?Въпроси всякакви?

• 336 910
  • 25 161
  •   1
Отговори
# 16 605
Сайта на МКБ ме ошашави.Ще чакам съпруга ми да се върне.Благодаря на всички за отзичивостт

# 16 606
  • Русе/София
Има ли тема за детски лаптоп?Моля,ако някой може да помогне с инфо или съвет?Благодаря!
Детето има такъв,занимава се и е доволен http://www.bart.bg/index.php?m=320&lang=1&category=28&am … &prodid=18043

# 16 607
Знам, че се обсъждаше промяна в начина за сменяне на постоянния адрес. Приеха ли го или си е по старому - т.е. със собственика, нотариален акт или пълномощно?

преди не повече от година си смених постоянния адрес в софия без абсолютно никой да ми е искал нито акт, нито пълномощно, нито някаква декларация и без присъствието на собственика. просто отидох в съответната община, казах новия адрес и това беше. после си смених, разбира се, и личните документи.

# 16 608
Знам, че се обсъждаше промяна в начина за сменяне на постоянния адрес. Приеха ли го или си е по старому - т.е. със собственика, нотариален акт или пълномощно?

преди 2-3 месеца мъжът ми си смени постоянният адрес. Без нотариалния акт го върнаха Peace

# 16 609
  • Русе/София
Имам антивирусна аваст,но ми пише,че след няколко дена ми изтича безплатната версия.Каква антивирусна да си сложа и от къде да я изтегля?

# 16 610
  • София
Имам антивирусна аваст,но ми пише,че след няколко дена ми изтича безплатната версия.Каква антивирусна да си сложа и от къде да я изтегля?

Трябва да да я регистрираш наново и ще я ползваш още една година. Аз наскоро си инсталирах нова аваст и си я регистрирах с имейла за период от 12 месеца.

Ако искаш направо да инсталираш нова, първо трябва да деинстлаираш старата. Аз свалях оттук.

Бланка за регистрация. Ще ти пратят продуктов ключ, който трябва да въведеш в програмата.

# 16 611
  • София
Някой знае ли в новия закон за отпуските какво се случва с отпуската по време на майчинство/от преди 4 години/ ? Четох уж, но за новите отпуски пише а за старите , че отпадат, но тези от майчинството са по друг параграф newsm78

Точно това обсъждахме преди няколко дни с моя приятелка - счетоводителка. Но тя в момента е в отпуска и не може да провери точно. В моята работа в Личен състав ми казаха, че няма такова нещо, но към 1 юли ще гласуват пак някакви промени, може тогава да го приемат (не дай бог!).

Моля те, ако разбереш някаква точна информация в другия форум, пиши  Praynig

# 16 612

Трябва да да я регистрираш наново и ще я ползваш още една година. Аз наскоро си инсталирах нова аваст и си я регистрирах с имейла за период от 12 месеца.

Ако искаш направо да инсталираш нова, първо трябва да деинстлаираш старата. Аз свалях оттук.

Бланка за регистрация. Ще ти пратят продуктов ключ, който трябва да въведеш в програмата.

Мен също ме вълнува тоя въпрос, но искам да опитам как става деинсталирането?  Embarassed Търсих, но не видях такава опция...

# 16 613
  • София

Мен също ме вълнува тоя въпрос, но искам да опитам как става деинсталирането?  Embarassed Търсих, но не видях такава опция...

При мен е Control Panel- Programs and Features- Uninstall a program, отиваш на програмата и даваш uninstall.

Понякога става като дадеш delete на самата иконка на програмата и ти излиза съобщение, че това само ще изтрие иконката, но няма да премахне програмата и ти дава директно връзка към програмите в контрол панела.

# 16 614
Ако ви е лицензирана операционната система Windows, можете да ползвате безплатната антивирусната на Microsoft - Microsoft Security Essentials с български интерфейс. Добра е. Преди да я изтеглите си изберете версията на операционната система. Peace

# 16 615
Гледам и не вярвам на ушите си - няма тема за Евро'12??? Ако има такава тема, моля посочете ми я, че ми се коментира.  Praynig

# 16 616
Гледам и не вярвам на ушите си - няма тема за Евро'12??? Ако има такава тема, моля посочете ми я, че ми се коментира.  Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=662170.0   това е темата Wink

# 16 617

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=662170.0   това е темата Wink

Жива да си!   bouquet Там не бях гледала.  Laughing

# 16 618
Ала-Бала, alina_si, treisy, много ви благодаря за бързата реакция.
Вече имаме уговорен фотограф.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 16 619
Фирмата, в която работи майка ми, сменя банката (=> Societe Generale). Съгласила се да й пращат смс-и за сметката, ама нещо се мъчи от одеве. За баланса, трябва да изпрати "SGBAL" и след него, до колкото разбрах, трябва да напише едно от тези неща: "CHK, SAV, TRM, CC", а след тях номера. Така де, въпросът ми е какво означават?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт