В тази тема вече няма да гадаем- на ЮЛСКИТЕ бебоци пола ще узнаем!

• 24 776
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Моят стерилизатор е точно за микровълнова и вършеше чудесна работа Wink. ПОдариха ми електрическа помпа и съм щастлива, защото бая кърма давам Simple Smile))). Преди съм използвала ръчната на Авент, също е много добра. Не са ми удобни силиконовите зърна или не се справих добре с тях. Кърмила съм по 10 месеца без проблем
То всъщност как да разбере човек дали върши работа или не един  стерилизатор  newsm78

Ами разбира се много лесно, ето това тук са стерилизатори http://www.bgdent.com/?81&02&96176 като гледай тези клас B, само те са одобрени от ЕС. Разликата е в температурата и вакума. Сама разбираш, че тези китайски пръчки дето ги пробутват в бебешката индустрия, не са никакви стерилизатори, и същата работа ще ти върши и едно обикновено измиване.
Е,ти какви машини показваш  Simple Smile Пластмаса и стъкло ще стерилизираме ний...Аз не съм от тези ,които се впрягат много за дезинфекциране ...пък и това са дребни работи.Винаги като реши човек може да си ги купи...мен ми е проблем количката..не знам какво искам,какво ще ми трябва,какво да търся.... smile3516
И аз имам същия проблем с количката като теб Sad

# 541
Много е хубава..особено втората,ама много париии...И да има възможност човек да даде, пак не са за даване.Де да знам - възмущавам се...може да кажете,че съм някой индианец,ама не ми е трябвала количка от близо 10 год...Ще родим юли - жега ! Зимен кош ли е по-добре или комбинирана количка в легнало положение (не знам дали правилно се изразявам), след 4 месеца ще е зима,а бебето ще се надига дето се казва - ще иска да се повдига по малко задната част- значи не става да е зимен кош  newsm78 Няма ли някоя мама да е раждала по това време да даде съвет....
То не е зимен кош, а кош за новородено, като сенника, една част от него се сваля и остава като комарник, абе не мога да го обясня хубаво в youtube има много подробнно клипче със всички функции http://www.youtube.com/watch?v=fu7NLEvLK4s ето и спортния вариант http://www.youtube.com/watch?v=tbx_Lx91CVQ

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 18:05 от sweetpie

# 542
 mini_moni  аз родих първото си дете през юли. Тогава нищо не разбирах от колички и си избрах по красота (на 20 години,много ми е разбирала главата от колички  Embarassed ) .Взех такава със зимен и летен кош. Като се роди ползвах зимния и честно казано ми беше удобно,използвах го и през по-голямата част от зимата,защото беше по-големичък а и малчо като го сложех в количката и заспиваше ( единственото време през което спеше  Laughing ). Сега пак ще си ползвам старата количка,мисля че ще ми свърши добра работа  Praynig

# 543

katring и аз съм още недобре ориентирана. Ти вървиш малко пред мен с термина, казаха ли ти как ще раждаш вече? На мен още в началото ми казаха да е секцио..защото е двуплодна бременност..
Относно количките, аз още не разбирам много, но си мисля че е важно за нашите юлски бебета количката да става за новородено /или да има зимен кош или пълно легнало положение/ и да се знае до каква възраст на детето може да се ползва.
Искам да ви покажа една от тези, дето аз харесах http://baby.galix.bg/2517/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … 1%86%D0%B8-gemini Не мога да разбера обаче до каква възраст ще мога да я ползвам, как смятате не са ли много малки тези кошчета?? Rolling Eyes

По принцип директно не сме го говорили, но е ясно, първо защото е многоплодна бременност и са по-малко рисковете, второ защото първото ми дете е секцио! А инъче вчера нещо се заговорихме с док и той каза, че ще трявба да избера добър хирург, защото имам и доста сраствания от предното секцио!
А количката изглежда добре, но лично на мен май ми се иска да са в една посока, защото като пораснат малко и започнат да клюкарстват да могат да не се въртят кой в коя посока да гледа! Незнам така си мисля аз!

# 544
# 545
  • Варна
Lady April, до някъде съм съгласна с теб. Наистина всяко второ дете е с алергия, но според мен факторите за това са доста по-сериозни - мръсна среда, лоша храна. Иначе обикновено с първо дете   се действа по устав - гладене, стерилизация и пр. Не съм убедена, че този път ще съм толкова стриктна  Laughing
Ами то и аз съм се изразила така, все едно е единствената причина. Напълно си права.

