Ритик Рошан - гръцкият бог на Боливуд

• 147 997
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
В Малайзия са. Ритик каза, че ще прави следващия си филм там. С накакъв техен режисьор.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 21:31 от Пит

# 61
Една любима снимка с Ритик искам да ви споделя  Mr. Green

И още една с почти толкова важен човек като него

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 21:40 от Пит

# 62
Ето ги Ритик и Барбара с най-голямата суперзвезда

Ритик обяснява как се е запознал с Майкъл Джексън.

Докато снимат филма "Хвърчила" в Лас Вегас, в неговата гримьорна между двама телохранители влиза слабичък мъж, с черна коса и бяло лице. Виждайки го обратно в огледалото, Ритик си казва: "Я, колко прилича на Майкъл Джексън!" В същото това време мъжът се доближава и казва: "Здравейте, аз съм Майкъл, да се запознаем!".
"Това е Майкъл Джексън? Какво прави в моята гримьорна?" - се питал Ритик.
Джексън е бил в същата сграда в която снима Ритик, неговият екип е наел сградата в която седмица по-късно ще снимат клип на Майкъл.
Майкъл Джексън излязъл от гримьорната, Ритик продължил да се гримира и няколко минути по-късно  се усеща. "Какво правя аз, Майкъл Джексън е там, а аз седя в гримьорната? Трябва да съм там!"

Ето и самото видео. (на 5,52).

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 22:15 от kali_georgieva

# 63
Здравейте! Hug
и аз съм тук Simple Smile....не  съм изчела всико още...страшни сте!

Благодарности за темата и цялия ви труд!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

По-късно ще се включа с коментари! Hug

# 64
Ето ги Ритик и Барбара с най-голямата суперзвезда

Докато снимат филма "Хвърчила" в Лас Вегас, в неговата гримьорна между двама телохранители влиза слабичък мъж, с черна коса и бяло лице. Виждайки го обратно в огледалото, Ритик си казва: "Я, колко прилича на Майкъл Джексън!" В същото това време мъжът се доближава и казва: "Здравейте, аз съм Майкъл, да се запознаем!".
"Това е Майкъл Джексън? Какво прави в моята гримьорна?" - се питал Ритик.
Джексън е бил в същата сграда в която снима Ритик, неговият екип е наел сградата в която седмица по-късно ще снимат клип на Майкъл.
Майкъл Джексън излязъл от гримьорната, Ритик продължил да се гримира и няколко минути по-късно  се усеща. "Какво правя аз, Майкъл Джексън е там, а аз седя в гримьорната? Трябва да съм там!"
  Scream Тоя човек е невроятен късметлия!

# 65

">#t=60[/video]
Видео за снимките на корицата на Filmfare.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 09:37 от Пит

# 66
  • в сърцето на един мъж...
И аз леко да се примъкна - благодаря ви много за всичко, което сте пуснали тук  bouquet

# 67
Брей, че е хубав в последното видео.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обаче, не само това ме впечатлява.
Не знам кое е обуславящото  (индийските журналисти ли са по-качествени, че задават по смислени въпроси, или знаейки, че Ритик е оригинален в отговорите, му задават стойностни въпроси), но ми прави впечатление, че се получава нещо много различно и интересно.
В много от отговорите му усещам някаква негова... (не знам точно) философия може би.
Далеч съм от мисълта,  че той открива "топлата вода", но четейки го, се замислям.... за
много неща.

Геаwelcome welcome welcome,

# 68
В много от отговорите му усещам някаква негова... (не знам точно) философия може би.
Далеч съм от мисълта,  че той открива "топлата вода", но четейки го, се замислям.... за
много неща.

Защото е специален! Защото е различен по най-хубавия начин! Защото е заблежителен и просто прекрасен! Затова сме тук.  newsm03

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 21:35 от Пит

# 69
Ще постна някои неща, които са ми направили впечатление...

"Тъжният, депресиран, ожесточен човек никога няма да може да направи някого щастлив. Вие трябва да сте първо в мир със себе си, ако искате да направите щастлив някой друг и да го накарате да се усмихва. Вие трябва да станете "вашият № 1".  Направете го  за себе си с приоритет".

