аз си опаковам с моя хартия ,опаковачна,в книжарницата я има,една кафява. Нямах проблем с пощите Peace

# 16 581
Благодаря ви!  Hug

Защото миналата година като пращах служителката ми каза, че било задължително да си купя жълт плик, а си помислих, че е много нагло това от тяхна страна ако е така.

# 16 582
Ами явно им е по-лесно с техните жълти пликове и кутий,а и те са създадени за удобство на клиента - носиш си пратката,пъхаш,залепваш и попълваш...Но няма проблем,както вече по-горе са писали,да си опаковаш и ти. Само гледай,ако увиваш после с тиксо,да има и място от хартията за писане и лепене на марките, че аз веднъж изпратих малко пакетче и цялото го увих в тиксо без да съобразя това-че тиксото ще пречи при писане на техните грамажи и такси и няма да се лепят марките върху него Peace

Има ли теми в БГ мама за продукти на Телешоп- интересува ме това безшевното повдигащо и прибиращо бельо - Еър Бра и подобни, искам да прочета коментари....а с търсачката нищо не ми излиза

# 16 583
Мерси tuly

# 16 584
Ангелина, благодаря!   bouquet

Има ли теми в БГ мама за продукти на Телешоп- интересува ме това безшевното повдигащо и прибиращо бельо - Еър Бра и подобни, искам да прочета коментари....а с търсачката нищо не ми излиза
Да http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=653769.msg21760096;topicseen#msg21760096

# 16 585
Спешно ми трябва телефон на добър фотограф,
който може да снима едно събитие в понеделник.
За София става въпрос.
  bouquet

# 16 586
  • София-Младост
Спешно ми трябва телефон на добър фотограф,
който може да снима едно събитие в понеделник.
За София става въпрос.
  bouquet
http://www.fotodls.com/
Но дали могат не зная.

# 16 587
Какъв размер дрешки носят дечицата на годинка и половина? Знам, че е относително, но става дума за съвсем стандартна госпожица - нито е много пълна, нито много висока.
Те повечето размери са или спрямо годините или спрямо ръста. Така че размер 2-3 годинки примерно, или височина  86-94 см.

Много ти благодаря!   bouquet

# 16 588
кога щ newsm78е дойде кукуво  лято Shocked newsm78

# 16 589
кога ще newsm78 дойде кукуво  лято Shocked newsm78

никога  Wink

Общи условия

Активация на акаунт