?Въпроси всякакви?

• 336 849
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 16 590
Привет момичета.Може ли онлайн да се проверяват какъв данък сгради и такса смет дължиш.

# 16 591
  • София-Младост
Привет момичета.Може ли онлайн да се проверяват какъв данък сгради и такса смет дължиш.
http://kaleidoskopche.blogspot.com/2011/11/24112011.html

# 16 592
  • Под звездите

Зависи за коя община ще плащаш, в сайта на община Стара Загора има такава опция но в сайта на община Габрово  няма.

# 16 593

За софия - https://sonet09.sofia.bg/WSClient/ Peace

Ако имаш рег. в epay може и само с ЕГН, без партида.

# 16 594
Благодаря,loca  bouquet

# 16 595
  • София
Знам, че се обсъждаше промяна в начина за сменяне на постоянния адрес. Приеха ли го или си е по старому - т.е. със собственика, нотариален акт или пълномощно?

# 16 596
Съобщиха ми ,че са ми превели пари към МКБ в 14.00 ч.БГ банка-БГ банка.Дали до 16.30 ще мога да изтегля от ПОСттерминала

# 16 597
Знам, че се обсъждаше промяна в начина за сменяне на постоянния адрес. Приеха ли го или си е по старому - т.е. със собственика, нотариален акт или пълномощно?

със собственика, нотариален акт и декларация, която той попълва.
После при смяната на лична карта- с копие на акта Ви за раждане  Peace

# 16 598
  • на Земята
Има ли тема за детски лаптоп?Моля,ако някой може да помогне с инфо или съвет?Благодаря!

# 16 599
Спешно ми трябва телефон на добър фотограф,
който може да снима едно събитие в понеделник.
За София става въпрос.
  bouquet

Аз лично препоръчвам http://www.boyanpavlov.net/, успех!  Peace

# 16 600
  • София-Младост
Съобщиха ми ,че са ми превели пари към МКБ в 14.00 ч.БГ банка-БГ банка.Дали до 16.30 ще мога да изтегля от ПОСттерминала
До 16,30 по скоро не, но след 16,30 има по-голяма вероятност. Зависи все пак от банката, кога точно е заверила превода, от къде са преведени парите...

# 16 601
До 16,30 по скоро не, но след 16,30 има по-голяма вероятност. Зависи все пак от банката, кога точно е заверила превода, от къде са преведени парите...
Въпросът е че спешно трябва да преведа известна сума,Но ме притеснява работното време на банките.Имам банкиране и не знам от карта на банка може ли да се направи превод в карта на друга банка през интернет.Малко инфо за сайтове където да прочета как става.

# 16 602
  • Варна
Ако имаш електронно банкиране няма проблем 24 часа в денонощието да правиш преводи и към други банки. Влез в сайта на твоята банка. Там вероятно пише Simple Smile

# 16 603
  • София-Младост
Въпросът е че спешно трябва да преведа известна сума,Но ме притеснява работното време на банките.Имам банкиране и не знам от карта на банка може ли да се направи превод в карта на друга банка през интернет.Малко инфо за сайтове където да прочета как става.
Ако имаш ел. банкиране можеш да направиш превода през интернет, но не съм сигурна, че получателя може да ги тегли днес. Най-сигурният начин е да внесеш парите в клон на банката на получателя, така парите са веднага в сметката му.

# 16 604
Спешно ми трябва телефон на добър фотограф,
който може да снима едно събитие в понеделник.
За София става въпрос.
  bouquet

https://www.facebook.com/photostudionana

Общи условия

Активация на акаунт