# 70
Какви очи!!! newsm09

# 71
О да, много ме изкефи лицето му, когато се срещна с фенката си. Grinning

-Вашият герой Криш разби и Супермен и Батман и счупи всички рекорди. Поздравления между другото!
-Благодаря! Не мисля, че аз съм счупил рекордите, а те бях счупени от двама супер герои, които са моята публика. И това беше напълно завладяващо чувство. Аз съм много горд да бъда индийски актьор, защото наистина чувствам, че холивудските звезди трябва много много да ревнуват от всички индийски звезди.  Защото индийската публика ни дава толкова много любов – с отворени сърца, с отворени ръце, с усмивки и рози. Кога те ще усетят това чувство, това силно усещане което ние получаваме?
-Криш е едно изключение, което рядко се среща в индийското кино. В Боливуд експериментите не са толкова много.
–Да аз съм много горд с моя VFX тийм и въобще с целия екип на Криш, защото ние работихме в продължение на цели три години много усърдно. И всеки ден ходихме на работа, но не знаехме дали ще се получи или не, но имахме вярата и продължавахме да копаем и да търсим всеки божи ден, въпреки че не знаехме какъв ще е ефекта, но има едно универсално схващане, че колкото количество вложиш, толкова и ще пожънеш след това. И аз имах толкова силно усещане, че трябва да продължа моето пътешествие, до момента в който не дойде наградата.
-А промотирането на филма зад океана?
-Аз не можах да ида до театрите, но феновете и в Дубай и в Лондон ми показаха толкова много любов. Това се случва само за индийците. Само индийците са способни да покажат толкова много любов, това е толкова невероятно чувство.
-въпрос на хинди
-Да си суперзвезда, не е просто да носиш костюм. Ние имаме толкова супергерои, че можем да ги съберем заедно като тези на MARVEL, и този път и Америка можем да спасим даже.
–Ти си човек, който държи на личния си живот и обикновено не участваш активно в промотирането на филмите си, но този път активно участваше в рекламата.
–Да наистина,  не го правя често но този път си позволих да се забавлявам и наистина така стана. Имаше толкова магически моменти, аз можех да видя лицето на всеки един човек и да се докосна до очите му. И това означава толкова много за мен, осъзнавам че то е за мен, това е любов и аз трябва да отвърна с любов. Аз взех решение да участвам активно вече в промотирането на филмите ми. Искам да се срещам с феновете си и осъзнах, че това е целта на живота ми – да допринасям за израстването на моята публика.
-……
-Скоро ще участвам в шоуто на Салман за промоция на Криш 3. Аз нямам търпение да участвам, винаги се забавлявам с него. Той е човек, който винаги ме е подкрепял, през целия ми живот.
-Сега след успеха на Криш ще има много оферти и такива от Холивуд. Вие до сега се бяхте състредоточили в Криш, сега няма ли да премете някоя оферта и да идете там?
–Аз никъде не отивам. Аз съм тук. Те ще трябва тук да дойдат, в Боливуд. Тогава ще го обсъдим. Но аз няма никъде да ходя, защото аз съм много щастлив където съм. Аз съм индиец, индийска звезда, амбициозна индийска звезда. … Това е цикъла на създаването. Трябва да си празен отвътре и пак да се изпълниш с амбиции. Не може да лежиш на стари лаври, ако си креативен човек. Но е много важно, за да се развиваш да бъдеш амбициозен и да ставаш по-добър във всичко, в което искаш да бъдеш. Пътуването е важно, пътя към ставането по-добър и когато той свърши, познанията, които получиш те обогатяват. И ето идва другото пътешествие, което за мен е Bang Bang. В него участва и Катрина (Каиф). Този филм е нещо като смесица от Dhoom и космически сюжет, но по-добро и по-голямо
-Искам да те питам за Dhoom 3 (в който Ритик не участва). Ти си любима Дуум звезда.
-За нищо на света няма да го изпусна! Аз съм част от екипа на Дуум и съм привързан много към него. Трилъра беше много добър и съм сигурен, че ще е много по-добър от Дуум 2. И го очаквам с нетърпение.
-Въпрос на хинди, за това че някога е правил по два филма едновременно.
-След дълъг период от време правя два филма едновременно. След операцията трябваше да се възстановявам и графика ми се обърка, но сега ще измисля нов подход и ще правя Bang Bang и Shuddhi заедно. Мисля, че го дължа на феновете си. Целта ми е да давам по два-три филма на година на феновете си.
–Искам да те питам за реакцията на твоето семейство след Криш, особено на децата ти?
–Те го гледаха и двамата и аз бях много облекчен, че и двамата го харесаха. Сузан, каза че това е най-добрия ми филм. Но като видиш първите реакции не вярваш особено, не вярваш ни на първата, нито втората, третата, петата реакция – не им вярваш. Първият ден не вярваш в успеха, втория не вярваш, днес вече вярвам. Фактите са ясни - ние счупихме всички рекорди. И целия екип носи отговорността филма да върви напред.

# 72
Ритик Рошан стартира своя собствена модна линия онлайн
http://archive.mid-day.com/entertainment/2013/dec/111213-hrithik … -label-online.htm

Актьорът може да не снима в момента поради здравословни причини, но е зает с другите си ангажименти.

Ритик Рошан, който в момента (11.12.2013) е в САЩ за здравен преглед, планира да се върне в Мумбай на 18 декември. Въпреки, че звездата е отложил снимките на филмите му, поради острото си главоболие, което се нуждае от медицинска помощ, се заражда новата му роля - тази на дизайнер.
Звездата наскоро стартира собствена марка модни и ежедневни облекла с марката HRX он-лайн. Сега има планове да бъдат разпространени в магазините на дребно в началото на следващата година.

Според източник: "След пускането на Krrish 3, Ритик направи специална фотосесия с знаменития фотограф Dabboo Ratnani за неговата линия. Звездата се постара да изтегли на преден план модерен стилен облик с това си начинание. Известен с добрия си външен вид и чувството му за мода, актьорът вече е запален да облича и другите."

Източника добавя: "Звездата проявява активен интерес в набавянето на платовете, проектирането и цялостния вид на всеки тоалет. Той се надява неговата линия да стане индийската алтернатива на международни спортни марки и фитнес облекла в Индия. Като се има предвид влиянието си сред малдежите, той започна с моделите си за всекидневно облекло."

# 73
Да продължим тогава с модната марка.  smile3501

# 74

Ако той лично доставя стоките, веднага си поръчвам  Mr. Green

Има ли нещо на света дето Ритик не може да прави? Той играе брилянтно, танцува като мечта. Гръцки бог би бледнял до него, а сега се утвърждава като чoвек, който винаги се облича безупречно. Не случайно го наричат супергерой. Стилът на Ритик Рошан е пословичен със старовремски чар и модерен дизайн. Във филмите си премина през много различни стилове, но в реалния живот той не експериментира много. Той добре знае какво му отива и се придържа към него. С това впечатляващо изваяно лице и тяло, ние никак не се оплакваме.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 14:54 от Пит

Общи условия

Активация на акаунт