В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 846
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Pival ако не се лъжа и твоята ФМ беше в събота при Стратиева нали?Как беше?Моя преглед беше максимум десет минути

# 301
  • Пловдив
Доста подробно го огледа. Тя не вижда морфологични аномалии. Ще чакам втората ФМ. Днес затвориха момъка, направиха ми серклаж

# 302
Доста подробно го огледа. Тя не вижда морфологични аномалии. Ще чакам втората ФМ. Днес затвориха момъка, направиха ми серклаж

Така ли,аз мислех че гледа за аномалии?!

# 303
  • София
привет
само минавам, доклад от носа - все така не добре.
anel.elena добре дошла, много знаменателен термин за малко раче Simple Smile
delizabeth много неприятно това със скрининга. Дано втория скрининг и ФМ те успокоят и не се стига до амниоцентеза. Лично мнение - резултата ти е не е чак толкова стряскащ.  Hug
и аз така мисля.  Peace

за бебето, килограмите му и вашите - според мен няма никаква обвързаност, поне това се оказа при мен и няколко приятелки.
при първата си бременност качих около 20-25 кг, бебето беше 3.
на 5тия ден от болницата се прибрах с близо 10 кг по-малко - околоплодни води, бебе, задържах вода и прочие, така че не търсете зависимости според мен Peace

# 304
  • Бургас
Здравейте, момичета!
След два дни с висока температура 38,6 -39,5, днес я свалих.Сега съм малко по добре, да чукна на дърво.
Добре дошли на новите мами и честито на тези, които вече знаят пола!
Чета, че коментирате за присъствието на таткото по време на раждането.Предните два пъти, твърдо исках да съм сама, сега не съм решила, но предполагам пак ще е така.
Моя приятелка ми каза, че нейна позната била с резултат на Даун 1:150, следва амниоцентеза, резултатите са чудесни.
Аз се приготвям за ходенето в Англия следващата седмица, вълнувам се много, а детето още повече.Всяка сутрин, като се събуди и ми казва колко дни остават Laughing
Хубава вечер!

# 305
  • Пловдив

Така ли,аз мислех че гледа за аномалии?!
[/quote]

Да, тя вижда морфологични аномалии, но ние нямаме според нея.

Моят резултат е 1:85 от БХС за хромозомен анализ

Лилак, браво и бързо да оздравяваш

# 306
Значи амниоцинтезата ти отпада така ли?Страхотно

# 307
pival, извинявам се, но явно съм пропуснала, защо се е наложило да ти правят серклаж?
 А относно килограмите аз съм вече + 4 кг.
Дадоха ми една диета за бременни, ако някой се интересува мога да я напиша или да дам линк към сайта.

# 308
Ето и диетата, по-скоро хранителен режим:

Закуска
1 чаша прясно мляко, с 4-5 лъжици овесени ядки (не мюсли, а чисти овесени ядки), за подслаждане може да се използва 1 банан или половин чаена лъжичка мед.

Късна закуска
1 плод

Обяд
150 грама печено филе (месо или риба) с огромна свежа салата и 1 филия хляб.

След обедна закуска
1 плод или 1 кисело мляко

Вечеря
150 грама филе (месо или риба) с огромна салата
 или
1 купа вариво (леща, боб, грах) с огромна свежа салата

# 309
  • Пловдив
Петя, имам цервикална недостатъчност и е задължителен серклажът. Аз се храня по подобен начин по принцип. Аз съм качила 1,5 кг. Може да правя и амнио, н трябва да се успокои матката... притеснено ми е

# 310
Не се притеснявай, познавам доста жени със серклаж, които родиха без проблем, само дето повече почиваха. А за амниото дано не ти се налага да го правиш. Вярвам, че всичко с теб ще е наред  Grinning

А има ли някоя като мен с раничка на шийката? Докторът каза, че не е проблем, но все пак.

# 311
  • София
Не се притеснявай, познавам доста жени със серклаж, които родиха без проблем, само дето повече почиваха. А за амниото дано не ти се налага да го правиш. Вярвам, че всичко с теб ще е наред  Grinning

А има ли някоя като мен с раничка на шийката? Докторът каза, че не е проблем, но все пак.

Аз имам раничка, док каза, че е хормонална, нищо притеснително, и не се нуждае от лечение. Появила се е вследствие на бременността, преди това не съм имала.

# 312
  • Там някъде
Хайде привет и от мен! Да се похваля - вече (надявам се на 100 процента) със сигурност ще ставам мъжка мама. Иначе е оказа, че бебо е по-малък от предвиденото като грамове та за по-сигурно ще ходя на ФМ средата на февруари. Иначе всичко си му е ок.
ninka_76, беше питала за цената на втора ФМ в Св. Петка - аз ходя там, цената е 100 лева.
Поздрави на всичко новозаписали се мами и на мамите, които знаят вече пола Grinning

# 313
Май аз съм от малкото, които все още не знаят пола и няма скоро да го разберат, защото на последния преглед бебето се беше обърнало с гръб и не искаше да се покаже, така като гледам може всеки път аха да видят и то пак да се обърне. Освен, ако не може да се установи по други белези, дано  Confused

Мен раничката ме притеснява относно естественото раждане дали няма да е проблем, но дотогава има време.

# 314
  • София
Plesure, ние две лета ходим на Пампорово. Невероятно е, мирише на бор от всякъде, няма никой, цените са ниски и храната е евтина и вкусна (в хотела, в който бяхме и в Сливен на 10 км). Има еко пътеки в гората, които са за разходки, не за катерене. Навита съм много и за Добринище някое лято.
я кажи някой хотел там. Условието е да има външен басейн и да е чистичко, да може и аз и пумпал да се къпем

Момичета, забелязвате ли, че ни ги няма лентичките  Shocked Или само аз не ги виждам?
От новата версия на форума е. Ето тук можеш да видиш как да си направиш настройките така, че да виждаш подписите на останалите. Peace
Мерси много!   bouquet

Торби с пясък не са ми слагали (в ТК)

Режима е точно това, което аз бях намерила и мислех да го правя след като се върнем от почивка. Според мен е доста добър. За килограмите и бебето - аз бях качила 28, бебето се роди 3400. Всички ме стряскаха, че ще се роди огромен, защото и аз и ММ сме високи (182 и 185 съответно), и даже ме цепнаха за всеки случай, пък то се оказа съвсем нормално бебе

Общи условия

Активация на акаунт