Мама Ева, значи си имала едно много кротко бебенце.  Laughing Моето като стана на 4 месеца ревеше с пълно гърло когато опитвах да го сложа в коша за новородено, тъй като искаше да зяпа. В крайна сметка бутах количка и го носих на ръце, само и само мир да има. През 5-я му месец бях толкова изнервена от това положение, че продадох количката и си купих нова, чийто гръб можеше да застава в каквато позиция аз преценя и на мига всичко се оправи и разходките станаха рай.  Joy

katring, very me, имах приятелка с близнаци, която си беше взела количка, в която бебетата са едно до друго. Много по-често от нас, мамите с едно, имаше затруднения да минава по някой тротоари, тъй като е широка. А влизането в супермаркет й беше невъзможно, тъй като тези колички не могат да излязат на касите. И да, близнаците често си "клюкарстват" и стоенето мирно в количката е почти мисия невъзможна. Ако тези неща са ви важни, може би ще е по-добре да си помислите за едноредова количка. Ако не - каквато ви хареса.

Много мами се похвалихте с момиченца или аз само тях забелязвам, тъй като много искам момиченце.  Joy

# 546
Lady April единственото време,в което малкото ми дяволче кротуваше,беше когато го сложех в количката и го разхождах. Ако реша да се спра за момент,не мога да опиша какво следваше  Laughing
Но той ми беше много ревлив и единственото му спане беше когато го разхождах,може би затова е издържал толкова дълго в зимния кош. Иначе като поотрасна малко и той много обичаше да гледа  Wink

# 547
  • Пловдив
sweetpie, виждала ли си я количката? Аз си бях харесала на Muum, която е много подобна на по-скъпата количка. Сега си мисля, че може да е 2 в 1, защото нямаме кош за кола.

# 548
 Lady April, хаха хайде пак размисли, чесно казано мислех си да влиза количката в асансьора, но виж за магазина въобще не се бях замислила, хайде нови размисли, добре че имаме предостатъчно време да вземем правилното за нас решение!
 А за стерилизаторите, аз ползвах такъв за микровълнова и го ползвах до към 7 месец, въпреки че до тогава и кърмех, за сега незнам как ще е, но бях някак по-спокойна като "стерилизирах"!

# 549
sweetpie, виждала ли си я количката? Аз си бях харесала на Muum, която е много подобна на по-скъпата количка. Сега си мисля, че може да е 2 в 1, защото нямаме кош за кола.
На живо не, но от това, което виждам много ми харесва. Коша за новородено има много приятна лятна визия с комарника, седящата конзола има абсолютно легнало положение, сенника се спуска до борда (има го във втория клип), пазарният кош е голям, добре окомплектована е със комарник, покривала за крака, дъждобран, всичко се сваля и пере, колелата са помпащи се и не на последно място дизайна ми харесва. За това, което предлага цената е ок, гледах и по-скъпи и по-евтини и все по нещо намирам, което не ми харесва. Към тази нямам забележки.

# 550
  • Пловдив
Ще я потърся и аз в Пловдив. Ние бяхме набелязали няколко колички, но като ги видяхме и отпаднаха , остана само на Muum.

Една приятелка ми предлагаше и нейната, но така и не я видях. Ако ми хареса ще я използвам и после ще си купим някоя по-лека лятна

# 551
 newsm68 върнахме се с РОЗОВИ ГАЩИ  newsm44 много съм щастлива за разлика от ММ но ще свикне горкия! Всичко с бебо е добре отговаря на седмиците 13см сме и така  Mr. Green

# 552
newsm68 върнахме се с РОЗОВИ ГАЩИ newsm44 много съм щастлива за разлика от ММ но ще свикне горкия! Всичко с бебо е добре отговаря на седмиците 13см сме и така  Mr. Green
Браво, честито, явно днес е деня на розовите гащи :*

# 553
Мимето Честити ти розови гащи! Честито и на всички мами, които вече знаят пола на своите бебенца  Hug Аз др. седмица се надявам да узная и аз пола вече.

# 554
  • Пловдив
Миме, много се радвам, още една мома в групата. Да сте така до термин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт